Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • program yüklenirken runtime data kaldı ilerlemedi. Bende internetten araştırırken youtube şu videoyu buldum. Adamın dediği linki indirip kurucam sıkıntı olmaz değil mi ?

http://www.youtube.com/watch?v=P99z9yj9Dxw
  • x ve z tuslarında skıntı oldu benım arkadaslar,yazarken z ve x ı kullandıgımda bu harflerı kullanmayıp harıta ılerı gerı yapıyor..Nasıl duzeltebılırım bunu?
  • Oyunda kara ekran geliyorsa ekran kartı driverinizin sürümünü düşürün.
  • Ağ hatası alıyorum. Kaç defa silip yüklediğim halde hata alıp duruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

x ve z tuslarında skıntı oldu benım arkadaslar,yazarken z ve x ı kullandıgımda bu harflerı kullanmayıp harıta ılerı gerı yapıyor..Nasıl duzeltebılırım bunu?

Bu sorunun çözümünü bilen yok mu gerçektende? z lerın yerıne s ıle yazmak zorunda kalıyorum,hiç hoş olmuyor açıkçası.
  • eyvallah dostum
  • Bi yardım
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
  • DEVİLMANN kullanıcısına yanıt
    Böyle kalıyor sonra hata veriyor.
  • Ben bu programı indirdim ve kurdum clash of clans indirdim hesabıda aktardım rahat rahat oynadım ama sonra BlueStacks nedeniyle virüs girdi ve bilgisayar çöktü ve format atıldıktan sonra bir daha indirmek istedim ve kurarken Error 1406 hatasını alıyorum bunun çözümü ne olabilir ? Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]https://store.donanimhaber.com/b2/59/c6/b259c682f72df726a1640858aaec0734.png

• Yok arkadaş ben programı yönetici olarak çalıştırsam bile daha kurulmadan failed hatası veriyor ve kendi kendini kaldırıyor. Sorunu nedir anlamadım.
  • Ben oynuyorum ama google + hesabına bağlayamıyorum. Google+ hesabı eklemeye çalıştığımda program donuyor var mıdır çözümü?
  • valla o kadar uzun ve zahmetli iş gibi duruyor ki, oyunu bıraktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Lestrange

Kaç kere kurdum yükledim ama simgelerin üstüne tıkladığımda hiçbir şey olmuyor sadece tıklama sesi duyuyorum ama ne açılan bir şey var ne de bir görüntü. Search diyorum sadece tıklama sesi geliyor. Sadece alttaki çıkış, full ekran yapma tuşları çalışıyor.

aynı sorun bendede var arkadaşlar büyük ihtimal ekran kartından ama bi çözüm bulamadım ekran kartı intel 965 express işletim sistemi win 7 32 bit çözüm bulabilenden allah razı olsun

• sorunlara bakıyorum da hep aynı sorunlar. Arkadaşlar ilk sayfadakileri uyguladığınızda olmuyor ise yaşadığınız sorunların alayını bu konu altında emin olun sizden önce soran ve cevap verilen olmuştur :) Güncel ekran kartı driverını kurduktan sonra hata almazsınız.
  • arkadaşlar ben bu oyunu pc den oynayıp 25 level a kadar getirmiştim ana pc ye virüs bulaştı programı açamadım format attım ama eski oynadğım oyun bir anda uçup gitti acayip sinnir oldum bu google hesabı ile girilip oynanan bir oyun değilmi ?? eğer böyle ise nerde hangi platformda açarsak açalım oyunu hep kaldığımız yerden devam etmeliyiz öyle değilmi??

telefon aldım ona yükledim ama iş işten geçti arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

arkadaşlar ben bu oyunu pc den oynayıp 25 level a kadar getirmiştim ana pc ye virüs bulaştı programı açamadım format attım ama eski oynadğım oyun bir anda uçup gitti acayip sinnir oldum bu google hesabı ile girilip oynanan bir oyun değilmi ?? eğer böyle ise nerde hangi platformda açarsak açalım oyunu hep kaldığımız yerden devam etmeliyiz öyle değilmi??

Eğer oyuna gmail hesabıyla girdiysen oyun korumada kalır ben kaç kere kaldırıp yeniden kurdum programı her defasında kaldığı yerden devam etti mail adreslerini kontrol et kayıtlı olanla oyunu kurarken girdiğin hesap aynı olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@

quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

arkadaşlar ben bu oyunu pc den oynayıp 25 level a kadar getirmiştim ana pc ye virüs bulaştı programı açamadım format attım ama eski oynadğım oyun bir anda uçup gitti acayip sinnir oldum bu google hesabı ile girilip oynanan bir oyun değilmi ?? eğer böyle ise nerde hangi platformda açarsak açalım oyunu hep kaldığımız yerden devam etmeliyiz öyle değilmi??

Eğer oyuna gmail hesabıyla girdiysen oyun korumada kalır ben kaç kere kaldırıp yeniden kurdum programı her defasında kaldığı yerden devam etti mail adreslerini kontrol et kayıtlı olanla oyunu kurarken girdiğin hesap aynı olmayabilir.

Hocam keşke dediğin gibi oldw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pc de 1 gb ram var kurarken hata veriyo napmam lazım başka bi yolu var mı
  • Arkadaşlar ben telefonumdaki kodu bilgisayardaki ekrana girdiğimde eşleşme olmuyor böyle bir kod yoktur diyor nedeni nedir? Çok sinir oldum kaç defa denedim ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimisfans -- 18 Nisan 2014; 0:27:48 >
  • ben de jungle heat oynarken acayip kasıyor acaba bir çözümünüz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.