Şimdi Ara

Clash of Clans / Soru-Cevap / Sohbet / Yardım ve Destek (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
4
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önemli Not : Yönetici arkadaşlar lütfen konuyu kaldırmazsa sevinirim.

Bu konuya benzer bir ana konu zaten var bunu bildiğim halde böyle bir konu açtım . Açmamın sebebi ise bu bölümün yani "Clash of Clans" çok pasif olduğu için bölümü biraz canlılık katmaya karar verdim. Bu konuda bana fikir veren @krstarica , @Kaladin hocalarımiza teşekkür ederim.

Konu daha önce açılmış gibi yorumlarda bulunmazsaniz sevinirim , yukarda açıklamayı yaptım.

Herkes bu konuda sohbet edebilir , birbirimize bilmediklerimiz hakkında yardımcı olarak bölümü ve konuyu canlı tutalım

FACEBOOK GRUBU İÇİN TIKLA

Grup için @darkorbitay teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 23 Ağustos 2015; 13:35:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buralardayım. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Canlansın buralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Buralardayım. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Canlansın buralar

Teşekkürler hocam , inşallah canlı tutabiliriz

• soru geldikçe canlı tutmaya çalışırız.
  • Hadi arkadaşlar aramıza katılacak başka kimse yok mu ? Konuya buyrun sohbet edelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler selam ben sorularımdan başlıyayım

klan savaşında karşınızdakı rakıp neye gore gelıyor

vırde klan savaşındaki sıralama neye gore sıralanıyor
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Klan savaşlarinda rakip , sizin köyleriniz ve savunma durumunuza göre eşleşiyor.

Klan savaşındaki sıralama köyün gelişmişligine göre siralanmaktadir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Mobile [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Herhangi bir klana katılmadığım için bilmiyorum acaba bu TP ne oluyor? Ne işe yarar?

Merhaba,

TP dediğimiz şey "Tecrübe Puani". Bu Tecrübe Puani klan savaşları yaparak kazanabilirsiniz ve klaniniz belli bir TP miktarına ulaştığında seviye atlar. Seviye atladiginda çeşitli avantalar kazaniriz , bu avanta ise ödül gibi birşey oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 4 Haziran 2015; 17:55:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chaveez

quote:

Herhangi bir klana katılmadığım için bilmiyorum acaba bu TP ne oluyor? Ne işe yarar?

Merhaba,

TP dediğimiz şey "Tecrübe Puani". Bu Tecrübe Puani klan savaşları yaparak kazanabilirsiniz ve klaniniz belli bir TP miktarına ulaştığında seviye atlar. Seviye atladiginda çeşitli avantalar kazaniriz , bu avanta ise ödül gibi birşey oluyor

Cevap için teşekkürler. Peki ne gibi ödüllerden bahsediyoruz? Ganimet olarak mı? Öyleyse ne kadarlık bir ödül?

Örnek verecek olursak , klanimiz seviye 2 olduğunda bağış süresi 15 dakika'ya iniyor. Seviye 3 olduğunda 6 adet asker bağışı yapabiliyoruz. Diğer seviyelerde ise Klan kalemizin depo miktari artiyor , klan savaşlarinda %10-15 gibi ekstra savaş ganimeti alıyoruz, attığımız bir asker 4 seviye ise 5 seviye olarak kaleye gitmektedir. Daha ileri seviyelerde bağış süresi çok az bir süreye iniyor ve asker bağışı 8 birliğe kadar çıkıyor. Klan seviyesi 1-10 arası olarak belirlenmiştir.

Ben teşekkür ederim

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Cevap için teşekkürler. Peki ne gibi ödüllerden bahsediyoruz? Ganimet olarak mı? Öyleyse ne kadarlık bir ödül?

Ödül olarak klana bazı özellikler kazanıyor 10 seviye var

ilk 5seviyede gelen özellikler 6-10 arası dahada katlanıyor

Gelen özellikler ;

Birlik isteme süresi azalıyor , savaş ganimeti için ekstra depo kapasitesi geliyor , bağış yaptığında maliyeti iade ediyor belli bir % ile , savaş bonusu ganimet artıyor , bağışlanan birliğin seviyesi artıyor.

6-7-8-9-10da ise bunlar daha bir gelişiyor

• Oyun iyi güzel hosta, para ve tas basmadan cok yavas ilerliyor. TH7 köyüm icin üc aydan fazladir ugrasiyorum. Bir yerden sonra insana gina gelebiliyor. Yapimcilarin bu isi bu kadar paraya baglamasi da ayri bir sacmalik. Birde su klan savaslarinda ki hileler ve xmod denen olaylar yüzünden oyundan sogur oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eigelb

Oyun iyi güzel hosta, para ve tas basmadan cok yavas ilerliyor. TH7 köyüm icin üc aydan fazladir ugrasiyorum. Bir yerden sonra insana gina gelebiliyor. Yapimcilarin bu isi bu kadar paraya baglamasi da ayri bir sacmalik. Birde su klan savaslarinda ki hileler ve xmod denen olaylar yüzünden oyundan sogur oluyorsun.

