Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Yeni beta sürüm yayınlandı bilginize.

bi artısı varmı?
    yeni özellikler falan?
  • Arkadaşlar oyunu yeni yükledim ve şöyle bir hata aldım. Acaba çözümünü bilen birisi varmı?
     Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Yeni beta sürüm yayınlandı bilginize.

bi artısı varmı?
    yeni özellikler falan?

Görsel olarak biraz daha iyi olmuş.
    Ben bir süredir Clash of clans oynayamıyordum Oyunu arattığımda" cihazınız bu sürümle uyumlu değil" hatası verip "yükle" butonu çıkmıyordu. Silip bu sürümü indirdim sorun çözüldü. Bunun haricinde bir önceki sürümü pek kullanmadığım için varsa bir farklılık söyleyemiyorum.
  • Bu arada Clash Of Clans apk+hileli mod isteyenler için pm atıyorum.Ve yanında Clash Of Clans en iyi köy nasıl kurulur ve rehber dağıtıyorum.Ücretsiz bir şekilde.İsteyenler pm atabilir.
  • program internet bağlantısını görmüyor. program açılıyor fakat ne program arıyor ne de başka bişey yapabiliyor. öylece bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

program internet bağlantısını görmüyor. program açılıyor fakat ne program arıyor ne de başka bişey yapabiliyor. öylece bekliyor.

aynısı bugün bendede oldu genel bir sorunmu acaba bluestacks interneti görmüyor Google play tekrar dene diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

quote:

program internet bağlantısını görmüyor. program açılıyor fakat ne program arıyor ne de başka bişey yapabiliyor. öylece bekliyor.

aynısı bugün bendede oldu genel bir sorunmu acaba bluestacks interneti görmüyor Google play tekrar dene diyor.

haydaa ben bunu hiç düşünmedim. sorun benim bilgisayarda zannedip programla ilgili ne var ne yok sildim. bi kaç kere yüklemeye çalıştım olmuyor. yine bağlantı hatası var.
  • bende de interneti görmüyordu yeni versiyon yükledim düzeldi
    http://yadi.sk/d/oYKanF7MGBCdi
    http://turbobit.net/dcr1vabnsnfm.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

quote:

haydaa ben bunu hiç düşünmedim. sorun benim bilgisayarda zannedip programla ilgili ne var ne yok sildim. bi kaç kere yüklemeye çalıştım olmuyor. yine bağlantı hatası var.

şimdi kendi sitesinden indirdiğimde beta versiyonun yenilenmiş hali var sanırım yeniden kurmayı deneyeceğim.

yeni versiyona güncelleme gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz77 -- 22 Mart 2014; 11:57:23 >

• yakamoz77 Y kullanıcısına yanıt
    öyleymiş galiba. ne var ne yok sildik şimdi birde onları yüklemeyle felan uğraşacaz.
  • Hocam bu oyunu hem Samsung tabletimde hem de bilgisayarda aynı hesap ile oynamanın yolu varmı? Bilgisayara bağlarsam tabletten de oynayabiliyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaral1903

bende de interneti görmüyordu yeni versiyon yükledim düzeldi
    http://yadi.sk/d/oYKanF7MGBCdi
    http://turbobit.net/dcr1vabnsnfm.html

Hocam yeni versiyonda ekranda titreme sorunu varmı ?

• o listeye beni de ekle.
    yalniz bende söyle bir problem var mavi ekran veriyor rastgele bir zamanda oyun açıkken... aşağıdaki linkte aynı probleme değinmişler hatta mavi ekran hatasının fotosunu bile çekip koymuşlar..
    https://getsatisfaction.com/bstk/topics/bluescreen_with_bluestacks

Bigisayarim MSİ GE70 donanim olarak son nesil parçalardan oluşuyor hatta emülatör açıkken istediğim programi açip kullansam da kasma olmuyor.. fakat tek başına emülatör açık olsa da kafasına göre 15 dakika ile 3 saat arasinda bir rastgele süre içerisinde mavi ekran veriyor bilgisayar.. ne yapacağız şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordinaryCitizen -- 23 Mart 2014; 4:00:49 >

• Benim bağlantı kodumda X harfi yada z oluyo onları tuşlayıncada zoom tuşları olduğu için ayarlar sekmesini kapatıyor napmam gerek ? kopyala yapıştırda olmuo
  • Abi benim pc windows xp yönetici olarak çalıstır diye bir sey yok..

Error 25000. BlueStacks currently doesn't recognize your graphics card.
    It is possible yout Graphics Drivers may need to be updated.
    Please update them and try installing again.

DİYE BİR HATA CIKIYOR COZUMUNU SOYLERSEN SEVİNİRİM USTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: LejyoneeeR

Abi benim pc windows xp yönetici olarak çalıstır diye bir sey yok..

Error 25000. BlueStacks currently doesn't recognize your graphics card.
    It is possible yout Graphics Drivers may need to be updated.
    Please update them and try installing again.

DİYE BİR HATA CIKIYOR COZUMUNU SOYLERSEN SEVİNİRİM USTA

Ekran kartının driverini gücellemen gerektiğini yazıyor.
  • öncelikle emeğinize sağlık
    ben oyunu ipad ile oynuyorum bu durumda pc de oynamam mümkün müdür?
  • blustack üzerinden elmas almaya kalksak, kredi kartı bilgileri güvende olur mu?
  • Çok güzel bir konu olmuş elinize sağlık hemen incelemeye alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.