Şimdi Ara

Clash of Clans / Soru-Cevap / Sohbet / Yardım ve Destek (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaptaNn10

Hocam duvar fiyatları ve duvarın ne kadar seviyeli olursa olsun atlama büyüsüyle gecilmesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

Benim kendi düşüncem fiyatlar çok yüksek %20 oranında daha ucuz olmalı tüm duvarlar, atlama konusunda karadan saldırılıyorsa artık duvarların önemi baya azaldı ki zaten havadan duvarın etkisi yok ediliyor, karadan saldırılardada, düzene bağlı olarak düşük seviye duvarınızın önemini azaltabilirsiniz, tabi savunmanız full olmalı.
  • KaptaNn10 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Duvarlarin benim açımdan 2 adet önemi var ;

1. Duvarlar köyün görünüş açısından benim için çok önemli bir husus ve duvarlari yukseltmem sayesinde bir çok kez kraliçe duvara nişan alarak savunma kazanmışimdir. Oyüzden minimum 9 yapmadan binanızi 10 seviyeye basmanizi tavsiye etmem. Fiyatlara gelecek olursak bence fiyatlar normal , sadece 11 seviye biraz fazla gibi yani 10 seviye 2 m olup , 11 seviye 3 m altın olabilirdi

2. Atlama büyüsü konusunda duvarlar çok rahatlikla geciliyor. Bu konuda yapılacak hiçbirşey yok. Ama askerleri içeri sokması bakımından güzel bir büyü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eigelb

Oyun iyi güzel hosta, para ve tas basmadan cok yavas ilerliyor. TH7 köyüm icin üc aydan fazladir ugrasiyorum. Bir yerden sonra insana gina gelebiliyor. Yapimcilarin bu isi bu kadar paraya baglamasi da ayri bir sacmalik. Birde su klan savaslarinda ki hileler ve xmod denen olaylar yüzünden oyundan sogur oluyorsun.

hocam sen daha th7' deyken gına geldi fln diyorsan, yol yakınken oyunu bırak..

klan savaşındaki hile derken? xmod çökmüş, tuzakları fln göstermiyor diyorlar ama, başka bi hileye mi denk geldin acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnfalC

Beyler ben ismimi değiştireceğim de bana güzel ing-tür isimler onerebilir misiniz

Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • klana giriş yaptık savaş başladı klandan çıktık girdik ceza geliyormu çıkıp savaş bitince geri dönsek ceza yiyoruz sanırım bu ceza kaç saat sürüyor detaylı bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

klana giriş yaptık savaş başladı klandan çıktık girdik ceza geliyormu çıkıp savaş bitince geri dönsek ceza yiyoruz sanırım bu ceza kaç saat sürüyor detaylı bilgisi olan?

Savaşdayken o klandan cikip baska klana gidersen o savaş bitene kadar baska savasa katilamazsin savas bitince ayni klana donersen bir ceza almazsin yani sadece o savas suresi icin gecerli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LakersNation kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • 10level bir klanda 6level bir okcu bağışlanırsa 8 level mi olur 6 mı kalır

• arkadaşlar, nette gezerken şöyle bir videoya denk geldim. millet botla ganimeti götürür olmuş. daha önce kullanan var mı ?
    https://www.youtube.com/watch?v=NQdixBZbVrk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

10level bir klanda 6level bir okcu bağışlanırsa 8 level mi olur 6 mı kalır

Merhaba,

Aynen dediğiniz gibi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

arkadaşlar, nette gezerken şöyle bir videoya denk geldim. millet botla ganimeti götürür olmuş. daha önce kullanan var mı ?

Merhaba,

Forumdaki çoğu kişi büyük ihtimal kullanmiyor diye biliyorum , ben tavsiye etmiyorum bu tür programlari. Illa içine bir virüs veya keyloger türü birşey koyuyorlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

quote:

Merhaba,

Hangi dediğim gibi hocam anlayamadım tam

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Hangi dediğim gibi hocam anlayamadım tam

Yanlış okumuşum kusura bakmayin , 5 level atılırsa 7 level olarak gider. 6 Level atılırsa 7 olarak gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

quote:

Orijinalden alıntı: Eigelb

Oyun iyi güzel hosta, para ve tas basmadan cok yavas ilerliyor. TH7 köyüm icin üc aydan fazladir ugrasiyorum. Bir yerden sonra insana gina gelebiliyor. Yapimcilarin bu isi bu kadar paraya baglamasi da ayri bir sacmalik. Birde su klan savaslarinda ki hileler ve xmod denen olaylar yüzünden oyundan sogur oluyorsun.

hocam sen daha th7' deyken gına geldi fln diyorsan, yol yakınken oyunu bırak..

klan savaşındaki hile derken? xmod çökmüş, tuzakları fln göstermiyor diyorlar ama, başka bi hileye mi denk geldin acaba?

