Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CooperLoL

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Arkadaslar bana büyülü sandik çıktı bundan 30 kart mi çıkıyor

Ustune basinca gostermesi gerekiyor.

Hocam 30 yazıyor onu görmüştüm de bi an inanamadım

Inanilamayacak bir sey yok gider ayni karttan 10 tane falan verir kesin gorursun :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Inanilamayacak bir sey yok gider ayni karttan 10 tane falan verir kesin gorursun :D

Hocam 1 destansi kesin diyo ya o bana yeter cadi zaten bir işe yaramiyo pek bari prens falan çıksın :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam 1 destansi kesin diyo ya o bana yeter cadi zaten bir işe yaramiyo pek bari prens falan çıksın :D

Acinca haber ver merak ettirdin

• Bende prens var gercekten cok iyi. 400 altın olunca 2.seviyeye yükselticem vuracak kırbacı

• quote:

Orijinalden alıntı: 28ky28

Bende prens var gercekten cok iyi. 400 altın olunca 2.seviyeye yükselticem vuracak kırbacı
    ben sevmedim bu oyunu keşke yine köy oyunu çıkarsaydı
  • Daha 2 levelim oyunun her şeyini çözmüş değilim. Aşağida sandiklarin 4 tanesini gösteriyo ama sadece 1 tanesini açabiliyorum. CoC daki gibi işçi tarzı bir şey mi alacağız gem ile?

• Neden benim prensim yok arkadas ya gelen rakiplerin hepsinde prens var adamlar tam saha pres yapiyorlar direnemiyorum

• Iskelet ordusu varsa ortasina birak yada barbar varsa onuda birakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Daha 2 levelim oyunun her şeyini çözmüş değilim. Aşağida sandiklarin 4 tanesini gösteriyo ama sadece 1 tanesini açabiliyorum. CoC daki gibi işçi tarzı bir şey mi alacağız gem ile?

Ekstradan işçi alamıyorsunuz hocam, sadece gem ile daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-729A1C3F3

quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Daha 2 levelim oyunun her şeyini çözmüş değilim. Aşağida sandiklarin 4 tanesini gösteriyo ama sadece 1 tanesini açabiliyorum. CoC daki gibi işçi tarzı bir şey mi alacağız gem ile?

Ekstradan işçi alamıyorsunuz hocam, sadece gem ile daha hızlı açılmasını sağlayabilirsiniz :)

Alıntıları Göster
    Bendeki kartlar bu şekilde lv 4 arkadaşlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-729A1C3F3 -- 7 Mart 2016; 13:33:17 >

• VioLee kullanıcısına yanıt
    Ikisindende yok suan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: samethawkeye

Ikisindende yok suan :)
    arkadaşlar pay2win demişsiniz de, elbet ki böyle birşey olacak eğer sizin global sıralamaya girme gibi bir hedefiniz varsa bunu yapmak zorundasınız. ama para vermeden de 1.5 ay gibi bir sürede hiç sandık kaçırmadan ben tr sıralamasındayım. nickim "AKMAN", TURKISH-FARM klanının lideriyim. oyun hakkında bu konu altında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, ios platformunda oyun kanadada çıktığı gün başladım

PS: lütfen hangi kartları kullanayım sorusunu sormayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

arkadaşlar pay2win demişsiniz de, elbet ki böyle birşey olacak eğer sizin global sıralamaya girme gibi bir hedefiniz varsa bunu yapmak zorundasınız. ama para vermeden de 1.5 ay gibi bir sürede hiç sandık kaçırmadan ben tr sıralamasındayım. nickim "AKMAN", TURKISH-FARM klanının lideriyim. oyun hakkında bu konu altında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, ios platformunda oyun kanadada çıktığı gün başladım

Ne sormamızı bekliyorsunuz? Oyun nasıl açılır, oyundaki yükseltmeler nasıl yapılır diye mi soralım?

Hangi kartları ne şekilde kullanmamız gerektiğini soracağız ki sende yardımcı olasın, diğer türlü soruları iq su düşük olan bile yapabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Ne sormamızı bekliyorsunuz? Oyun nasıl açılır, oyundaki yükseltmeler nasıl yapılır diye mi soralım?

Hangi kartları ne şekilde kullanmamız gerektiğini soracağız ki sende yardımcı olasın, diğer türlü soruları iq su düşük olan bile yapabilir diye düşünüyorum.

