Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DONANIMHABER ailesi olarak ilk haftamızda kendimizi sıralamaya yerleştirebildik.Son saatler olduğu için çıkıp düşmeler oluyor fakat ilk hafta için bu bile büyük başarı ilerleyen sezonlarda daha üst sıraları hedefleyeceğiz.Sezon 7-8 saat içinde sıfırlanacak pasif olan hesaplardan eleme yapacağız tekrar.Klanda yer açıldığında sizleride aramızda görmek isteriz.

Klan ismi:DONANIMHABER
    Klan etiketi:GPRVLU

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    oo iyi iyi super devam :) bu arada oyundaki nick
    》》 DEMIROGLU 《《

• Sağolasın hepimizin başarısı bu,önümüzdeki hafta daha iyi olucaz umarım.Bende klanın ranka girmesiyle gaza gelip 1700 e çıktım
    1700 nedir yahu. Tebrik ederim :) Bende 900-1100 arası cakılı kaldım :)

• 1150 kupadayken 900 e düştüm..eşleştirme sistemi rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Klan'da yer olursa davetiye atarsanız sevinirim. Şu anda bulunduğum klanda 75 donate ve 1100 puanım var

nick: honorareus
  • Bugün acayip rakipler geldi 1700 den 1500 lere düştüm.Baya moralim bozulmuşken,oda nesi süper büyülü sandık geldi .
    Şu 3-4 kere üst üste 3 yıldız win olaylarıda doğru değil tamamen şans işi.Yenilginin ardından tek yıldızlı bi maç kazandım,sonrasında tekrar tek yıldızlı bi maç kazandım ve gelen aşağıda resimlerde.1 gün süresi var.Resimde görünmemiş çıkan kartlar 414 sıradan 82 ender 13 destansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 14 Mart 2016; 21:10:21 >

Kac galibiyette cikti hocam 220 galibiyet var 1 dev sandik cikti guzel.

• Şimdiye kadar 182 galibiyetim var.Daha önce 1 tane büyülü sandık 1 tanede dev sandık çıkardım.182. galibiyettede süper büyülü sandık geldi.
  • 2. Bi dh klani acilsa kimler gelir malum obur klan full cekiyor bende 2. Bitane acmayi dusunuyorum.

• Clash of clans hiç oynamadım bu oyunada başlamayacaktımda sınıfın hepsi oynayınca bende indireyim dedim bağımlılık yaptı kurtulamıyorum :( savaş yaptıkça deneyim gelmiyor illa para harcayıp level atlanıyor galiba ve 7 saat kutu açılma süresi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Bugün acayip rakipler geldi 1700 den 1500 lere düştüm.Baya moralim bozulmuşken,oda nesi süper büyülü sandık geldi .
    Şu 3-4 kere üst üste 3 yıldız win olaylarıda doğru değil tamamen şans işi.Yenilginin ardından tek yıldızlı bi maç kazandım,sonrasında tekrar tek yıldızlı bi maç kazandım ve gelen aşağıda resimlerde.1 gün süresi var.Resimde görünmemiş çıkan kartlar 414 sıradan 82 ender 13 destansı.

Tebrikler güzel şans. İçinden çıkacakları merak ediyorum

• Kart ve eslesme olayi cok adeletsiz duzetilmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    980 kupam var. Pekka'nın oyun evinden adam geldi

• Para harcamadan oynayanlar için;

Kart bağışı iyi olan klanlara girmeye çalışın

Alın verin ekonomiye can verin.Hızlı gelişim için düzgün bir klan şart

Ayrıca elmaslarla sandık alarak yada sandıkları hızlı açarak boşa zaman kaybetmeyin

Elmas biriktikçe 60 elmasa 1000 altın alın

Altınlarla ilk aşamada hergün sıfırlanan mağazaya yüklenen kartlardan satın alacaksınız altınızı kesinlikle sıfırlamayın

Bu dediklerimi uygularsanız 1 haftada 1700 sınırına rahat gelirsiniz zaten amaç bu seviyelere gelip sandıklardan daha çok kart düşmesini sağlamak

3 yıldız 1 yıldız önemli değil önemli olan kupa kasmak

Seviyenizden yukarıda rakipler geldiği zaman ilk saldıran olmamaya çalışın rakibi önce karşılayın kulelerinizin atış mesafesinde çatışın

Elini ilk gösteren kaybeder unutmayın

İyi oyunlar

• Şimdiye kadar kazandığım en yüksek kupa oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: -WhiteKnight-

Oyunda en güçlü karakter prens diyorlar ama bana göre oyunda en güçlü karakter diye bişey yok.

Prens,iskelet ordusu ile rahar yenilebilir.

Pekka,gizli tesla ile yok edilebilir.

Ejderha,goblin ve okçu orduları ile yenilebilir.

İskelet ordusu,ateş topu ve diğer alan hasarı veren yetenekler ile yok edilebilir.

Yani anlayacağınız bu oyun bitmeyen bir besin zinciri.

Hocam bir şey sorucam. Şu cadiyi nasıl engellicez. Çok gıcık bir şey.

• Cadıyı dyrdurmanın tek yolu yarattığı iskeletleri saf dışı bırakmak,bunu yapmak için cadı iskeletleri çıkarır çıkartmaz üzerine ok yağmuru atmak ve ardından prens veya okçuları göndermek.

Cadının sihir saldırısı zayıftır iskeletleri olmadan onu rahatlıkla yenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -WhiteKnight- -- 15 Mart 2016; 21:39:52 >
  • arkadaşlar oyun sanki çok anlamsız ya belli bir süreden sonra sizlerde sıkıldınızmı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.