Şimdi Ara

Classic 3 sıfır Fiyat hareketleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
9.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1.3 dizel hb düz vitesi arkadaşım dün İstanbul'dan OPEL GERÇEK'ten 35bin tl'ye almış. Bilginize. Araç alan herkese hayırlı olsun.
  • bende hb dizel manuel için son 35.000 olur fiyat aldım..karter koruma istedim yarım ağızla hayır dedi ısrar edersem yok demez bence...1,6 manuel içinde 32,5 fiyat istedim büyük ihtimalle olur verirler..
  • 1.4 Easytronic Astra Classici 33.400 tl aldım bugün.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troyadabiradam -- 23 Kasım 2010; 20:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidartaa

bende hb dizel manuel için son 35.000 olur fiyat aldım..karter koruma istedim yarım ağızla hayır dedi ısrar edersem yok demez bence...1,6 manuel içinde 32,5 fiyat istedim büyük ihtimalle olur verirler..

Üstat herkes karter koruma alıyor ama bu arabaların özelliği, karşıdan çarpmalarda motoru aşağıya alıyor, karter koruma sı bunun aşağıya doğru gitmesini önler diye düşünüyorum...
  • merhaba arkadaslar bende bugün düz vites dizel hb arac aldım 35800 fiyat verdiler 35200 e bitti siyah istedim ellerinde olmadıgından 2 hafta arac beklicem
  • 1.3 cdti easytronic icin fiyat alan var mi? paylasabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar, 35.000 fiyat alanlar anahtar teslim mi acaba. Bugün Bursa-Neskar ile görüştüm 35.800 fiyat verdiler. Başka bayilerde 35.000'e düştüklerini söylediğimde anahtar teslim fiyat değildir dediler.
  • kardeş anahtar teslim.ve ben özellikle sordum....zaten fiyat ile ilgili farklı bişey söylediğimizde anahtar tesli değil,mtv yatırmazlar falan..tabiii bizde sazanız yaaa..anahtar teslimi olup olmadığını söölemiyecez...kardeş gerçekten 35.000 fiyat aldım dizel için...
  • 1.3 dizel konfor paketlisini+karter koruma 35.800 e aldık bugün anlaşmayı yapıp bitirdik henüz para vermedik . yarın sabah tekrardan gidip cam altı krom çıta kapı eşiklerinede çıta için konuşup onlarıda ekletmeyi planlıyorum hediyelere. ben izmir deyim hani yakın bir yerse aydın muğla manisa gibi gidip alınıp gelse belki hafif karlı olunur ama uzaksa hiç değmez. 35.000 a aldığınız fiyatları hangi illegen aldınız acaba.

birde aralık teslim li olanl 34.750 fiyat veren yerde çok iyiymiş yarın bunuda sorucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 24 Kasım 2010; 1:30:31 >
  • ben alıcak 3 5 kişi beklerken herkes astra classic almış hadi hepimize hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 24 Kasım 2010; 1:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turnali01

quote:

Orijinalden alıntı: sidartaa

bende hb dizel manuel için son 35.000 olur fiyat aldım..karter koruma istedim yarım ağızla hayır dedi ısrar edersem yok demez bence...1,6 manuel içinde 32,5 fiyat istedim büyük ihtimalle olur verirler..

Üstat herkes karter koruma alıyor ama bu arabaların özelliği, karşıdan çarpmalarda motoru aşağıya alıyor, karter koruma sı bunun aşağıya doğru gitmesini önler diye düşünüyorum...

dediğin olay hakkında bilgi sahibi değilim...ne verirlerse alacaz hediye olarak :)))
  • arkadaşlar 1,3 dizel hb manuel kullanımı nasıl bi araç bileniniz varmı..kasa ağır gelirmi..ikinci el piyasası nasıl olur bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcıkk

1.6 easytronik 35.950
    1.3 tdci 35.850
    1.3 tdci easytronik 38.350

bence aralıkta yükselmeyeceği kesin, düşmesi de muhtemel diyorum. ama kimse easytronik önermiyor, geçişler sarsıntılı oluyormuş, yokuşta geri kaçıyormuş vs vs.

Ben bir ay önce ikinci el easytronik Corsa aldım, ilk otomatik aracım
    İşyerimde kullandığım DSG'li Jetta ile kıyaslayınca evet daha sarsıntılı vites geçişleri
    Ama kesinlikle düz viteste yaptığınız vites geçişlerindekinden fazla değil
    Yani bütün araba şöyle bir hopluyormuş gibi yazılıyor anlamıyorum, öyle birşey yok
    Düz vitesli aracınızla yokuşta dururken frene basıyordunuz, bunda da öyle
    Ayağınızı frenden sakince kaldırıp gaza basınız, merak etmeyin freni bırakır bırakmaz 90 km/h ile geri gitmiyor araba...
    Bu da bence fazla abartılan, çok beter birşeymiş gibi gösterilen, veya bilmeyenlerce o şekilde algılanan bir konu
    Sanki herkes Mercedes SMG ile yollardaymış bugüne kadar da Opelin easytronik vitesi çok kötüymüş gibi.

Sonuçta hem düz hem otomatik vitesi bir arada alıyorsunuz
    Ve yakıt tüketimi tam otomatiklere göre daha düşük
    Sorunluluk yüzdesi düşük, yıllardır kullanılan bir şanzuman
    Zaten sıfır alıyorsunuz, bir sıkıntı olsa garanti de var
    DSG'li Golf/Jetta ile fiyat kıyaslaması yapın ve tekrar düşünün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: evil7

1.3 cdti easytronic icin fiyat alan var mi? paylasabilirseniz sevinirim.

37500'e bugun aldim, metromavisi+kaucuk paspas ve kartel koruma adana arpelden
  • Eski Astra alınmaz arkadaşlar bence en boşunu alın ama Yeni Astra alın.
  • Bende bugun 35500'e astra classic III HB, dizel, beyaz, manuel vites aldım. Yer ankara-opal.

Karter koruma, kauçuk paspas bir de cam altı krom çıta hediye ettiler. Anahtar teslim.

Ne kadar ısrar etsek de daha aşağıya düşmediler.
  • Satın alırken ne hediyeler istiyorsunuz ve nasıl istiyorsunuz acaba
  • Ne hediye istediğimizi herkes bilir zaten, nasıl kısmı da ortama gore değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcıkk

1.6 easytronik 35.950
    1.3 tdci 35.850
    1.3 tdci easytronik 38.350

bence aralıkta yükselmeyeceği kesin, düşmesi de muhtemel diyorum. ama kimse easytronik önermiyor, geçişler sarsıntılı oluyormuş, yokuşta geri kaçıyormuş vs vs.

Evet agresif kullanımda vitesler sarsıntılı geçiyor ama vites geçiş zamanlarını öğrenirseniz hafifçe ayağınızı gazdan kaldırınca hissettirmeden geçiyor vitesler..
    Yokuşta kesinlikle kaydırmıyor, çok dik bir yokuşta 2sn kadar tutuyor arabayı, hafif bir meğilde ileri bile hareketleniyor.. Haa çok minik bi kayma olabiliyor bazen ama o da 1-2cm dir ancak, bu da bir sorun teşkil etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: evrenos86

Ne hediye istediğimizi herkes bilir zaten, nasıl kısmı da ortama gore değişiyor

Mesela neler alınabilir? Benim gördüğüm karter koruma, kauçuk paspas, cam altı krom çıta, ilk yardım seti. Bunun dışında istenebilecek bir şey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.