Şimdi Ara

PUBG Lobiye Geç Dönme Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Ben Pubgyonel den Reis bende yakın zamanda bu sorundan müzdariptim lakin şöyle bir çözüm buldum.

Bu sorunun çözümü olarak birçok arkadaş servis sağlayıcı firma ya da port yönlendirme veya statik IP olduğunu yazmış, doğrudur bir şey diyemem lakin bu IP ücretli kaldı ki bunları çözüm diye önerenler de bunların adamları dahi olabilir.

Neyse konumuz o değil çözüme dönecek olursak eskiden Lobiye dönmek için çok uzun süre beklemek zorunda kalıyordum yabancı bir forumda bir çözüm gördüm denedim o da olmadı fakat tesadüf eseri farklı bir şey denerken o yöntem işe yaradı. Artık 4 5 sn içerisinde hemen Lobiye dönüyorum. Ne port açtım ne statik IP satın aldım ne de interneti değiştirdim. Bu sinir bozucu sorunu yaşayan arkadaşlara bir nebze bile faydam olursa ne mutlu bana.

Şimdi yöntem şu arkadalar, maç bitip o dakikalarca beklediğiniz ekran geliyor ya işte o ekranda klavyenizin Backspace tuşuna basılı tutarak aynı anda Sol Shift tuşuna basıp bırakın daha sonra tam tersini yapın yani aynı şekilde Sol Shift tuşuna basılı tutarak aynı anda Backspace tuşuna basıp bırakın. Bu işlemi 4 5 kez arka arkaya tekrarlayın ve Bingo 4 5 sn içerisinde Lobideyiz.

Şimdiden sorunu çözülen tüm arkadaşlara keyifli oyunlar dilerim, sağlıcakla kalın.PUBG Lobiye Geç Dönme Sorunu Çözümü 

PUBG Lobiye Geç Dönme Sorunu Çözümü

• Benim yegen de ayni sorundan yakiniyordu kalici cozum buldunuz mu peki ?

• marxx kullanıcısına yanıt

Servis saglayicisi değiştirmek. Superonline kullanan bütün arkadaşlarim yaşarken ben ve birkaç arkadaşim türktelekom kullaniyoruz hiç böyle bir sorun yaşamadik.

• rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Saçma. Lobiye geç dönme sorunu tamamen depolama sisteminin hızıyla alakalı. Eski sistemimde (internet sağlayıcım aynı olmakla birlikte) pubg harddiskte yüklüydü ve maç bulduktan sonra inanılmaz geç bir şekilde uçağa bindiriyordu nerdeyse 2-3 saniye kala bağlanıyordum. Aynı şekilde lobiyede geç dönüyodu. Yeni sistemimde pubgyi gen 4 m2 ssdye yükledim oyuna girerken hızlı giriyor, oyun bulunca hızlı açıyor, lobiye dönerkende hemen dönüyor. üstelik internetim aynı kalmasına rağmen

Oyun bulurken mapi, insanları vs yükleyen şey depolama sistemidir, oyun dosyalarından o dosyaları bulup oyuna loadlar. Depolaması yavaş olan geç bağlanır depolaması hızlı olan hemen girer

Statik ip ile falan ne alakası var oyun bittikten sonra seni lobiye hızlı getiren şey lobi tabanı, lobi istatistikleri lobideki karakter görünümün bildirimler vs vs.

Hatta arkadaşlarımın arasında en hızlı ssdye sahip olan benim ve arkadaşlarımdan önce görüyorum hangi mapin geldiğini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Ekim 2024; 18:6:44 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Sistem ile alakalı felan değil... öyle birşey olsa arkadaşın sistem de olmamasi gerekir.

7800x3d

32gb ddr5 6000

990 pro 2tb

rtx3070

bu sistemde depolama düşük ise diğer makinalari at çöpe :)

Gene ayni şekilde intel sistemi olan arkadaşımdada aynisi mevcut. Ondada depolama 980 pro :)

Benim sistemimde kioxia g2 mevcut ben hepsinden çok hızlı geliyorum:)

Hadi bu 2sini geçtim. ayni şekilde farklı superonline kullanan arkadaşlarimda da var. Hepsinde depolamasi sorunlu olacak hali yok ya? Bu insanlarla ben hergün oynuyorum..

Turkcell superonline kullanan arkadaşımın geç dönme sorunu yok.

