Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben aldim baya kart verdi ama sonrasinda savastan buyulu sandik geldi aldi icimi bi huzun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 yeşil taş ile 1 tane dev sandık - 1 tanede büyülü sandık açtım..İkisinden de baş çıktı..Millette neler neler var..Hele şu atın üstünde olan bir şovalye var prince olarak geçiyor..Bir de iskelet ordusu var..İskelet ordusu için alev topu kartı çıkarsa kolay ama o an alev kartı çıkmazsa yapabileceğimiz hiçbirşey kalmıyor..Prince kartı ise en baba kart..Öldürmek aşırı derece zor..Neyse tavsiye - taktik verin biraz Şuanki kartlarım bu
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

250 yeşil taş ile 1 tane dev sandık - 1 tanede büyülü sandık açtım..İkisinden de baş çıktı..Millette neler neler var..Hele şu atın üstünde olan bir şovalye var prince olarak geçiyor..Bir de iskelet ordusu var..İskelet ordusu için alev topu kartı çıkarsa kolay ama o an alev kartı çıkmazsa yapabileceğimiz hiçbirşey kalmıyor..Prince kartı ise en baba kart..Öldürmek aşırı derece zor..Neyse tavsiye - taktik verin biraz Şuanki kartlarım bu

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

Prensi oldrmek o kadar da zor degil onune bir sey koy onu oyalayacak tamam iksirin de varsa uzaktan vuran bir sey koy bir de geriye tamamdir 5 iksire bile cozulur yani :D ama en iyi durduracak sey onu iskelet ordusu. Ve oyun cimri biraz buda bir gercek

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Ben aldim baya kart verdi ama sonrasinda savastan buyulu sandik geldi aldi icimi bi huzun

Dev sandığı alacaktım klanda birine de sordum alma dedi peki dedim sonra savaş yaptım büyülü sandık çıktı Bakalım 12 saat sonra ne çıkacak içinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

250 yeşil taş ile 1 tane dev sandık - 1 tanede büyülü sandık açtım..İkisinden de baş çıktı..Millette neler neler var..Hele şu atın üstünde olan bir şovalye var prince olarak geçiyor..Bir de iskelet ordusu var..İskelet ordusu için alev topu kartı çıkarsa kolay ama o an alev kartı çıkmazsa yapabileceğimiz hiçbirşey kalmıyor..Prince kartı ise en baba kart..Öldürmek aşırı derece zor..Neyse tavsiye - taktik verin biraz Şuanki kartlarım bu

Prensi oldrmek o kadar da zor degil onune bir sey koy onu oyalayacak tamam iksirin de varsa uzaktan vuran bir sey koy bir de geriye tamamdir 5 iksire bile cozulur yani :D ama en iyi durduracak sey onu iskelet ordusu. Ve oyun cimri biraz buda bir gercek

Savaş yaparken sinir oluyorum resmen..Adam 1 kuleyi aldıktan sonra prensi koyuyor sonra bütün iyi askerleri mecburen defans için basman gerekiyor..Yine iskelet ordusu da aynı olay..ilk kuleyi aldıklarından sonra durdurmak aşırı zor oluyor..Kazandıklarında da gülüyorlar Birde balon ve dev iskelet var..Onlara hiç değinmiyorum

• quote:

quote:

quote:

Savaş yaparken sinir oluyorum resmen..Adam 1 kuleyi aldıktan sonra prensi koyuyor sonra bütün iyi askerleri mecburen defans için basman gerekiyor..Yine iskelet ordusu da aynı olay..ilk kuleyi aldıklarından sonra durdurmak aşırı zor oluyor..Kazandıklarında da gülüyorlar Birde balon ve dev iskelet var..Onlara hiç değinmiyorum

Onlari ben de durduramiyorum cok ama savunma agirliklibda oynayabilirsin sana kalmis ama youtubeye girip nasil deste onerisi yapiyor millet bir bak bir drle tekrarlari izle oyle ogrenebildim ben ama dedigin gibi balonu vs. durdurmak o kadar kolay degil hele iksir sikintisi cektigin zamana denk gelirse veda et kulene

• Benim anladığım kadarıyla:

Prensi durdurmak için ideal: 4 tane barbar
    veya iskelet ordusu, ancak iskelet ordusuna ok atılabileceği için genelde barbarlar işe yarıyor.

Ben prens yerine domuz binicisi kullanıyorum. Daha avantajlı gibi geldi. En azından direk kulelere gidiyor. Prensin önüne rakip çıkarsa onunla oyalanıyor.
  • En iyisi yavru ejderha mı neydi, o çok sağlam vuruyor ama bir türlü çıkartamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

En iyisi yavru ejderha mı neydi, o çok sağlam vuruyor ama bir türlü çıkartamadım :(

O kadar da cok vurmuyor bana da cikmadi cok istiyordum ben de satin aldim 2000e ama witch istiyordum asil

• Büyülü sandıkdan ejderi düşürdüm,cadıda eğitim kampından gelmişti sanırım şimdi prens ve x-yayı istiyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: neto_

Benim anladığım kadarıyla:

Prensi durdurmak için ideal: 4 tane barbar
    veya iskelet ordusu, ancak iskelet ordusuna ok atılabileceği için genelde barbarlar işe yarıyor.

Ben prens yerine domuz binicisi kullanıyorum. Daha avantajlı gibi geldi. En azından direk kulelere gidiyor. Prensin önüne rakip çıkarsa onunla oyalanıyor.

Charge aninda attığı hasar yuzunden prens kullaniliyor genelde binici çabuk oluyor diye kullanmiyorum :(

• Klana beklerim arkadaşlar herşeyim full bağış yaparım, hem birlikte oluruz sohbet, muhabbet

#UUGCC0

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Büyülü sandıkdan ejderi düşürdüm,cadıda eğitim kampından gelmişti sanırım şimdi prens ve x-yayı istiyorum bende

Eğitim kampından geldi derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: KOMIK OLAMIYOM

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Büyülü sandıkdan ejderi düşürdüm,cadıda eğitim kampından gelmişti sanırım şimdi prens ve x-yayı istiyorum bende

Eğitim kampından geldi derken?

Yani tam olarak hatırlamıyorum ama oyun başından beri var diye hatırlıyorum.

• Beyler benim hesap bu

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• Amcui kullanıcısına yanıt
    İstek attım hocam.

• Arkadaslar bana büyülü sandik çıktı bundan 30 kart mi çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Arkadaslar bana büyülü sandik çıktı bundan 30 kart mi çıkıyor

Ustune basinca gostermesi gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Arkadaslar bana büyülü sandik çıktı bundan 30 kart mi çıkıyor

Ustune basinca gostermesi gerekiyor.

Hocam 30 yazıyor onu görmüştüm de bi an inanamadım

• Hızla büyüyoruz forumdaşlarımla..
    Klana beklerim arkadaşlar herşeyim full bağış yaparım, hem birlikte oluruz sohbet, muhabbet 

#UUGCC0
     Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.