Şimdi Ara

Türkiyenin En İyi Pubg Oyuncuları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
39.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi kişisel sıralamamdır herkes farklı sıralama yapabilir

1-Mithrain:Gerek aimi gerek oyun bilgisi bana göre en iyisidir muhteşem refleksleri vardır.

2-Wtcn:Sniperda ondan iyisi yok aimide bana göre mithrain seviyesindedir

3-Armut:Armutta ferit gibi iyi sniper kullanır oyun bilgisi yüksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mithrainden iyi oyuncular var yayın yapmadığı için tanınmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Mithrainden iyi oyuncular var yayın yapmadığı için tanınmıyorlar.

sen nerden tanıyosun
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Çok d0ru

• quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Mithrainden iyi oyuncular var yayın yapmadığı için tanınmıyorlar.

sen nerden tanıyosun

reddit discordu bilen bilir hep top 1000deki adamlar ya da 2000+ ratingi olan adamlar oynuyor

orada bir keresinde bir türke rastlamıştım çocuk shroud gibiydi ağacın arkasından bir sağa bir sola peekleyerek sks ile herkese saniyesinde çakıyordu

ben de arkadaşa katılıyorum eminim mitodan çok daha iyi oynayan türkler vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 1 Nisan 2018; 18:58:0 >
  • Mitodan iyi oynayan Türk elbette ki vardır ama sayısı 3-4'ü geçmez. Tanınmadığı için de otomatik olarak en iyi Türk oyuncu mito oluyor. Dünya çapında soruyorsanız shroud tabi ki. Cidden oyunu ezberleyip bitirmiş bi adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 9 Nisan 2018; 2:24:36 >
  • twitch yayınlarından ve youtube dan kalbürüstü bütün türk oyuncuları tanırım. Benim izlediğim kadarıyla ve kendi kanaatimce söylüyorum.

Oyunu tüm yönleriyle ele aldığımızda en iyi oynayan kişi Armut. Tek eksisi loot hızı.
    Sonra Mithrain ve belki çoğunuz tanımaz ama SoPrecious gelir.
    SoPrecious kadar hızlı loot yapan oyuncu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Armut biraz paronayak full hardtry aşırı konsantre aim olarak mito dan iyi ölünce backstep ya da bug demiyor adam baya iyi..
    mitoyu 100 saat izlediysem armut u 10 saat yayıncı olarak mito çok daha iyi bu arada
  • UGUR1987 kullanıcısına yanıt
    Armut evet baya iyi ama yayındaki hareketler okadar soğutuyo ki insanı kendinden mitonun bence oyun bilgisi daha iyi

• Benim Önceliğim Armut'tan Yana. Mito'nun Yayınlarınıda İzliyordum Ama Arkadaşın Dediği Gibi Eskiden Nasıl H1Z1 Oynayıp Şimdi H1Z1'e Saydırıyorsa Şimdi Arada PUBG'ye Saydırıyor. Ahmet'te Öyle Şeyler Çok Yok.

Mito'yu Şu An İzlememin Sebebi İse Yayın Arkadaşları Olan Ferit'le Bazen Zeon'la Oynaması. Çok Takip Ettiğim Kişiler Değiller. O Yüzden Sıcak Gelmiyor İzlemek.

Tabi Kişiden Kişiye Değişir Bu Durum.

PUBG Solo FPP İstatistikleri de Aşağıda.

ArmutTV
    pubg.op.gg
    Tw1tch_ArmutTV - PUBG Player Stats & Ranking | PUBG.OP.GG
    https://pubg.op.gg/user/Tw1tch_ArmutTV?server=eu

Mithrain
    pubg.op.gg
    Mithrain - PUBG Player Stats & Ranking | PUBG.OP.GG
    https://pubg.op.gg/user/Mithrain?server=eu

Edit: Grafikler Eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 8 Mayıs 2018; 14:10:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mihtrain dediğiniz adam ota boka hile diye ağlayan adam mı.

• armut kaliteli, mithrain izlenesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şaka mı yapıyorsunuz .

Hiçbirini tanımıyorum da Season istatistiklerinden pek de iyi görünmüyorlar... onlar kadar çok oynasanız siz de onlar kadar oynarsınız yapmayın etmeyin.

Bu arada dünyadaki oyuncularda CocoTaco da Shroud kadar iyidir. Doc da onların bi tık altında ve baya iyidir.

PS4 de haftada 2 gün 3 er saat falan oynarım ortalama. Bakıyorum kaç maç yapmış kaç maç almışlar maçlarda genelde kaç kil almış kaç dk survive etmiş... ben mi yanlış görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 6 Mart 2019; 20:29:28 >

• PUBG oynamıyorum ama Wtcn diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.