Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar clash of clans pc de oynamaya başladım bluestacks kurdum ama benim problemim 15 dk köye bakmayayım bağlantı kesildi (hiçbir eylemde bulunmadığın için bağlantı kesildi) diyor ne yapmam lazım lütfen yardım....
  • youtube ta bazı videolar var seyredip yapmayı deneyebilirsin sürekli online olmak istersen fakat ne kadar sağlıklı yıne seni bir şekilde server düşürübilir.
  • kardeşimin bilgisayarına kendi köyümü kurdum şimdi onun köyü yükleyip benimkini ekrandan kaldırmak istiyorum
    fakat olmuyor programı baştan sona sildim tekrar kurdum benim köy yine geldi

kardeşim aktif kullandığı için köyü pc ye onu köyü yüklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz
  • bende bluestack çöktu kaldırıp yeniden kurdum eski köy gelmiyor...google hesabımada baglandım malesef köy yok..acaba tamamen koy gittimi geri getirmenin bi yolu varmı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 23 Mayıs 2014; 13:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

quote:

Orijinalden alıntı: CrYTrK

Eline Sağlık İnşallah KPSS'en İyi Geçer Senden Allah Razı Olsun

Çok teşekkür ederim. Şuan tam gaz Kpss çalışıyorum. Emeklerim inş boşa çıkmaz

arşı-azam sabah program açılmayınca yeni versiyonu sitesinden inrip kurayı dedim bu sefer masa üsü gelmiyor sadece ayarlara girebiliyorum. böyle bir durmla karşılaşan oldumu...

• kendi soruma cevap vereyim, programı ekle kaldırdan kaldırdım sitesinden yeniden yeni sürümü indirip kurdum sorun düzeldi.
  • arkadaşlar lütfen yardım edin

google hesap alarmı diyor telefona 2 seviye hesapla değiştirmek istemrisin diyor iptale basıyorum. tam tersi olması lazımdı nasıl yapıcam*???
  • slm arkadaslar ben baska bir hesap acmak istiyorum yardımcı olur musunuz buna bi arkadasım hesabını yukledı simdi ben hesaba giremiyorum onun koyu cıkıyo hep cok mahdur oldum acil yardım:))
  • Pc de zevk vermiyor yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle elinize sağlık :) Benim bir sorunum var araştırdım bulamadım. Programı yüklüyorum hiçbir sorun çıkmıyor fakat clash of clans'ı indirdikten sonra clash of clans yükleniyor ekranında kalıyor ve hiçbir şekilde açılmıyor. Bir yerden sonra programı kapat hatası veriyor bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • Hata vermeye devam ediyor arkadaş pc'den oynayacak ama hata alıyor.
  • MERHABA

Bilgisayara Yükledim Ancak Google Problem Neden Olabilir Çözümü Varmıdır ,

Resim Tıklarsanız Görebilirsiniz.

TIKLA
  • arkadasar bır sorum olacak

baska bır arkadasın gamecenter hesabını kullanarak telefonuma clanı yukledım bu hesabı ben kendıme aıt olan bır game center hesabıma aktarabılırmıyım
  • Bugün itibariyle oyuna giriş yapılamamaktadır. Oyunu açmaya çalışanlar ana ekrana dönüşle, oyunu yeniden yükleyenler de yükleme uyumsuz uyarısı ile karşılaşacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 3 Haziran 2014; 15:40:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Bugün itibariyle oyuna giriş yapılamamaktadır. Oyunu açmaya çalışanlar ana ekrana dönüşle, oyunu yeniden yükleyenler de yükleme uyumsuz uyarısı ile karşılaşacaktır..

ben çatır çatır giriyorum hala sen bi yerde yanlış bişey yapmış olmayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2

quote:

Bugün itibariyle oyuna giriş yapılamamaktadır. Oyunu açmaya çalışanlar ana ekrana dönüşle, oyunu yeniden yükleyenler de yükleme uyumsuz uyarısı ile karşılaşacaktır..

Ben de çatır çatır giriyorum yeni yüklemeden bahsetmiyoum. Birden gitti.

• quote:

quote:

quote:

ne demek istediğini anlamadım.
    arkadaşın dizüstüne kurdum şimdi ondada girdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım Bluestacks ayrı bir server üzerinden çalışır ve kendi app merkezi vardır. Direkt olarak Google bağlantısı yoktur yani, bu server yüzünden oldu büyük ihtimal sorun. Birşeyi anlamana gerek kalmadı.

Bu sorunla karşılaşan BlueStacks'ı uninstal edip ve geçerli reg kalıntılarını temizleyip yeniden kursun sorun kalkıyor.

Şu an girişte sıkıntı yok, yaşayan olursa yardımcı olurum herkese.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım Bluestacks ayrı bir server üzerinden çalışır ve kendi app merkezi vardır. Direkt olarak Google bağlantısı yoktur yani, bu server yüzünden oldu büyük ihtimal sorun. Birşeyi anlamana gerek kalmadı.

Bu sorunla karşılaşan BlueStacks'ı uninstal edip ve geçerli reg kalıntılarını temizleyip yeniden kursun sorun kalkıyor.

server falan yok yanlış biliyorsun.bu program bi android smilatörüdür.snn dediğin hata bundan 1ay önce yine başımıza gelmişti ve aynı gün düzelmişti.sana kim demişse server falan yemişler seni
    örnek vermek gerekirse eskiden java oyunları pc de oynama olayı vardı buda onun gelişmiş versiyonu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

server falan yok yanlış biliyorsun.bu program bi android smilatörüdrü.snn dediğin hata bundan 1ay önce yine başımıza gelmişti ve aynı gün düzelmişti.sana kim demişse server falan yemişler seni
    örnek vermek gerekirse eskiden java oyunları pc de oynama olayı vardı buda onun gelişmiş versiyonu

Arkadaşım mobil uygulamalar konusunda yeteri kadar bilgiliyim hatta bu konu üzerinde çalışıyorum. Kimsenin bana verdiği bir bilgi yok ve yenmiş olmuyorum.

Cins cins mesajlar yazıp olur olmadık yerlerde gülüp seviye düşürmeyin.

Ve bilginiz olmayan konularda konuşmayın lütfen bir daha.

Ayrıca bu uygulama senin yazdığın gibi smilatörüdür değil Emülatör'dür ! Senin dediğin olay sürüş-uçus tecrübeleri için geliştirilen yazılımlardır. Onlarda Clash Of Clans oynamaya kalkma sakın. Biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus !

Adamı durduk yerde sinir etmeyin, ilk mesajda da aynı hareketlerine rağmen adam gibi cevap verdim hala tekrarlıyorsun.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Quality -- 3 Haziran 2014; 21:37:36 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.