Şimdi Ara

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
28
Favori
451.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dLencer

ARKADAŞIM İNANMAYIN BEN ŞİMDİ DENEDİM ANLADIM KADARI İLE ARKADAŞ ANLATIMI YAPAN ARKADAŞ KENDİNİ ÇAKAL SANIYOR OLAY SU Kİ: PC DEN YENİ AÇTIĞIN KÖYÜ ÖNCEKİ GÜNLERDİR İLERLETTİĞİN OYUNUN ÜZERİNE YAZMAYA ÇALIŞIYOR HER TÜRLÜSÜNÜ DENEDİM BU ESKİ CİHAZ YENİ CİHAZ FARKETMEZ TELEFONDAN ONAY YAZIP GÖNDERDİĞİM ANDA İLERLETTİĞİM OYUN GÜMLEYECEK YERİNE 2 LWL LİK YENİ PC DEN AÇTIĞIN KÖY GELECEK VE KATİ SURETLİ UYARISIDA AYNEN BÖYLE GERİ DÖNÜŞÜ YOK YANİ BEN NETTEN NE ZAMAN ARAŞTIRMA YAPSAM FORUMDONANIMA BAKARIM GOOGLEDE ŞİMDİYE KADAR ÜYE OLMADIM AMA OLAYI FARKEDİNCE BİRDE BU KADAR İNSAN HATA ALIYOR SEBEP FORUMDA KAYITLI ÜYELER HATA ALIYOR VE DOLAYISI İLE BENİM FARKETTİĞİM DURUMU FARKEDEMİYOR ARKADASIN KİTLESİ FORUMA KAYITLI OLMAYAN ASALAK ZANNETTİĞİ GOOGLEYE YAZINCA FORUMDONANIM İLK SAYFADA ÇIKACAK VE KAYITLI OLMAYAN KİTLEYİ BOMBALAMAK BEN NEDEN HATA ALMADAN BİRDE BİR KENDİSİNİNDE UYARMAYA ÇALIŞTIĞI EN YUKARIDAKİ DURUMU FARKETTİM Bİ DÜŞÜNÜN SIRF BUNUN İŞÇİN FORUMA ÜYE OLDUM UYARIYORUM

Yapan o kadar kişi varken bu at gözlüklü bakış açısı niye? İlla yapanların konuya ref olmasını mı sağlayalım? Ben hiçbir beklentim olmadan o kadar yazı yazıp o kadar resim ile konuyu destekledim. Alacağım karşılık dar görüşlülerin tepsiki olmamalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aRŞ-ı aZaM

quote:

ARKADAŞIM İNANMAYIN BEN ŞİMDİ DENEDİM ANLADIM KADARI İLE ARKADAŞ ANLATIMI YAPAN ARKADAŞ KENDİNİ ÇAKAL SANIYOR OLAY SU Kİ: PC DEN YENİ AÇTIĞIN KÖYÜ ÖNCEKİ GÜNLERDİR İLERLETTİĞİN OYUNUN ÜZERİNE YAZMAYA ÇALIŞIYOR HER TÜRLÜSÜNÜ DENEDİM BU ESKİ CİHAZ YENİ CİHAZ FARKETMEZ TELEFONDAN ONAY YAZIP GÖNDERDİĞİM ANDA İLERLETTİĞİM OYUN GÜMLEYECEK YERİNE 2 LWL LİK YENİ PC DEN AÇTIĞIN KÖY GELECEK VE KATİ SURETLİ UYARISIDA AYNEN BÖYLE GERİ DÖNÜŞÜ YOK YANİ BEN NETTEN NE ZAMAN ARAŞTIRMA YAPSAM FORUMDONANIMA BAKARIM GOOGLEDE ŞİMDİYE KADAR ÜYE OLMADIM AMA OLAYI FARKEDİNCE BİRDE BU KADAR İNSAN HATA ALIYOR SEBEP FORUMDA KAYITLI ÜYELER HATA ALIYOR VE DOLAYISI İLE BENİM FARKETTİĞİM DURUMU FARKEDEMİYOR ARKADASIN KİTLESİ FORUMA KAYITLI OLMAYAN ASALAK ZANNETTİĞİ GOOGLEYE YAZINCA FORUMDONANIM İLK SAYFADA ÇIKACAK VE KAYITLI OLMAYAN KİTLEYİ BOMBALAMAK BEN NEDEN HATA ALMADAN BİRDE BİR KENDİSİNİNDE UYARMAYA ÇALIŞTIĞI EN YUKARIDAKİ DURUMU FARKETTİM Bİ DÜŞÜNÜN SIRF BUNUN İŞÇİN FORUMA ÜYE OLDUM UYARIYORUM