Birakip birakmama konusunda kendim karar verebilirim. Yükseltmeler cok uzun sürüyor. Bunu kendi forumlarinda da cogu kisi dile getiriyor. Mesela 1 ay tatil yapmayi düsünüyorum ama 1 ayda verdidigim emek bosa gidecek. Yol gecen hanina dönecek köyüm. Oyuna ara vermek istiyorsan kalkan satin alabiliyorsun, yine dünya para. 1 aylik zaten yok. Oyunu dondurma gibi bir sistemin kesinlikle gelmesi lazim.

Klan savaslarinda genelde oyunu donduruyorlar. Atiyorum, daha elinde 60 adamin var yollayamiyorsun. Ama saniye islemeye devam ediyor. Gecen gün bizim klandan birinin basina geldi. Xmod ile ilgili bir sürü video var. Normal sartlarda benden cok düsük olan birisin bana dalma ihtimali yok ama köyü fulleyip cikiyor. Xmod veya baska bir hile. Bunu arastiracak ben degilim, yapimci sirket. Ama mail yaz, hicbir ilgilenme yok.

• quote:

quote:

arkadaşlar, nette gezerken şöyle bir videoya denk geldim. millet botla ganimeti götürür olmuş. daha önce kullanan var mı ?

Merhaba,

Forumdaki çoğu kişi büyük ihtimal kullanmiyor diye biliyorum , ben tavsiye etmiyorum bu tür programlari. Illa içine bir virüs veya keyloger türü birşey koyuyorlardir.

Bilgi için teşekkürler hocam.

• quote:

Bende bir bot var. Aynı videodaki gibi. Yalnız ben masum amaçlarla kullanıyorum

Film falan izlediğim zamanlar savaşacağım zaman, sürekli okçu basmak zor geliyor. Özellikle hızlandırma yapınca. Bunu bir açıyorum, sürekli basıyor arkadan 1-2 dk da bir. Arama kısmına da istediğim altın miktarı yazıyorum, bulunca uyarı veriyor. Botu durdurup savaşıyorum. Sonra tekrar açıyorum

Çok güzel bir yazılım, diğer hali de çok işe yarıyordur diye düşünüyorum ama bariz belli oluyor bot olduğu. Keza en düşük hız ve ayarlarında bile aynı anda 2 taraftan veriyor askerleri ve en uçlardan. Bunu izleyen rakip şikayet ederse hesabın patlama riski oldukça yüksek.

• Th10 icin ganimet kasma kupa araligi nedir kara iksir icin kristal 1 usta arasinda gidiyorum ama aldigim ganimet bonuslardan az oluyor

• toughblast T kullanıcısına yanıt
    2000 kupa
  • krıstal 3e indim başkalarının yorumu üzerine ama öyle çok dead base yok dead base nerde bulabilirim fikriniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Bende bir bot var. Aynı videodaki gibi. Yalnız ben masum amaçlarla kullanıyorum

Film falan izlediğim zamanlar savaşacağım zaman, sürekli okçu basmak zor geliyor. Özellikle hızlandırma yapınca. Bunu bir açıyorum, sürekli basıyor arkadan 1-2 dk da bir. Arama kısmına da istediğim altın miktarı yazıyorum, bulunca uyarı veriyor. Botu durdurup savaşıyorum. Sonra tekrar açıyorum

Çok güzel bir yazılım, diğer hali de çok işe yarıyordur diye düşünüyorum ama bariz belli oluyor bot olduğu. Keza en düşük hız ve ayarlarında bile aynı anda 2 taraftan veriyor askerleri ve en uçlardan. Bunu izleyen rakip şikayet ederse hesabın patlama riski oldukça yüksek.

Demosunu kullandım 1 saat sonra sona erdi. dediğin gibi bir kaç inceleme sonucunda bot olduğu anlaşılabilir durumda :) orası da şans olur herhalde :) ama sevdim ha olay iyiymiş gerçekten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.