Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna başlayalı 4 gün oldu ve şuan elimde 2 tane destansı var.(Prens ve yavru ejder)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart Destesi için Öneri verebilirseniz iyi olur
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• Beyler oyuna dun basladim su an 528 kupayim. Gelismeye hevesliyim fakat klani olanlar cok da hizli gelisiyor galiba. Donanimhaber klani gordum bu konunun klani mi? Ben de katilmak isterim?

Daha onceki Supercell oyunlarinin hepsini oynadim. Fakat digerleri bana fazla pay to win geldiginden hicbir zaman 50 seviyelik koyler insa etmekten daha ileri gitmedim :D Bu ise daha strateji agirlikli sevdim Royale'yi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godvater

Beyler oyuna dun basladim su an 528 kupayim. Gelismeye hevesliyim fakat klani olanlar cok da hizli gelisiyor galiba. Donanimhaber klani gordum bu konunun klani mi? Ben de katilmak isterim?

Daha onceki Supercell oyunlarinin hepsini oynadim. Fakat digerleri bana fazla pay to win geldiginden hicbir zaman 50 seviyelik koyler insa etmekten daha ileri gitmedim :D Bu ise daha strateji agirlikli sevdim Royale'yi :D

Digerlerinden daha fazla pay2win bu oyun gorursun yakin zamanda :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz da taktik verelim ; Dev + İskelet Ordusu + Silahşör güzel bir üçlü oluyor
  • hamza53 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Bu arada Arena 4te büyülü sandık çıktı şansıma
  • Desteyi nasıl kullanabilirim?

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun güzelde clans dan daha çok paraya bağlı olmuş.Desteleri bekleme tam sabır işi.3-8-12 saat nedir arkadaş.
  • Paranın geçmediği oyun yokki verdiğiniz emek ve şans ile genede güzel ilerlenebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkes1

Desteyi nasıl kullanabilirim?

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

1 - Dev + Prens + Silahşör

2 - Dev + Mini P.e.k.k.a + Silahşör

3 - Prens + Mini P.e.k.k.a + Silahşör

4 - Dev + Barbar + Dalkavuk ya da Silahşör

5 - Dev + Prens + İskelet Ordusu

Bence bunları denemelisin

• Oyun baya zevkli ve bagimlilik yapiyor uzun zamandir telefonda oyun oynamiyordum. Epey bagladi acikcasi. Hizli kasmak istiyorsaniz para verip elmas alinabilir. Ama bana gore para vermeyin, sabirli olun yavas yavas kartlari acip gelistirirsiniz.Cabuk gelisip aceleci olmaya gerek yok, parayla birsey alinca oyunun bir amaci kalmiyor.
  • Ulan zar zor 1100 kupa. Yaptım sonra 2 adam 6.seviye cıktı yenildim ardından 5 seviye adam geldi ondada internet gitti ama Wifi full cekiyorum

Simdi 1027 ye düstum yine

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Ulan zar zor 1100 kupa. Yaptım sonra 2 adam 6.seviye cıktı yenildim ardından 5 seviye adam geldi ondada internet gitti ama Wifi full cekiyorum

Simdi 1027 ye düstum yine

5-6 kere üst üste yenildiğim olmuştu. Çok sinir oluyor insan. Gerçekten zor sabrettim

• 997 oldum şimdi cıldırmak üzereyim

• Ben de 900-1000 arası geziyorum. Ara sıra oyunu bırakma noktasına geliyorum

• Oyunda en güçlü karakter prens diyorlar ama bana göre oyunda en güçlü karakter diye bişey yok.

Prens,iskelet ordusu ile rahar yenilebilir.

Pekka,gizli tesla ile yok edilebilir.

Ejderha,goblin ve okçu orduları ile yenilebilir.

İskelet ordusu,ateş topu ve diğer alan hasarı veren yetenekler ile yok edilebilir.

Yani anlayacağınız bu oyun bitmeyen bir besin zinciri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 olamiyorum bi turlu 900lardayim 1 mac kazanip kaybediyorum

• Bugün şans güldü

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Kart Destesi için Öneri verebilirseniz iyi olur

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

Okları at bombacı koy devin arkasından iyi iş yapıyor.

• Oyunu sürekli sandıkların açılmasını beklemeden oynadım.Sonuç;750 kupadan sonra 570'e kadar düştüm Sağlıklı bir şekilde oyunda gelişmek istiyorsanız sandıkları açarak gidin ve kart destenize göre savunma veya hücum yapın.Kart destenizde 2 tane havadan saldıran yaratık olsun.Rakip ejder yada balon attığı zaman saldırabilmeniz için havadan saldıran bir yaratık lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 13 Mart 2016; 19:08:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.