Yapan o kadar kişi varken bu at gözlüklü bakış açısı niye? İlla yapanların konuya ref olmasını mı sağlayalım? Ben hiçbir beklentim olmadan o kadar yazı yazıp o kadar resim ile konuyu destekledim. Alacağım karşılık dar görüşlülerin tepsiki olmamalı...

kardeşim boşver böyle şerefsizler forumda çok.gözüyle okuyup .ötüyle anlayanların mesajları belli zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: HoneyBagdeR2

quote:

quote:

kardeşim boşver böyle şerefsizler forumda çok.gözüyle okuyup .ötüyle anlayanların mesajları belli zaten

8 Sayfa yorum var hiçbir kimse yapamadıysa yaz bu yorumu demi? İnsanoğlu böyle işte..

• Bazı -tanımlamasını yapmayacağım- insanlar beni sahtekarlık ile suçluyorlar. Bu konu sayesinden kişilerin hesabına yönelik saldırılarda bulunacağımı iddia ediyorlar. Bu eklemeyi o zihniyetteki insanlara kanıt olsun diye yazıyorum.
    Bu program sayesinde oyuna bilgisayardan bağlanan üyelerimiz.

Klavuz Karga
    HoT-SouCE
    SA30_303
    mrkarabiber
    HiFeLiFE
    killikli
    adrenaline_68
    joyberk
    WaRouP
    Dragonslaye®
    John Citizen
    Quandrostr
    byalparslan
    dogukanarkan
    kakakola
    erishgen
    sound_of_silence!
    soneday
    egemenism
    SkyTech74
    sinistrad
    tolunaygs
    sunliqht
    caner4ever
    filemanager
    berkay956
    Haroeris
    kararsızçaresizelmahkum
    ApoCaLYpSe_35
    jpetrucci
    BlueDangeR
    Seyit Kafkas
    funkerman
    scatman_35
    Fresky
    racaerme
    ozcan
    myclub
    Kagoca
    mustafadnzli
    tmr1982
    mesuttepe
    winfxhdd
    Rmzn3450
    forte06
    ewtrolar14
    JonnyCaqe
    Adwera58
    yunus_4151
    HoneyBagdeR2
    44mustika
    chekilbe
    IcyTea Lemon
    lazkopat611
    Clash of Clans
    pingu81
    e-XPLoDeR
    kirecci
    menesozun
    afsinedremitli
    stingabuzer
    sNaP_21
    PoliTheGreat
    EnverJan
    m3rttttt
    Bahago
    Mactavish-
    Brucedeluxe
    pislickkk
    enes1478
    akke4323
    Clawson
    komkom
    Bmw.
    Sterope
    Adanur61
    isat
    ahmt899
    HunGeNeR@L
    fatihhank
    Quarterlicence
    synan38

Not: Forumumuza üye olmayıp kullananlar ile bir o kadar da forumumuzda üye olup yazmayanları unutmamak gerekiyor.. Daha hala sen sahtekarsın böyle bir şey yok diyenlere söyleyecek sözüm kalmamıştır. Ayrıca böyle bir konu açtığım için beni pişman eden her şahsiyete buradan selamlarımı iletiyorum. Konu ile ilgili başka bir yorum yapmayacağım. Zaten yoğum bir KPSS döneminden geçiyorum. Gecem gündüzüm birbirine karışmışken bıkmadan usanmadan buraya yazılanları okuyordum. Artık onuda yapmayacağım... Selametle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRŞ-ı aZaM -- 15 Mart 2014; 15:24:12 >

• Arkadaşlar oyunu açıyorum pc den oyun yükleniyo tekrar menüye atıyo hiç giremedim pc den yüklerken tüm denilenleri yaptım lütfen yardım edin.
  • aRŞ-ı aZaM kullanıcısına yanıt
    kardeşim o listeye beni de ekle. teşekkürler ayrıca..
  • quote:

Bazı -tanımlamasını yapmayacağım- insanlar beni sahtekarlık ile suçluyorlar. Bu konu sayesinden kişilerin hesabına yönelik saldırılarda bulunacağımı iddia ediyorlar. Bu eklemeyi o zihniyetteki insanlara kanıt olsun diye yazıyorum.