Merhaba,

Ben yaklaşık 8 aydır oynuyorum. Şuan Th9'um , herşeyi her th'de fulleyip geçtim. Sabır isteyen bir oyun bence , xmod konusunda bende size katılıyorum. Klan savaşları konusunda bir türlü şu olaya çözüm bulamadılar , ama yeni gelen güncellemede biraz daha olsa da xmod kullanıcılari azaldı.

• TH7 Ganimet, Kupa ve Klan Savaş düzeni önerebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

TH7 Ganimet, Kupa ve Klan Savaş düzeni önerebilirmisiniz ?

TH7 Ganimet Tipi Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?v=BY2qDY0URtM&itct=CD8QpDAiEwiG1ZC89_bFAhVJ3n4KHd3YADYyC2M0LXZpZGVvcy11WhhVQ3pHY0VnMTZuMERmYTZEa0VJYnUwT2c%3D&gl=TR&hl=tr&client=mv-google

TH7 Kupa/Klan Savaşları Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?v=Yc-CX3gpfAU&itct=CDUQpDAYAyITCJ6x89_39sUCFcp3fgod-ioAvlIuQ2xhc2ggb2YgQ2xhbnMgLSBCRVNUIFRPV05IQUxMIDcuIGFpciBjbGFuIHdhcg%3D%3D&client=mv-google&hl=tr&gl=TR

NOT : Linkler için kusura bakmayin , mobildeyim.

NOT 2 : Bu farming'i bir arkadaşım kullanıyor , memnun olduğunu söylüyor . Inşallah sizde memnun kalirsiniz. Kupa/klan savaşlarinda en çok beğendiğim düzen bu oldu , binici savaşlarinda etkili gibi gorunuyor. Ama ejderde pek birşey diyemecegim bildiğiniz gibi th7 3 yıldız alınmamasi imkansız gibi birşey ejder ssavaşlarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 5 Haziran 2015; 0:07:39 >

• quote:

quote:

TH7 Ganimet Tipi Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?list=PLDddaYMivb3KrlxpimY1qWVA4Czb8oarx&v=ND4DRsjHwbA&itct=CCkQxjQiEwjtionA7vbFAhWPdH4KHbl9ANAyCnBscHBfdmlkZW9aJFZMUExEZGRhWU1pdmIzS3JseHBpbVkxcVdWQTRDemI4b2FyeA%3D%3D&gl=TR&hl=tr&client=mv-google

TH7 Kupa/Klan Savaşları Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?list=PLDddaYMivb3KrlxpimY1qWVA4Czb8oarx&v=KCqDiNFvZoo&itct=CDsQxjQiEwjtionA7vbFAhWPdH4KHbl9ANAyCnBscHBfdmlkZW9aJFZMUExEZGRhWU1pdmIzS3JseHBpbVkxcVdWQTRDemI4b2FyeA%3D%3D&gl=TR&hl=tr&client=mv-google

Eyvallah hocam da, hava püskürtücü yok bide pek iyi değil gibi geldi yeni olarak önerebileceğiniz var mı ya ?

• quote:

quote:

quote:

TH7 Ganimet Tipi Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?list=PLDddaYMivb3KrlxpimY1qWVA4Czb8oarx&v=ND4DRsjHwbA&itct=CCkQxjQiEwjtionA7vbFAhWPdH4KHbl9ANAyCnBscHBfdmlkZW9aJFZMUExEZGRhWU1pdmIzS3JseHBpbVkxcVdWQTRDemI4b2FyeA%3D%3D&gl=TR&hl=tr&client=mv-google

TH7 Kupa/Klan Savaşları Köy Düzeni :https://m.youtube.com/watch?list=PLDddaYMivb3KrlxpimY1qWVA4Czb8oarx&v=KCqDiNFvZoo&itct=CDsQxjQiEwjtionA7vbFAhWPdH4KHbl9ANAyCnBscHBfdmlkZW9aJFZMUExEZGRhWU1pdmIzS3JseHBpbVkxcVdWQTRDemI4b2FyeA%3D%3D&gl=TR&hl=tr&client=mv-google

Eyvallah hocam da, hava püskürtücü yok bide pek iyi değil gibi geldi yeni olarak önerebileceğiniz var mı ya ?

Hocam çok afedersiniz , aklımdan hava püskürtme çıkmış. Yukarıdaki cevaba birazdan editleyecegim ordan bakabilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok afedersiniz , aklımdan hava püskürtme çıkmış. Yukarıdaki cevaba birazdan editleyecegim ordan bakabilirsiniz

Evet hocam, bu daha iyi oldu saolasın :)

• Beyler ben ismimi değiştireceğim de bana güzel ing-tür isimler onerebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: EnfalC

Beyler ben ismimi değiştireceğim de bana güzel ing-tür isimler onerebilir misiniz

Merhaba,

SoonTürk
    Cryze
    Banshee
    Twizy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 5 Haziran 2015; 12:15:11 >
  • Hocam duvar fiyatları ve duvarın ne kadar seviyeli olursa olsun atlama büyüsüyle gecilmesi hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.