Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2

bi önceki sayfayı okusaydın sorunun nedenini ve çözümünü yazmıştım zaten

Görmedim hocam :) bende uraşıp buldum sonunda
  • Bir türlü yükleyemedim programı yardımcı olabilcek var mı ?

Error25000.Bluestacks currently doesnt recognize your graphics card. It is possible your Graphics Drivers may need to be uploaded. Please update them and try installing again.

Bu hatayı alıyorum
  • ekran kartımı güncellememi istiyo fakat ekran kartını güncelediğimde bilgisayar çıldırıyo kapanıyo kullanamıyorum varmıdır bunun bi çözümü
  • Hocam senin sayende 2-3 aydır pc'den hallediyorum sağolasın.
  • siyah ekran sorunu var . oyun açılıyor sesler var ama ekran siyah ..
  • titreme olayı dünden beri epey arttı,nedenini bilmiyorum ama tarayıcı açıkken yapmaya başladı artık.agent ile fronted e öncelik atamama rağmen gözü rahatsız edecek şekilde titreme var.dün den önce yoktu böyle bi olay.
    (hiç bi program yüklemedim ve güncelleme yapmadım.sistem imzada bellidir.)
    acaba aynı sorunu yaşayan varmı?
  • güzel bir uygulama tek tek adımları uyguladım pc ye kurulumu yaptım fakat tel den oyunu açtığım zaman ,pc den açtığım ve Google+ hesabına giriş yaptığım oyunu yüklemek istiyormusunuz diye soruyor ve tel den Google+ hesabını açmak istediğim zaman da bağlandı diyor fakat oyunu resetliyor açıldıktan sonrada bağlantıyı göstermiyor.' bağlantı kesik' diyor.

yardımcı olurmusunuz lütfen ...
  • merhaba uygulamayı kurdum. ekran kartını güncelle dedi güncelledim(çift ekran kartlı) 1ini devreden çıkarmış, çıkardığı için uyku moduna geçtiği an tekrar ekran gelmiyor, kapatıp açınca geliyor böyle olursa uygulama sıkıntısız çalışıyor. başka bi yolu varmı güncellemeden çalıştırabilir miyim... teşekkürler
  • Gerçekten çok güzel oldu. Şu bahsettiginiz uyarı ile henüz karşılaşmadım. Bir şey sormak istiyorum.

pc ve telden aynı anda oyunu açınca sorun oluyor mu:)?
    cevap : hangisi bağlıysa onu oyundan atmak koşulu ile telefondan da giriş yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isat -- 8 Mart 2014; 14:15:03 >
  • ELLERİNE SAGLIK DOSTUMM HER SEY DAHA GUSEL OLUCAK :)
  • beyler oyunu 2 ay önce bluestacks ta kurup oynamıştım. Sonra bir nedenle bluestacks i sildim ve sonra tekrar kurdum. Ama bu sefer clash of clans ı google playde aratıp buluyoruma "cihazınız bu sürümle uyumlu değildir" uyarisi veriyor. İndiremiyorum. Nasıl çözeriz.
  • Virüs var mıdır bu programda?
  • Eline sağlık bende bunu arıyordum çok işime yaradı sağol
  • . koycam koymuyo bunu koyuyo \
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quarterlicence

. koycam koymuyo bunu koyuyo \

türkçe karakter desteği yok oyunda doğal olarak bazı harfler ve simgelerin yeri değişik. nokta için ç ye ikinokta için shift+ş ye basman gerek.
  • ya burda başka çihazla bağlandığı ve samsung ı9300 ulduğu yazıyor bu işlemi bugun yaptım ve 2-3 saat sonra faceebok content oyun içi para isteği ile alakalı mesaj geldi evet demedim acaba programda bir sorun olup kredi kartlarını patlatmayalım
  • ben yükledim pc ye yalnız cep telefonundaki gmail adresiyle degil de başka bir gmail adresiyle programı başlattım.sonrasında cepteki hesabımı pc ye aktaramadım.geçersiz uzantı geçersiz adres vs gibi bişeyler dedi.hesap değiştirmeyi bilmediğim için pc den silmeye çalıştım ama kaldırma işleminde bir hata aldın.en sonunda pc yi geçmişe döndürdüm.sorunum farklı bir gmail ile açıp cepteki hesabını aktarabilen varmı varsa nasıl?ikincisi programı silmek neden sıkıntı oldu ?bilen varsa yardım etsin lütfen yoksa tekrar yüklemeyecegim
  • arkadaşlar çok acil bi bakar mısınız forumda bi kaç kişi daha yazmış arkadaşlar ben herşeyi yapıyorum oyuna giriş yapıyorum ses geliyo ekran siyah ya bi yardımcı olur musunz bide proceed e bas yeri bende çıkmıyo ... şimdiden teşekkürler
  • Beyler vaio da hybrid grafik karti var. Update edersem calismaz alet. Buna bir cozum var mi? Bazi ayarlar yaparak kurdum da bu sefer de sadece ses var goruntu yok ama :( Clash of clansa girene kadar goruntu var oyunu acinca goruntu gidiyor. Ses var.
  • balza B kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞIM İNANMAYIN BEN ŞİMDİ DENEDİM ANLADIM KADARI İLE ARKADAŞ ANLATIMI YAPAN ARKADAŞ KENDİNİ ÇAKAL SANIYOR OLAY SU Kİ: PC DEN YENİ AÇTIĞIN KÖYÜ ÖNCEKİ GÜNLERDİR İLERLETTİĞİN OYUNUN ÜZERİNE YAZMAYA ÇALIŞIYOR HER TÜRLÜSÜNÜ DENEDİM BU ESKİ CİHAZ YENİ CİHAZ FARKETMEZ TELEFONDAN ONAY YAZIP GÖNDERDİĞİM ANDA İLERLETTİĞİM OYUN GÜMLEYECEK YERİNE 2 LWL LİK YENİ PC DEN AÇTIĞIN KÖY GELECEK VE KATİ SURETLİ UYARISIDA AYNEN BÖYLE GERİ DÖNÜŞÜ YOK YANİ BEN NETTEN NE ZAMAN ARAŞTIRMA YAPSAM FORUMDONANIMA BAKARIM GOOGLEDE ŞİMDİYE KADAR ÜYE OLMADIM AMA OLAYI FARKEDİNCE BİRDE BU KADAR İNSAN HATA ALIYOR SEBEP FORUMDA KAYITLI ÜYELER HATA ALIYOR VE DOLAYISI İLE BENİM FARKETTİĞİM DURUMU FARKEDEMİYOR ARKADASIN KİTLESİ FORUMA KAYITLI OLMAYAN ASALAK ZANNETTİĞİ GOOGLEYE YAZINCA FORUMDONANIM İLK SAYFADA ÇIKACAK VE KAYITLI OLMAYAN KİTLEYİ BOMBALAMAK BEN NEDEN HATA ALMADAN BİRDE BİR KENDİSİNİNDE UYARMAYA ÇALIŞTIĞI EN YUKARIDAKİ DURUMU FARKETTİM Bİ DÜŞÜNÜN SIRF BUNUN İŞÇİN FORUMA ÜYE OLDUM UYARIYORUM

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.