Şimdi Ara

Classic 3 sıfır Fiyat hareketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
9.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır araba almaı düşüyorum almışkende dizel olsun istiyorum, Astraları takip ettim temmuzdan bu aya kadar olan fiyat hareketlerini bilgisayarıma kaydetmiştim. en uygun ağustos ayı imiş, şimdi fiyatlar gene biraz yüksek Aralıkta fiyatlar ne olur acaba
    birde forumda arkadaşlar sıfır alımlarda iş pazarlığa bakar diyolar bu pazarlık payı ne kadar olur merak ettim, yani

Temmuz fiyat
    Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 38.134

Ağustos
    Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 36.634

Ekim
    Astra HB Classic III 1.3 CDTi Dizel - 90 HP HB Essentia (Konfor paketli) 38.134

Kasım fiyat listesini göremedim. Ama ekimle ağustos arasında fark olduğu kesin. bu ekim fiyatları nasıl sizce 38 lira az para değil

• Merhaba. Ben 5 gün once Astra Classic III HB 1.6 115 BG satın aldım. Aracı cok begeniyorum, tabiri caizse tam bir makina. Masallah.

Fiyatlara gelince su an fiyatı Karter Korumayla 35.000. Ben Karter Koruma ve MTV yle 33800' e aldım. Bana sorarsanız aralıkda indirim olur, sanıyorum 1000-15000 TL arası. Ama pazarlık imkanı olmaz. Yani bu araba mesela cok cok 33500' e alınabilir diye dusunuyorum.
  • easytronic olanını ağustosta 37.250'ye ankara opan'dan aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eudoc

easytronic olanını ağustosta 37.250'ye ankara opan'dan aldım...
    easytronik olanini bende eylul'de 37.500tl'ye aldim. karter koruma ve perdelikler yaninda ucretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsonmez -- 8 Kasım 2010; 9:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsonmez

easytronik olanini bende eylul'de 37.500tl'ye aldim. karter koruma ve perdelikler yaninda ucretsiz.

Alıntıları Göster
    m.f. diri, eudoc, nsonmez arkadaşlar arabalarınız hayırlı olsun. güle güle kullanın ben çok beğeniyorum bu kasaları, bakalım aralıkta bi hareket olursa bende düşünüyorum. pazarlık konusunda da hemen hmen 1500 tl inebiliyolar demekki, tabi kabiliyetimize bağlı
    benim ikinci sormak istediğim aslında 1.6 benzinli ve dizel arasında kalmam. 1.6 benznli çok mu yakar almışken ben bu arabayı allah ömür versin 6-7 sene satmam yani ööle olunca ne yapcamı tam bilmiyorum desem yeridir. deneyimli arkadaşlardan öneri alabilirim.
    Saygılar

• araba cok kullanıcaksan hic benzinli alma direk dizel al. ben 1.6 aldım pismanım her hafta 100 tl lik benzin gidiyor. Tamam belki biraz fazla geziyorum ama işe arabayla gitmiyorum sadece bazı aksamlar ve haftasonu cıkıyorum. Ben olsam biraz daha verir dizel alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: mrokur

m.f. diri, eudoc, nsonmez arkadaşlar arabalarınız hayırlı olsun. güle güle kullanın ben çok beğeniyorum bu kasaları, bakalım aralıkta bi hareket olursa bende düşünüyorum. pazarlık konusunda da hemen hmen 1500 tl inebiliyolar demekki, tabi kabiliyetimize bağlı
    benim ikinci sormak istediğim aslında 1.6 benzinli ve dizel arasında kalmam. 1.6 benznli çok mu yakar almışken ben bu arabayı allah ömür versin 6-7 sene satmam yani ööle olunca ne yapcamı tam bilmiyorum desem yeridir. deneyimli arkadaşlardan öneri alabilirim.
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: conkbayiri

araba cok kullanıcaksan hic benzinli alma direk dizel al. ben 1.6 aldım pismanım her hafta 100 tl lik benzin gidiyor. Tamam belki biraz fazla geziyorum ama işe arabayla gitmiyorum sadece bazı aksamlar ve haftasonu cıkıyorum. Ben olsam biraz daha verir dizel alırım.

quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    Ben pisman degilim, aksine iyi bi tercih yaptigimi dusunuyorum.

Su an 200 km. de arac ve yakıt ortalaması 9.6 yı gosteriyor. Yakıyor doğru ama sarimsagi sogani hesap eden pacayi icemez.

Dedigim gibi tam bir alman makinasi bu araba. Bugün aynı model dizel arac getirseler ben degismem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontrast_

Ben pisman degilim, aksine iyi bi tercih yaptigimi dusunuyorum.