Ne kadar da hemen yorumları baltalamaya meraklısınız arkadaş, biri yeni başlamıştır oyun hakkında detaylı bilgisi yoktur, sandıklar nedir, kaç saattr açılır, bağış sınırı var mıdır, önce hangi yükseltmeler yapılmalı, gece 12 de yenilenen marketten altın ile asker alımı mantıklı mıdır. Bak sana ne güzel sorular çıkarttım

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar da hemen yorumları baltalamaya meraklısınız arkadaş, biri yeni başlamıştır oyun hakkında detaylı bilgisi yoktur, sandıklar nedir, kaç saattr açılır, bağış sınırı var mıdır, önce hangi yükseltmeler yapılmalı, gece 12 de yenilenen marketten altın ile asker alımı mantıklı mıdır. Bak sana ne güzel sorular çıkarttım

Hangi sandığın kaç saatte açıldığı üzerinde yazıyor, ücretsiz verilen sandık kaç saatte yenilendiği de yazıyor, onu açmasa bile geçen süre içerisinde eğer 2 kereye denk geldiyse 2 kere açabiliyor. Gece 12 de yenilenen marketten altın ile asker alımı parası varsa mantıklıdır yoksa zaten mantığı yoktur. (Mantık kurulursa bu söylediklerin zor bir şey değil)

Ayrıca hangi yükseltmeleri söylemek demek zaten hangi kartları kullanmamız gerektiğini söyleyeceksin demektir? Başka yükseltilen bir şey var mı?

yorumunu baltalamıyorum daha detaylı yardımcı olsan daha iyi olur diyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi sandığın kaç saatte açıldığı üzerinde yazıyor, ücretsiz verilen sandık kaç saatte yenilendiği de yazıyor, onu açmasa bile geçen süre içerisinde eğer 2 kereye denk geldiyse 2 kere açabiliyor. Gece 12 de yenilenen marketten altın ile asker alımı parası varsa mantıklıdır yoksa zaten mantığı yoktur. (Mantık kurulursa bu söylediklerin zor bir şey değil)

Ayrıca hangi yükseltmeleri söylemek demek zaten hangi kartları kullanmamız gerektiğini söyleyeceksin demektir? Başka yükseltilen bir şey var mı?

yorumunu baltalamıyorum daha detaylı yardımcı olsan daha iyi olur diyorum.

Bak şimdi sana bir iki tüyo daha vereyim. Eğer bir klandaysan, 12 de yenilenen altınla alınan kartlarda common kartlardan 6 altına kadar almak, ya da rare kartlardan 1 tane almak mantıklıdır. Çünkü common kartı klana bağışlamak sana 5 altın kazandırır, rare kart ise 50 altın kazandırır ve az bir miktar da olsa kara geçiriz bunlar ilk seviyeler için çok önemlidir. ayrıca marketten epic kart satın almak saçmalıktır. o altına ileride çok ihtiyacınınz olacak o yüzden markette prince harici sakın epic kart almayın. Benim mesajıma hangi askeri kullanayım sorusu sormayın derken, baştan deste oluşturmayı sormayın dedim. desteni paylaşıp ne gibi destekler yapabileceğinizi konusunda tabiki fikir alışverişi yapabiliriz...

• Amcui kullanıcısına yanıt
    Ara ara hoş sohbet, muhabbet varsa bende geleyim. 3-4 gündür oynuyorum 2-3 klan değiştim millet selam bile almıyor :D Gerçe onlarda haklı 2 oyun atan çıkıyor 2 oyun atan çıkıyor... Çok vakit harcamıyor, pek harcanacak bir oyunda değil gibi duruyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

Ara ara hoş sohbet, muhabbet varsa bende geleyim. 3-4 gündür oynuyorum 2-3 klan değiştim millet selam bile almıyor :D Gerçe onlarda haklı 2 oyun atan çıkıyor 2 oyun atan çıkıyor... Çok vakit harcamıyor, pek harcanacak bir oyunda değil gibi duruyor şimdilik.

tamamen kişisel zevk ben supercell in tüm oyunlarını severek oynadım şu anda bunu da baya uzun vakit ayırarak oynuyorum. dediğim gibi tamamen zevk :)
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında benimde bu aralar yapacak pek bir şeyim yok o yüzden bende sürekli bakmaya takip etmeye çalışıyorum ama 4 kutu boşluğu olunca giripte boşa kupa kasmak istemiyorum. Şimdi milletin kartlara baktım yeni başlayanların konuda bize bir cacık çıkmamış ahaha :D Ama mantık olarak bakınca adamlarda benim gibi düşünüyorsa girip 2 oyun atıp çıkıyorlardır diye düşündüm. Bu yüzden sordum hani sohbet,muhabbet varsa geleyim diye. Sonuçta sende diğer oyunları oynamışsın bende oynadım sohbet olunca, güzel ortam olunca daha güzel oluyor oyunlar...Şimdi açıkçası bende tanımadığım adamlara daha benim kartlarım yokken doğru düzgün, kart vermekte istemiyorum. 3 gün sonra arkadaşım gelir onlara veririm diye düşünüyorum. Ama böyle bir klan olunca sıkıntı olmaz millet birbirine yardımcı olur ;) Bugün yeni başlayana eskiler yardımcı olur,3 gün sonra ben başkalarına yardımcı olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 7 Mart 2016; 16:52:07 >

• Dediginiz gibi hocam oyun atıp cıkıyorum bende genelde ama 24 kişi olduk 3-4kişi arkadaşım dışında herkez forumdaşlarım.. Oyunla ilgili konuşuyoruz genelde ama buyrun sizde.

#UUGCC0

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.