Klavuz Karga
    HoT-SouCE
    SA30_303
    mrkarabiber
    HiFeLiFE
    killikli
    adrenaline_68
    joyberk
    WaRouP
    Dragonslaye®
    John Citizen
    Quandrostr
    byalparslan
    dogukanarkan
    kakakola
    erishgen
    sound_of_silence!
    soneday
    egemenism
    SkyTech74
    sinistrad
    tolunaygs
    sunliqht
    caner4ever
    filemanager
    berkay956
    Haroeris
    kararsızçaresizelmahkum
    ApoCaLYpSe_35
    jpetrucci
    BlueDangeR
    Seyit Kafkas
    funkerman
    scatman_35
    Fresky
    racaerme
    ozcan
    myclub
    Kagoca
    mustafadnzli
    tmr1982
    mesuttepe
    winfxhdd
    Rmzn3450
    forte06
    ewtrolar14
    JonnyCaqe
    Adwera58
    yunus_4151
    HoneyBagdeR2
    44mustika
    chekilbe
    IcyTea Lemon
    lazkopat611
    Clash of Clans
    pingu81
    e-XPLoDeR
    kirecci
    menesozun
    afsinedremitli
    stingabuzer
    sNaP_21
    PoliTheGreat
    EnverJan
    m3rttttt
    Bahago
    Mactavish-
    Brucedeluxe
    pislickkk
    enes1478
    akke4323
    Clawson
    komkom
    Bmw.
    Sterope
    Adanur61
    isat
    ahmt899
    HunGeNeR@L
    fatihhank
    Quarterlicence
    synan38

Not: Forumumuza üye olmayıp kullananlar ile bir o kadar da forumumuzda üye olup yazmayanları unutmamak gerekiyor.. Daha hala sen sahtekarsın böyle bir şey yok diyenlere söyleyecek sözüm kalmamıştır. Ayrıca böyle bir konu açtığım için beni pişman eden her şahsiyete buradan selamlarımı iletiyorum. Konu ile ilgili başka bir yorum yapmayacağım. Zaten yoğum bir KPSS döneminden geçiyorum. Gecem gündüzüm birbirine karışmışken bıkmadan usanmadan buraya yazılanları okuyordum. Artık onuda yapmayacağım... Selametle...

ewet kardeşim senden Allah razı olsun.. sayende yaklaşık 1 aydır bilgisayardan da oyunumu takip ediyorum... teşekkürler

• quote:

Bazı -tanımlamasını yapmayacağım- insanlar beni sahtekarlık ile suçluyorlar. Bu konu sayesinden kişilerin hesabına yönelik saldırılarda bulunacağımı iddia ediyorlar. Bu eklemeyi o zihniyetteki insanlara kanıt olsun diye yazıyorum.

Klavuz Karga
    HoT-SouCE
    SA30_303
    mrkarabiber
    HiFeLiFE
    killikli
    adrenaline_68
    joyberk
    WaRouP
    Dragonslaye®
    John Citizen
    Quandrostr
    byalparslan
    dogukanarkan
    kakakola
    erishgen
    sound_of_silence!
    soneday
    egemenism
    SkyTech74
    sinistrad
    tolunaygs
    sunliqht
    caner4ever
    filemanager
    berkay956
    Haroeris
    kararsızçaresizelmahkum
    ApoCaLYpSe_35
    jpetrucci
    BlueDangeR
    Seyit Kafkas
    funkerman
    scatman_35
    Fresky
    racaerme
    ozcan
    myclub
    Kagoca
    mustafadnzli
    tmr1982
    mesuttepe
    winfxhdd
    Rmzn3450
    forte06
    ewtrolar14
    JonnyCaqe
    Adwera58
    yunus_4151
    HoneyBagdeR2
    44mustika
    chekilbe
    IcyTea Lemon
    lazkopat611
    Clash of Clans
    pingu81
    e-XPLoDeR
    kirecci
    menesozun
    afsinedremitli
    stingabuzer
    sNaP_21
    PoliTheGreat
    EnverJan
    m3rttttt
    Bahago
    Mactavish-
    Brucedeluxe
    pislickkk
    enes1478
    akke4323
    Clawson
    komkom
    Bmw.
    Sterope
    Adanur61
    isat
    ahmt899
    HunGeNeR@L
    fatihhank
    Quarterlicence
    synan38

