Şimdi Ara

Clash of Clans / Soru-Cevap / Sohbet / Yardım ve Destek (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaç para bu bot nerden alınıyor ?
  • Son savaşta bizde 4 tane iyi düzeyde 10 seviye köy 4 tane iyi düzeyde 9 seviye köy 2 tane 8 seviye köy vardı rakip bi geldi 4 tane full 10 2 tane yeni basılmış 10 seviye 3 tane 9 köy 1 tane 8 köy geldi 2.5 ay önce 9 bastım bana gelen rakipte 3. seviye cehennem var. Bu savaşlarda rakip neye göre geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim Kaypakkaya -- 9 Haziran 2015; 9:57:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Son savaşta bizde 4 tane iyi düzeyde 10 seviye köy 4 tane iyi düzeyde 9 seviye köy 2 tane 8 seviye köy vardı rakip bi geldi 4 tane full 10 2 tane yeni basılmış 10 seviye 3 tane 9 köy 1 tane 8 köy geldi 2.5 ay önce 9 bastım bana gelen rakipte 3. seviye cehennem var. Bu savaşlarda rakip neye göre geliyor ?

Koylerin gucune degil de koy binasina bakiliyor galiba. Ayni ya da 1-2 farkla th sayilari ve klan leveli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LakersNation kullanıcısına yanıt
    Bizde 4 10 varken rakibe 6 tane gelmesi tuhaf
  • Botların ücretsizleri (Free) olanları var arkadaşlar. Çok çok az kısıtlamaları (gelişmiş saldırı seçenekleri gibi) olan ama onun dışında tüm işlevleri çalışan botlar mevcut.

Google'da araştın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 9 Haziran 2015; 16:12:32 >
  • 3 gündür başlayan ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum var bilgisayarda bluestack ile oynuyorum fakat normal zamanda kopmaz iken bluestackda clash of clansa girdiğim anda sn lik kopma gelmeler oluyor
  • Kristaldeydim 2 aydir kara iksir kasiyordum domuzu 5 e bastim golemde 2 oldu.amma velakin hiç iksir altin yok.Dead base bulmak imkansiz.bugun 1800 e indim. 1 saatte 1 milyon kastim barch ile. 5 milyon iksir var k.b disarida ama +60 kupa geldi.Kara iksirle isiniz yoksa allah yolunuzu kristale dusurmesin. İns balonu 6 yapicam yarin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: justmydream

3 gündür başlayan ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum var bilgisayarda bluestack ile oynuyorum fakat normal zamanda kopmaz iken bluestackda clash of clansa girdiğim anda sn lik kopma gelmeler oluyor

Merhaba,

Internet bağlantınızda bir problem olabilir. Servis sağlayıcinizla iletişime geçmeyi deneyin.

Konu Güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Kristaldeydim 2 aydir kara iksir kasiyordum domuzu 5 e bastim golemde 2 oldu.amma velakin hiç iksir altin yok.Dead base bulmak imkansiz.bugun 1800 e indim. 1 saatte 1 milyon kastim barch ile. 5 milyon iksir var k.b disarida ama +60 kupa geldi.Kara iksirle isiniz yoksa allah yolunuzu kristale dusurmesin. İns balonu 6 yapicam yarin

Kristal sırf gösteriş. Asıl ganimet düşük kupalarda ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nichtsdestoweniger -- 15 Haziran 2015; 3:26:25 >
  • Konu Güncel Arkadaşlar

• Ben de kullanıyorum bot. Açıkcası iş güç dolayısıyla pek ganimet kasma şansım olmuyor.Oyunu bırakmak da istemiyorum. Sabah bırakıyorum akşam geldiğimde 2-3 m kasıyor.Geceleri bu rakam 3-4 m kadar çıkıyor. Hem de çok detaylı bir bot.İsterseniz ch dışarıda olanlara saldırıp kupa kasıyor.İsterseniz otomatik duvar geliştiriyor. Clan arkadaşlarınıza asker bağışı yapıyor. Size kullanın demem ama uzun zaman oynayıp ganimet kasmaktan sıkılınca ilaç gibi geliyor.
  • pcden bluestack ile clash oynamak istiyorum bazı sorunlar çıktı 2-3haftadır uğraşmadım şimdi tekrar uğraşıyorum çözebilmek için konuda açtım bi bakarmısınız? SS li konum:http://forum.donanimhaber.com/m_106928775/tm.htm
  • arkadaşlar hesabım gelmedi geri destek bölümüne yazdım ama sonuç yok napabilirim
    benden güna y yıl olarak istiyorlar ama hatırlayamıyorum
  • Beyler kb9 s yeni grçtim 5 ınsaatcım var sunları yaptım.
    2 ınsaatcı ıle x yayları alındı
    2 ser ınsaatcı ile buyu fab. Ve lab. Basıldı
    Kalan 1 ınsaatcı ıle tuzaklar alındı yenı gelen depolar alındı hava savunması basıldı ve bitti sonra duvarlar 5 lwl a kadar getırıldı be kara kısla 5 e basıldı.

Nasıl yapmısım beyler bunlar ın hepsi 5 saate oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

pcden bluestack ile clash oynamak istiyorum bazı sorunlar çıktı 2-3haftadır uğraşmadım şimdi tekrar uğraşıyorum çözebilmek için konuda açtım bi bakarmısınız? SS li konum:http://forum.donanimhaber.com/m_106928775/tm.htm

Merhaba,

Kesinlikle tüm virüs programlarını vb. güvenlik duvarlarını kapat. Bluestacks'ı engelleyen birşey olmasın. Ben sorunu öyle çözmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Beyler kb9 s yeni grçtim 5 ınsaatcım var sunları yaptım.
    Kalan 1 ınsaatcı ıle tuzaklar alındı yenı gelen depolar alındı hava savunması basıldı ve bitti sonra duvarlar 5 lwl a kadar getırıldı be kara kısla 5 e basıldı.

Merhaba,

Çok iyi başlamışsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

arkadaşlar hesabım gelmedi geri destek bölümüne yazdım ama sonuç yok napabilirim
    benden güna y yıl olarak istiyorlar ama hatırlayamıyorum

Merhaba,

Bu konu hakkında yardımcı olabileceğim bir durum yok , bu bilgileri onlara vermen lazım hesabını geri alabilmek için

• quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Beyler kb9 s yeni grçtim 5 ınsaatcım var sunları yaptım.

Merhaba,

Çok iyi başlamışsın hocam

Saol hocam 😊

• Benim sorunum clan savasinda gozculuk yap yada tekrar izleme tusuna basinca beyaz bulutlar geliyo ve oyun takiliyo beyaz bulut ekranında normalde sorun yok ama clan savasi ekraninda oluyo saldiramiyorum da nasil duzelticez(silip yukledim format bile attim telefona)

• aynı hesaba bağlı coc ve boom beach oyunum var

ikisinide aynı kişiye satmak zorundayım değilmi dostlar ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.