Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli alamıyorum hocam 800 kupa üzerine çıkınca zorluyorlar 5 karşılaşmada 3 ünü alıyorum 2 si beni alıyor benim en nefret ettiğim şu elinde mızrak olan zımbırtı bide iksir geciktimi indiriyorlar.Peki bu iksir bar'ı zamanla yükseliyor mu ? Şuan 10 da benim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Sürekli alamıyorum hocam 800 kupa üzerine çıkınca zorluyorlar 5 karşılaşmada 3 ünü alıyorum 2 si beni alıyor benim en nefret ettiğim şu elinde mızrak olan zımbırtı bide iksir geciktimi indiriyorlar.Peki bu iksir bar'ı zamanla yükseliyor mu ? Şuan 10 da benim ki

4'ten aşağı iksir isteyen 1 tane şey koymuşsun seni dağıtıp dökerler tabi işini bilenler O balonu kullan bence çok kişi savunamıyor bile onu.
  • quote:

Oo ben baya ezik kalmisim yav

Kartlarim bunlar nasil bi savunma veya hucum seceyim

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

Oncelikle seviyelerini yukseltmen lazim :(
    mizrak atan goblin- balon- iskelet ordusu -ucan goblinler -cadi - barbar - dalkavuk - dev iskelet/ ok

Guzel olabilir bi dene barbarin dusuk oldugu icin farkli ve dusuk iksirli kartlari da deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler benim savaş vul dedikten sonra arıyor.. arıyor ama bulmuyor Sizdede varmı bu sorun ?
    Hayır hesaba ban mı attı nedir savaş bulmuor. + iptal de basılmıo donuyo orda ama arıyor die hala yukarda yazı yazıo sürekli. Aşşa alıp kapatıyom bi çare

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_5392

Oyunda su an sorun mu var? Ben savasa giremiyorumda

Aynen hocam bakımdan sonra savaş bulmuyor

• Pompali kullanan hatun varya o dagitiyor iste bombaci mulayimi bide goblin yuvasi varsa kurtulusum olmuyor

• oyuna pay to win demişiniz yüklesem hiç para yatirmadan oynasam keyif alırmıyım veya ezik mi kalirim arkadaşlar? ona göre başlayalım boşa ilerlemeyelim de..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

oyuna pay to win demişiniz yüklesem hiç para yatirmadan oynasam keyif alırmıyım veya ezik mi kalirim arkadaşlar? ona göre başlayalım boşa ilerlemeyelim de..

Ben suan 1600 kupalardayim 36 kart actim para yatirmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: çikko

oyuna pay to win demişiniz yüklesem hiç para yatirmadan oynasam keyif alırmıyım veya ezik mi kalirim arkadaşlar? ona göre başlayalım boşa ilerlemeyelim de..

İlerledikce pay to win oluyor ama cok uzun sure emek verirseniz onlar kadar olmasada iyi bir yere yukselirsiniz.

• Tecrübeli kişiler varsa veya şu deste iyi diyen varsa öneri verir misiniz? Ben normalde ana desteyle idare ediyorum. 4 rakipten 1 si alıyor. Kupa 1400-1500 arası gidip geliyor. Ama yeni taktikler öğrenmenin zararı olmaz.

• neto_ kullanıcısına yanıt
    Elmas mi aliyorsun hocam

• Bu sandık geldi ama nereden geldi çözemedim  Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Elmas mi aliyorsun hocam

Oyun daha markete düşmeden apk ile satın almıştım. Enpara'nın da %50 avantajı olunca alayım dedim. Aslında klan kurmak için çekmiştim ama elmasla altın alınca bayağı faydası oldu.
  • Ridooo kullanıcısına yanıt
    Dünde bana geldi cok saglam kartlar cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridooo

Bu sandık geldi ama nereden geldi çözemedim  Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

Oyunun başlarında geliyor sanırım. Bana da gelmişti. Bir daha yüzünü göremedik.

Sizin kupaniz benden baya fazla ama defansif bir kupa taktiği onerebilirim.
    X yayi + dondurma buyusu + ofke ve biraz defansif kartlarla son 1 dakika 2 kule bile alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Sizin kupaniz benden baya fazla ama defansif bir kupa taktiği onerebilirim.
    X yayi + dondurma buyusu + ofke ve biraz defansif kartlarla son 1 dakika 2 kule bile alirsiniz.

Yay çok kullanışlı gibime gelmedi. Ben genelde saldırı ağırlıklı oynuyorum. Defans denemedim hiç. Ama dediğim gibi oyunda değişik taktikler işe yarayabilir, denemek lazım. Tesekkurler.
    Klanda deneyebilirsiniz. Ben tamamen yay uzerine kurdum destemi ama 1300den sonra ise yarar mi bilmiyorum denemedim henuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeşil taş ile sandık açayım mı sizce ? Bana çıkan askerler çok güçsüz..millete neler çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

yeşil taş ile sandık açayım mı sizce ? Bana çıkan askerler çok güçsüz..millete neler çıkmış

Ya sandık açacaksın onunla yada gelen sandıkları beklemeden açacaksın yani geri kalmamak için al bir kaç sandık alabilirsen ben öyle yaptım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.