bakma sana öyle cevap yazanlara bende sayende kurabildim senden Allah razı olsun

• böyle hat geliyor acıl yardım edin Bluestacks yüklerken

Clash Of Clans Oyununu Bilgisayarda Oynama Yöntemi [Resimli Anlatım]
  • Arkadaşın pc ye yüklerken burda takılıp kaldı ne yaptıysak durumu çözemedik.başka bir sürüm yükledik bluestack.ama bu kezde cihanız uyumlu degil hatası aldık.tüm dosyaları ki programdata içindekiler de dahil sildik yeniden yüklemeye çalıştık ama yine resimdeki yerde takılıp kaldı.çözümü bilen varsa acil yardım lütfen
    4gb ddr2 ram ve gt9400 nvidia ekran kartı var donanımsal bişeymi acaba ?https://store.donanimhaber.com/bb/94/57/bb94574daf0dad38f08c48d2239398ff.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar069302

böyle hat geliyor acıl yardım edin Bluestacks yüklerken

programı kurabilmen için en az 2gb ram istiyor.
  • bu programda google play hesabını nasıl kapatabilirim yanlış hesabı girmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislickkk

quote:

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar son zamanlarda sık sık bu konuda bildiri alıyorum. Köyünüzü bu program ile açmaya çalıştığınızda bazen başka bir hesabı yönlendiriyor ve yüklensin mi? diye soruyor. Genel olarak önerilen bu hesap daha üst seviye oluyor. Bu yüzden kullanıcılar kabul ediyor. Bu kabul işlemi sonrasında belirtilen hesap gelmediği gibi sizin hesabınız ise çalınıyor. Ben şuana kadar böyle bir durumla karşılaşmadım. Ancak bazı arkadaşlar karşılaştıklarını belirtiyor. Unutmayın ki köyünüzden başka bir hesabı onaylamanızı isterse KESİNLİKLE BU UYARIYA ONAY VERMEYİNİZ. Galiba bir takın hackerlar uygulamaya sızmışlar ve kişilerin hesaplarına yönelik saldırıda bulunuyorlar.

azönce başıma gelen olay, köy binam 9 seviye olmasına rağmen bluestack ile oyuna girdiğimde 6lvl köy binanız var yüklemek ister misiniz dedi. yanlışlıkla evete tıklasam hesabım gitmişti... bunu yazdığım için çok teşekkürler bu bilinçle açıyordum oyunu her seferinde. dikkatli olun arkadaşlar... iyi oyunlar

olay dün tekrar başıma geldi, ben bu uyarıya yanlışlıkla evet desem köyüm silinecek mi? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislickkk -- 18 Mart 2014; 16:07:49 >

• öncelikle bu bilgiler için tskler.. benim sorunumla ilgili bişey goremedim.. ben yeni bir gmail hesabıyla bu oyunu sıfırdan oynamak için verdiginiz yolları izleyerek bu programı sorunsuz sekilde kurdum buraya kadar hersey normal fakat clash of clans oyununu google play de buluyorum aç deyip programı indiriyorum indirme işlemi %100 tamamlandıkdan sonra işlemle ilgili bir hata olustu diyor ve hata kodu 960 olarak veriyo bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • allah razı olsun beni pil derdinden kurtardın. beni de listeye ekleyiniz dün okudum bugünde pcde denedim ve çok güzel çalışıyor, biraz kasıyor ama sanırım benim pc cok ram kullanıyor başka işler için ondan kasıyor olabilir düşüncesindeyim.
    birde ben sadece Google+ ile bağladım yetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz77 -- 18 Mart 2014; 16:50:51 >
  • öncelikle anlatım için teşekkür ederim. iki sorum var:

1) oyunda ikinci bir hesap açmak ve onu da buradan idare etmek istiyorum. ne yapmam lazım?
    2) z harfini nasıl yapabilirim?
  • Arkadaşlar oyun belli bir süre beledikten sonra bağlantı kopuyor, bunun çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pet_Bardak

Arkadaşlar oyun belli bir süre beledikten sonra bağlantı kopuyor, bunun çözümü var mı?

büyük ihtimalle yoktur, telefondaki mantıkla yanı işleyiş ama pcde cok daha rahat telefonum şarjı artık bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz77

quote:

Orijinalden alıntı: Pet_Bardak

Arkadaşlar oyun belli bir süre beledikten sonra bağlantı kopuyor, bunun çözümü var mı?

büyük ihtimalle yoktur, telefondaki mantıkla yanı işleyiş ama pcde cok daha rahat telefonum şarjı artık bitmiyor.

tamamda telefonda sürekli bağlı kalındığında,problem olmuyor, pc neden 10 dk bi kopuyor, arka planda kaldığında 10 dk sonra kopuyor
  • mause ile oyunu arka pencereden aktif etmen yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.