|
Bildirim
|
Hem apple a para kaptirmis hem androidciler tarafindan tokatlanmis
|
Sırf şu hile yapan şerefsizler yüzünden oyun berbat halde. Biz adam görmeye, sürekli hareketli olmaya ve hayatta kalmaya çalışalım, adam ağaçların arasından headshot atsın. Olacak iş değil.
Beyler sırf bunların videolarını yüklemek için aşağıdaki youtube kanalını kullanacağım. Muhakkak bunlardan birileri içimizde de vardır. Videoların altına istediğiniz kadar sövebilirsiniz. https://www.youtube.com/channel/UCivOkJ3jqelHqTdmbrrnwKw/videos?view_as=subscriber |
İyi bok yemissin.
|
Puan yükseldikçe her oyun hile geliyor. Neredeyse 1,5 yıldır engelleyemiyorlarsa bilerek yapıyorlardır başka açıklaması yok. Fatihe kasmaya çalışıyoruz her oyun hile geliyor şaka gibi.
Edit: Hilelere küfrede küfrede bu gece fatih oldum ama bu oyun oynanmaz net. Puan kasan varsa sanhokta kassın ve evden çıkmasın her yer hile kaynıyor.. |
bilerek engellemiyorlar hiç'te bir şey yapmıyorlar büyük tepkiler gelene kadar.
clash of clans pokemon go gibi devasa oyuncusu olan oyunlar'da hileye denk gelemezsiniz ömrü max 10 gün veya 1 aydır ki kullananları'da banlarlar. güzelim fikirde ki oyunu mahvettiler giresim bile gelmiyor telden gireceğim pcden giren adam hile açıp dalacak keske sadece pc'den girse tamamen para tuzaklı bir oyun can sıkıntısına 3-5 günde bir takılıyorum yalnızca. ve @tuuruls emulatorun performansı kötü ise ve yine pubg oynamak istiyorsan Smartgaga adında bir emülatör çıktı 60 fps pubg mobile oynatabilen tek emulator şuan'da kendisi 4 çekirdek işlemci 4 gb ram verilebiliyor ben 50-60 arası fps aldım 4930k extreme i7 ve gtx 970 ile. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 20 Mart 2018; 20:40:09 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Mart 2018; 20:44:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 24 Mart 2018; 11:3:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |