Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir üst arenaya çıktıktan sonra üst üste yenilip kupamız o an bulunduğumuz arena için yeterli olmasa bile bir alt arenaya düşmüyoruz nasıl işliyor sistem acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

bir üst arenaya çıktıktan sonra üst üste yenilip kupamız o an bulunduğumuz arena için yeterli olmasa bile bir alt arenaya düşmüyoruz nasıl işliyor sistem acaba?

50 kupa altina dusene kadar bi tolerans var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Komutan

bir üst arenaya çıktıktan sonra üst üste yenilip kupamız o an bulunduğumuz arena için yeterli olmasa bile bir alt arenaya düşmüyoruz nasıl işliyor sistem acaba?

50 kupa altina dusene kadar bi tolerans var

2-3 maç kaybetmiştim ama toplamda 50 kupa olmadı sanırım ondan düşmedim teşekkürler bilgilendirme için
  • Düzgün bir klan arıyorum kupam 1200 lerde

• Arkadaşlar sizin de askerleriniz kötüyse ve beklemek istemiyorsanız oyunu silin yeni hesapla başlayın çok geç olmadan..Şuan bütün istediğim askerler çıktı şansıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Arkadaşlar sizin de askerleriniz kötüyse ve beklemek istemiyorsanız oyunu silin yeni hesapla başlayın çok geç olmadan..Şuan bütün istediğim askerler çıktı şansıma

prens sanırım dediğiniz kart ben oyuna başladıktan 1 ay sonra çıkmıştı bana prens :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

quote:

Arkadaşlar sizin de askerleriniz kötüyse ve beklemek istemiyorsanız oyunu silin yeni hesapla başlayın çok geç olmadan..Şuan bütün istediğim askerler çıktı şansıma

prens sanırım dediğiniz kart ben oyuna başladıktan 1 ay sonra çıkmıştı bana prens :)

evet hocam dediğim kart Prens..Yanına valkyrie ve pekka geldi..Geriye tek iskelet ordusu açmak kaldı..Prens gerçekten çok iyi bir kart..Özellikle rakip oyuncu bizim kulemizin 1 tanesini yok ettikten sonra Prens kartını basarsa oyunu tersine çevirmek çok zor oluyor..En azından benim ufak tecrübelerime göre böyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilalakman

quote:

evet hocam dediğim kart Prens..Yanına valkyrie ve pekka geldi..Geriye tek iskelet ordusu açmak kaldı..Prens gerçekten çok iyi bir kart..Özellikle rakip oyuncu bizim kulemizin 1 tanesini yok ettikten sonra Prens kartını basarsa oyunu tersine çevirmek çok zor oluyor..En azından benim ufak tecrübelerime göre böyle

aynen öyle prens şu anda oyun bug ı gibi ):. hele düşük seviyelerde gayet etkili bir kart çok iyi bir tercih yapmışsınız )

• Şu iskelet ordusu defans için harika birsey gerçekten her kadroya lazım.

Umarim banada çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Şu iskelet ordusu defans için harika birsey gerçekten her kadroya lazım.

Umarim banada çıkar

özellikle prens için çok etkili oluyor ve tabii pekka ve dev için de ancak hemen arkasından bir ok yağmuru gelmezse :)
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Sırf iskeletler den korktuğum için ok yağmuru bulunduruyorum maalesef :(

Benim ana taktiğim dev+prens+silahsor iskelet gelmezse durdurulması çok zor bi taktik :)

• Beyler oyuna bugün başladım. 4 sandık slotum da dolu iken savaş yapıp kazansam bile sandık alamıyorum doğal olarak. Bu durumdayken savaş yapmanın ne faydası var? Kupa kazanmak dışında bir faydası var mı? Beklemeden sandık açayım mı bu seviyedeyken değer mi gem harcamaya?

İskelet ordusu çıktı savunmada çok iyi gerçekten. Bir de prens çıkarabilirsem harika olacak.
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Sandık bölmeleri doluyken savaşmak bir işe yaramıyor.Bu konu benimde canımı sıkıyor.Oynamak istiyorum ama bir şey elde edemeyince insanın oynayası kalmıyor.Bari altın falan gelse daha iyi olurdu.
    Ben gemleri biriktiriyorum şu anda belki ilerde lazım olur diye.
  • 1300 kupa oldu kaldi 100. Ama korkudan giremiyorum

• Lu£ kullanıcısına yanıt
    Aynen çok can sıkıcı bir durum insanın oynayası gelmiyor. Oyun çok eğlenceli ama para tabanlı yapılmış resmen. Para harcarsan kralsın yoksa hiçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Aynen çok can sıkıcı bir durum insanın oynayası gelmiyor. Oyun çok eğlenceli ama para tabanlı yapılmış resmen. Para harcarsan kralsın yoksa hiçsin.

Tecrube icin oynayabilirsiniz slotlariniz doluysa. Nasil olsa hepsini yenecek degilsiniz cok kupa kasmazsiniz olur biter cok yeniyorsaniz da.

• beyler bu elinde şemsiye gibi birşey olan adam kim inanilmaz vuruyor bende yok o karşı koyamıyorum ne yapmam lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğimiz kişiyle savasabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

İstediğimiz kişiyle savasabiliyormuyuz?

Klanda dostca savasma var istek gondererek yapilir o da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çikko kullanıcısına yanıt
    Prens o karakterin ismi :) ejder veya dalkavuklarınız varsa direk onları salon ve okçu ve silahçı gibi uzaktan ateş edenler ile saldırın :)

Bende prens var anca böyle durduruyorlar hatta cogu zaman zamanlamayı kötü yaptıkları için alamıyorlar bile

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.