Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öyle savunursaniz kulenizin yari cani gider. Goblin iskelet iskelet ordusu iskelet spawni dev dev iskelet bunlarla kulenin cani inmeden alirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontra atak oynayın o size dev atarsa iskelet ordusu atın, hep bekleyin siz ters köşeden prens yollayın
  • Tüm donanımhaber camiasını clanımıza bekleriz.Güzel,hoş sohbet bir ortam oluştu,biz burdayız siz nerdesiniz (bağışşşş)
    Başvuran arkadaşlar forumdan olduğunuzu mesajda belirtmeyi unutmayınız lütfen.

Klan Adı:DONANIMHABER
    Klan etiketi:#GPRVLU
     Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 8 Mart 2016; 0:02:19 >

• Abi bu nasil oyun ya?? Parami yatircaz illa yani.17 altinim kaldi napcam simdi ? 3 saate sandik aciliyo oda 30 tane altin veriyo. 24 saate bir tac sandik aciliyo oda aham saham bisi vermiyo. Ee nolcak bole?

• Bu goblin kulübesi nasil alınır mi ?

• Yeri geliyor 1550 kupa oluyorum. Sonra 200 kupa birden düşüyor. 1300 lere kalıyorum. Nasıl rakip dengelemesi var anlamış değilim.
    Ayrıca biniciyle prensi aynı anda kullanınca güzel iş yapıyorlar.
  • Klan arıyorum davet eden olursa sevınırım
    Oyundakı ısmım Mamba

• ugur_5392 U kullanıcısına yanıt
    Tamamen sans işi. Bende senin gibiydim 2 gune kullandığım karakterleri ve 2-3 kullanmadığım karakterlerşn seviyelerini artırmama ragmen suanda 550 altın var. Tamamen sans işi

• Oh bee sonunda arena 5 teyim

• hamza53 kullanıcısına yanıt
    İstek yolladım nickim Türk Ordusu

• Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Kabul ettim.Hoş geldin.

• Klanda yer var mı hocam nick msb

• Klan arıyorum 1000 üstü kupam var

• kurulan donanımhaber klanında yer kalmamış, istek varsa toplaşıp açalım bir klan daha, gold sıkıntısı yok.
  • Beyler eğitim kampında açılan ejderha ve prens i almak istiyorum 950 kupam var napmam lazım ? 0 kupa olana kadar sürekli yenilip eğitim kampına tekrar mı gireyim ?
  • OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Hocam o kartlar bildigim kadariyla egitim kampinda acilmiyor yani acilacaginin bi garantisi yok. Kartlar bolumune girip asagi dogru inersen sende olmayan kartlari gorursun actigin her kutu kilitli olanlar haric hepsinin cikma sansi var. Suan arena 4deyim hem gem ile kutu hemde bunun yanisira mactan kazanilan vs birsuru kutu actim hala Witch yok. Kiminle mac yapsam mutlaka karsimdakinde oluyor ama, yani anlayacagin tamamen sans isi.

• DONANIMHABER isimli klanımızda yer var oynamayan arkadaşlardan eleme yapıyoruz aktif olarak oynayacak arkadaşları bekleriz.Başvuruda forumdan olduğunuzu belirtiniz lütfen.

• 2.arenaya geçtigimde sandık hediye etmişti dev sandık beya büyülü sandıktı tam hatırlamıyorum bugün 3.arenaya geçtim sandık hediye edilmedi sizede böyle oldumu

• Bu arada 200 elmasım var 120 elmasa 2000 altın alıp prens almakımıyım sizce çünkü bu elmaslar bir işe yaramıyor pek

• quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Bu arada 200 elmasım var 120 elmasa 2000 altın alıp prens almakımıyım sizce çünkü bu elmaslar bir işe yaramıyor pek

Ileride para cok lazim olur dikkatli kullan parani ve destene uyacaksa neden olmasin ama uymayacaksa prens icin baska deste yaparim diyorsan zaman kaybi olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.