Ne derseniz diyin lobiye döndürende lobiden oyuna girerkende yüklemeleri yapan şey depolamanın hızıdır internet değil. Çalışma mantığı ve matematik değişmez

İnternetim aynı olduğu halde hdd de çok geç dönüp girerken ssdde hızlıca girip dönüyor

tamam sen öyle zannetmeye devam et. 10 kişi ayni sorunu yaşıyor hepsinin sitemleri orta seviye üstü hepsi de nvme kullaniyor ama depolamalari bozuk inandik :)

Arkadaş haklı olabilir. Sanırım biz oyunu flaş bellekten oynadığımız için lobiye geç dönüyoruz.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Seni geren ney hocam hayırdır? Madem bu kadar güveniyorsunuz internete bağlamayı yok ipye bağlamayı lobiye geç dönme sorununu falan sökün atın tomarla para verdiğiniz fiberleri issleri ben napayım? Geç kıytırık türk telekomun bi vdsl'ine olsun bitsin

2010 yılından kalma artık üstü sararmış türk telekomun vdsl'i ile oynuyorum tık yok patır patır lobiye atıyor. Fiberli olup ve geçen sene pc dizmiş arkadaşımın lobiye geç dönme sorunuda yok. İşin ilginç yanı 180 masalık koskoca internet kafede ve şehrin en fazla para basan internet kafesindeki bilgisayarlarda da pubg yüklü ama ne zaman orda oynasam lobiyede geç dönüyordu oyunuda geç başlatıyordu. Çünkü o bilgisayarlarda harddisk vardı halen sene 2018-2019 dan bahsediyorum

Benim önceki sistemimde de harddiskteydi pubg hem geç başlatıp hemde geç dönerdi. Şimdi cayır cayır ssdde tık yok

Ben hem kendi bilgisayarlarımda yaşadığımı bilirim hemde başkalarında yaşadığımı. Beni sizin saçma sapan lobiye geç dönme muhabbetinizi statik ipye yok internete bağlamaya falan bilmem. Oyunu hem harddiskte oynadık hemde ssde oynadık biliyoruz yani.

Aylar geçmiş bir meselenin üzerine uplayıp buraya mesaj atarak bişey değişmeyecek.

Bu sorunu dünya üzerinde bir çok kişi yaşıyor Reddit'te vs bir çok başlık var. Şimdi sana desem sistemimde 3 SSD ve 2 M.2 var buna rağmen bu sorun hala devam ediyor o zaman şey mi diyeceksin senin SSD'ler bozuk 🤣
    Madem bu kadar güveniyorsunuz internete bağlamayı yok ipye bağlamayı lobiye geç dönme sorununu falan sökün atın tomarla para verdiğiniz fiberleri issleri ben napayım? Geç kıytırık türk telekomun bi vdsl'ine olsun bitsin

Çözümü yazmışım dimi? Okuma kabiliyetide yok anlaşılan

Sen oturda 5 tane ssd kullanıpta harddisk kullanan gibi geç döndüğüne yan. Pubgyi harddiskte oynayıp turkcell superonline kullanan arkadaşım bile senden hızlı dönüyor bence otur hem "sözde" internetine gül hemde sistemine gül

Sen şimdi koskoca internet cafeninde geç dönme sorununu internete bağlarsın. Ne de olsa 180 bilgisayara hizmet ediyor lag, yavaşlık muhabbetleri olsaydı o adam sinek avlardı. Bahsettiğim dönemde sırf pubg oynamaya geliyordu millet en az 60-70 masaya. Yavaş dönmesinin tek sebebi adam kasalarında harddisk kullanıyodu genel kitle cs lol fortnite oynayıp geçtiği için

Ben de 100 Mbps Superonline kullanıyorum.
    E bu adam şikayet etmiyor? Bu adamın zerre geç dönme olayı bile yok. Ben döndükten 3-4 saniye sonra bu herifte lobide. Ben ready çekmek için mutfağa gidip su içip gelmeye kalkamam bile adam "niye ready vermiyon?" der o derece "normal" dönüyor lobiye. Verebileceğim en kısa süre bu. Bilgisayarın hemen arkasındaki duvarda mutfak var zaten o derece kısa süre bile beklemiyorum adamın lobiye gelmesini

İki aynı internet kullanıcısı
    Birinin lobiye geç dönme sorunu yok
    Birinin lobiye geç dönme sorunu var

Oyunu ya doğru düzgün yüklememişsin yada ciddi optimizasyon sıkıntılı bir windowsun var. Başka izahı yok. Olayı superonline'a falan aramaya çalışma.

Ramlerle bile ilgili durum olabilir. Windowsun açılış süresinde bile etki eden unsur. Çok önemsiz gözüküp bi o kadar hatsafhada önemli bi parça (am5 de 30-35 saniye windowsun gelmesini beklerken ramde bios üzerinde yapılan ayarlarla 10-15 saniyeye indiriyor millet. Bu kadar büyük kazanımla işletim sistemini açan bi parça düşün işlemciyle bile alakası yok durumun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Aralık 2024; 8:40:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.