Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam çok teşekkür ederim eline yüreğine sağlık denedim 1 saatimi aldı kısa sürede çalışıyor sıkıntı yok ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimisfans

Arkadaşlar ben telefonumdaki kodu bilgisayardaki ekrana girdiğimde eşleşme olmuyor böyle bir kod yoktur diyor nedeni nedir? Çok sinir oldum kaç defa denedim ya.

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]

Bu sorun bende de var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orijinalden alıntı: Kimisfans

Arkadaşlar ben telefonumdaki kodu bilgisayardaki ekrana girdiğimde eşleşme olmuyor böyle bir kod yoktur diyor nedeni nedir? Çok sinir oldum kaç defa denedim ya.

Bu sorun bende de var malesef.

Ben çözdüm. Google+ hesabımı aynısını girmemişim sende dikkat et bence ondandır. Zaten google+ hesabını doğru girdikten sonra buna gerek kalmıyor otomatik köy aktarılsın mı diye soruyor.

• benim şöyle bir sorunum var bluestacks programı açıkken bir süre sonra bilgisayar mavi ekran hatası veriyo. ne yaptıysam düzeltemedim bilgisayara format atıp yeniden denedim gene aynısı oldu sistemim win7 64 bit
  • millet bluestacks adlı uygulama güvenilir mi ? o kadar emek verdik köye birşey olmasın ?
  • Arkadaşlar bluestacks programını kurdum bilgisayara çalıştırdım fakat hesabımı aktaramıyorum diğer cihazdan bu cihaz eski diyip kod alıyorum bu kodu bilgisayara yazdıgımda
    bu sorunla karşılaşıyorum 10 kere denedim olmuyor çözümü bilen varmı :S
  • x ve z tuşuna çözüm bulabilen var mı?
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    Hocam süpersin eyvallah çok sağol yaptım oldu hiç bir hata almadım hatta 200 bin ganimet çaldım ilk aramada :D benim ismimi de oraya ekleyebilirsin yalan dolan diyenlere gelsin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 24 Nisan 2014; 6:09:35 >
  • beyler benim telefon ios o zaman nasıl aktaracam pc ye?
  • Acayip kasıyor yokmu buna bir çözüm?
  • Kardeş eyvallah herşey çok iyi çok güzel.. programı kurdum, oyunu yükledim tam giriyorum oyuna (wifi dan bağlanıyorum internet sorunsuz) girdikten 5-6 saniye geçiyo geçmiyo bağlantı koptu diyo sunucu bağlantın koptu internet bağlantını kontrol et ve tekrar dene diyo 1000 kez denemişimdir 2-3 kez girdi bi kaç dk devam etti sonra yine aynısı.. internet gitti gibi gösteriyo ama gitmiyo..
    yardımmmm
  • Arkadaşlar klavyede sorun yaşayanlar Türkçe karakterler için "External Keyboard Helper Pro" adlı programı kurarlarsa bu sıkıntıdan kurtulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavut90 -- 27 Nisan 2014; 17:29:06 >
  • süper oldu valla. Oyunu geçirdim pc ye acayip rahatladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: payne46

Arkadaşlar klavyede sorun yaşayanlar Türkçe karakterler için "External Keyboard Helper Pro" adlı programı kurarlarsa bu sıkıntıdan kurtulurlar.

aynen oldu vala saol hocam.bıkmıştım artık gülücük için ŞD yapmaktan yalnız programın pro ve full sürümünü netten indirin.google play de ücretli
  • hayırlısıyla yaptık umarım hesabımız çalınmaz :)
  • GeForce 335.23 Driver ile program çalışıyormu deneyen varmı?
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    başkan kolay gelsin.
    Unutmayın ki köyünüzden başka bir hesabı onaylamanızı isterse KESİNLİKLE BU UYARIYA ONAY VERMEYİNİZ. Galiba bir takın hackerlar uygulamaya
    sızmışlar ve kişilerin hesaplarına yönelik saldırıda bulunuyorlar.

demişsin. ben oyunu kurdum açtım cihaza bağla dediğimde tekrar oturum açmam istendi oturum aç dedim bağlandı ve köyün 9. seviyede yükseltmek istermisin ilerlemeler kaybedilecek gibi birşeyler yazdı köyüm 9. seviyede ama bilemedim ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Oyunda kara ekran geliyorsa ekran kartı driverinizin sürümünü düşürün.

market not found diyor bunu nasıl çözerim

• quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Oyunda kara ekran geliyorsa ekran kartı driverinizin sürümünü düşürün.

hatasını nasıl ypaarız

• Error 1406 hatasını alıyorum varmıdır çözümü ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.