Şimdi Ara

Class ı bol oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler class ı bol oyun arıyorum karahan oynuyordum ordada herkes palacı oluyor öneriniz varmı fps olmasın

• League of legends şuanda classı en fazla olan oyun sanırım 102 taneydi en son.
  • Sana Team Fortress 2 öneriyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

League of legends şuanda classı en fazla olan oyun sanırım 102 taneydi en son.

Onlar class degil hero ayrıca League of legends farklı tarzda bir oyundur.
  • BEYLER BANA BİR LOL PCSİ ÖNERİRMİSİNİZ UCUZ TOPLAMA OLSUM BÜTCE 650 EN FAZLA
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyma Makinası

Beyler class ı bol oyun arıyorum karahan oynuyordum ordada herkes palacı oluyor öneriniz varmı fps olmasın

bende karahan oynuyordum, bıraktım. Herkes tek bir kavime ve sınıfa yöneliyor.
    her serverda ****r eziliyor. Yılanlar çok fazla. Parslar çok güçlü. Eskiden denge vardı ama artık yeni gelen itemler vs. oyunu bozdu. Para ile oynanır hale getirdi. Ben u9 idim bıraktım.

karahandan önce silkroad oynuyordum. O da çok fazla oyuncu kaybetti. Serverlar bomboş ve sadece botlar etrafta.
    Şimdi bende classı bol, oyuncusu fazla, sro benzeri bir oyun arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C9 öneririm beyler size oyunda şuan için 14 farklı sınıf 4 farklı race var daha gelicek olan 3 tane sınfı daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

Beyler class ı bol oyun arıyorum karahan oynuyordum ordada herkes palacı oluyor öneriniz varmı fps olmasın

her serverda ****r eziliyor. Yılanlar çok fazla. Parslar çok güçlü. Eskiden denge vardı ama artık yeni gelen itemler vs. oyunu bozdu. Para ile oynanır hale getirdi. Ben u9 idim bıraktım.

karahandan önce silkroad oynuyordum. O da çok fazla oyuncu kaybetti. Serverlar bomboş ve sadece botlar etrafta.

aynı ben bende i12 idim yılanda allah bilir kaç lira han çektim oyun güzel ama oynanmıyor bıçak pala kopuz arasında denge olsa çok daha güzel olurdu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

aynı ben bende i12 idim yılanda allah bilir kaç lira han çektim oyun güzel ama oynanmıyor bıçak pala kopuz arasında denge olsa çok daha güzel olurdu

ben 2010 da ara verdim bu oyuna o zaman en fazla u33 vardı.
    -Herkes tek atma çabasında bu yüzden full str veriyorlar statlara.
    -Can için pet ve 1milyar harcadıkları itemleri satın alıyorlar.

Kısaca mt2 gibi her oyunu tadında bırakmak lazım.
    Sanırım mt2 yi 2008 de oynamıştım 33 levelde bırakmıştım. (o zaman 0-10 yaş grubu oyunda yoktu.)
    silkroad a 2006 da başlayıp 2009 da bırakmıştım. Geçen sene tekrar başladım ama oyun mahvolmuş. Botlar vs. çok kötü durumda.

Hala silkroad benzeri bir oyun bulamadım. Trade,class,party sistemi benzeyen bir oyun arıyorum. c9 pek benzemiyor.

• quote:

• Rift classlar aşağıda (fazla kalabalık değil normal)
    http://www.riftgame.com/en/classes/

Warhammer Online (in cin top oynuyor)
    http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Career

World of Warcraft (Oyuncusu fazla)
    http://us.battle.net/wow/en/game/class/

Guild Wars 2 (Oyuncusu fazla)
    https://www.guildwars2.com/en/the-game/professions/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 13 Eylül 2012; 15:44:06 >

• eden eternala bir göz at tam istedğin şeyler var ayrıca bütün classları tek bir karakter üzerinde kasabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam 20 den fazla class vardı
  • secret world çok güzelmiş fakat paralı ve türk serveri yok
  • quote:

• Dragona onlineyi bir dene kasması zevkli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 17 Eylül 2012; 10:27:41 >
  • everquest 2 yi öneririm
    4 ana class var : fighter,healer,mage,scout
    bunlarda kendi içinde toplam 25 ayrı classa bölünüyor
    http://www.everquest2.com/classes
  • Aion oyna 8 tane sinif var ve ucretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

/>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.