Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Her şey çıktı yeşil ejderha çıkmadı deli olacam

Bende onu bekliyorum ama maalesef çıkmıyor...

Sırf onun yüzünden 2. arenadan çıkmıyorum
  • Leş gibi eşleştirme sistemi, para basanın zirvede olacağı oyun, babasının hayrına yapmıyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Her şey çıktı yeşil ejderha çıkmadı deli olacam

Bende onu bekliyorum ama maalesef çıkmıyor...

Sırf onun yüzünden 2. arenadan çıkmıyorum

Hocam yeni hesap actim 3. arenaya gectim direk

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Bağış yaptığında senin destenden eksilip karşılığında gold ve exp alıyorsun.

• Beyler ne epicler cikti kutudan dun yazmistim super buyulu sandik cijti diye sanki para yatirmisim gibi oldu oyun
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• Genelde başarılı bir deste önerisi vereyim;

Mızraklı Goblin - Dondurma - Yavru Ejderha - Oklar
    Minyon Sürüsü - Balon - Dev - Barbarlar

Son 1 dakikaya girince önce dev, arından balonu gönderiyoruz. Onlar kuleye varana kadar 4 iksir dolmuş olacak. O 4 iksirle de kule ve slotlara dondurma atıyoruz. Zaten balon bir vuruş yapınca 600 kendi 100 de ölüm hasarı veriyor. %90 kule yıkılıyor.

Tabi bu taktiğin avantajları olduğu gibi dezavantajları da var. Sağdan atak yaparken soldan prens, binici filan yollanırsa mecburen durdurmak için savunma slotları atmak lazım. Ama genel olarak bu taktikle ilerliyorum, başarı oranı yüksek.
  • 500 altinim var kilicli gobline yatirayim mi yukseltmek icin

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

500 altinim var kilicli gobline yatirayim mi yukseltmek icin

Desten icin onemliyse bas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir türlü desteyi oturtamadım pro adamlar royaltv dekilerin çoğu tanksız gidiyor bende mi öyle yapsam?

• quote:

Beyler bir türlü desteyi oturtamadım pro adamlar royaltv dekilerin çoğu tanksız gidiyor bende mi öyle yapsam?

Youtubeden deste videolarina bak taktikleri de ogrenmis olursun.

• arkadaşlar bu bagışlarda kendi kartimizdanmi gidiyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pemaxs

arkadaşlar bu bagışlarda kendi kartimizdanmi gidiyor ya

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Bağış yaptığında senin destenden eksilip karşılığında gold ve exp alıyorsun.
  • sano kullanıcısına yanıt
    ne anladııkki bu işten
  • quote:

ne anladııkki bu işten

Ornek veriyim : benim 630 bagisim var. 5 gold veriyor. 3k para. Bide bunun expi var. O yüzden is yapiyor baya bagis.

• "Destansıdan daha ender kart olduğuna dair söylenti var" diyor oyun aralarda şakadır herhal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

quote:

ne anladııkki bu işten

Ornek veriyim : benim 630 bagisim var. 5 gold veriyor. 3k para. Bide bunun expi var. O yüzden is yapiyor baya bagis.

gold ne oluyor reiz birde kutular dolu iken savaşmak mantıksızmı birde kupa kasmakla acele etmeyimmi ? şuanda prens çıktı bana destansı kart
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

quote:

ne anladııkki bu işten

gold ne oluyor reiz birde kutular dolu iken savaşmak mantıksızmı birde kupa kasmakla acele etmeyimmi ? şuanda prens çıktı bana destansı kart

Gold dediğim altın işte :). Kutular dolu iken ki durum kupana bağlı. Mesela kupan yeni arenaya yükselmeye yakınsa oynayıp yükseltmeye çalış. Ama yeni çıktıysan kutuyu açana kadar savaşma. Ben acele etmedim ilk 3 arenada sonra 4ü rahat çıktım şuan 5teyim 1580 kupa var. Prens ilk 3 arenada çok işe yarıyor değerini bil. Oyunda en önemli şey iksir ve can takası. Can dediğim kule canı. Rakibinin iksirini saymayı öğren bide çünkü prensi rakibin iksiri 0-1 arasında atarsan kuleyi alırsın büyük ihtimalle.

• Arena 2deyim ama 900kupanın üstüne çıktı mı 800lere iniyorum tekrar. Düzen oturtamadım destede galiba. Epic olarak Ejderha,dev iskelet, prens, fıçılı olarak attığımız goblin, iskelet ordusu ve balon var. Sizce bunlarla nasıl deste yapılır. Ender kartların geneli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenobi Obi Wan -- 11 Mart 2016; 2:07:36 >
  • Prens baya işe yarıyor o olmasa maç falan kazanacağım yok. Şansıma ilk gün çıktı bana. Oklar da hiç bir işe yaramıyor ama iskelet ordusunu yok etmek için mecbur bulunduruyorum.

• Destemde cadı prince ejder var tesla koyuyorum bir de şu goblin evi çok önemli arkadaşlar karşınızdaki farkettirmeden yavaş yavaş kalenin gücünü düşürüyor bu 2 dakika içerisinde orayı kolay almanız demek oluyor.Ama global olarak oyunun çıkması işleri zorlaştırmaya başladı.Yeni arenaya çıkmak uzun vakit alacak.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.