Su an 200 km. de arac ve yakıt ortalaması 9.6 yı gosteriyor. Yakıyor doğru ama sarimsagi sogani hesap eden pacayi icemez.

Dedigim gibi tam bir alman makinasi bu araba. Bugün aynı model dizel arac getirseler ben degismem.

Alıntıları Göster
    dogrusu bende astra 1.3 classic 3 easytronik arabamdan hic pisman degilim, basta bende benzinli almak istemistim cok km yapmayacagimdan dolayisiyla benzlinli ve dizel arasindaki farki amorti etmemin cok uzun surecegi gibi hesaplar yapmistim. hesaplarim opel'in stoklarina uymadi ve bende dizel almak zorunda kaldim. simdi arabayi kullandigimda cok dogru bir is yaptigimi dusunuyorum. yaklasik 50 gundur kullaniyorum 3100km yapmisim, bende sasirdim gercekten. ilk basta arabanin 1250kg / 90beygir ranina sahip olmasi sorun olabilir gibi gelmisti. hatta ilk 1000km'de dusundurmustu beni. Fakat su an araba benden once alanlarin dedigi gibi daha seri ve atik oldu sebebi gercekten oyle oldu yada benim arabaya alismam sebebi ile yanli dusunmem'de olabilir. Ilk 1000km'de 7.6lt/100km daha sonra yavasca 6.7lt/100km ve 6.3lt/100km'ye dustu su an 3000km'nin basindayim ve 5.9lt/100km yakit tuketim ortalamasina dustum. su an bile herseyi ile memnunum arabamdan, tek sorun bir iki kucuk detay dusunulmemis olmasi (cocuk kilidi, otomatik kapilarin kilitlenmemesi belli bir hizi asinca, emniyet kemeri uyarisi vb) ama su an icin bir sorun degil.

fakat yinede hangisi uygun oldugunu dusunuyorsan onu al araba icine sinsin mutlaka. yakinlarda birini bul dizel ve benzinli arabalari test et farki gor ona gore al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsonmez -- 8 Kasım 2010; 18:58:39 >

• quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    arkadaşım ne kadar kilometre yaptığın önemli değil, yılda 20000 km yaparsan dizel karlıdır, fiyat farkını amorti eder diye birşey yok, çünkü dizeli belki 2 lira fark verip alıyorsun ama satarken de 1.500 lira fark koyup satıyorsun, kendini amorti etme olayı küllüm yalan, ben sakin araba kullanmayı seven ve çok gezen bir adamım. Performansı sadece araba sollarken ararım, o da yılda 3-4 kere uzun yola gidicem de, gittiğim yol da istanbul, bodrum vs. gibi ana yollar olmayacakta, tek şerit yola düşcem de ancak o zaman, hoş arabanın performansı sollama yaparken sorun çıkarmayacak kadar başarılı ama performansa ihtiyaç duyabileceğim tek durum da budur. Eğer performans arıyorsan, 1.6 alacaksın, 115 beygirin tadını çıkaracaksın, eğer performans aramıyor da, yakıt ekonomisi arıyorsan dizel alacaksın, ben sabah akşam işime arabamla gidiyorum, ankarada çok yoğun trafiğin olmadığı saatlerde istanbul yolu, anadolu bulvarı ve eskişehir yolunu kullanarak, odtü batıkent arasında gidip geliyorum ve yeni radarlarla beraber, mecburen sabit 70'le gidiyorum, fazla trafik sıkışıklığı olmadığı ve trafik akıcı olduğundan, 70'i geçmemeye başladığımdan beri araba iyice az yakmaya başladı, son 400 km'de yakaldığım ortalama, 100 km'de 5.1. mazotun litre fiyatını da işin içine kattığında baya bir ekonomik. geçen bayram 125 liralık mazotla, 90 sabit hızda bodrumdan ankaraya geldim. odtünün karşısında, anadolu bulvarı girişindeki shell'den gece yarısı sakin kullanımla önce kuğulu parka oradan da batıkente bir litre mazotla gittim, 3 lira mazotla yani. Otobüse binsem daha pahalıya gelirdi. Dizelin avantajını sen düşün. ama dediğim gibi ben performans değil sakin sürüş adamıyım. Eğer performanslı kullanacak olsaydım gider aynı paraya 2004 model 2. el mini cooper s alırdım büyük ihtimalle. Neyse, kararını sen vereceksin, bu arabnın performansı da ihtiyaç duyduğunda seni asla yarı yolda bırakmayacak durumda. Bir test sürüşü yapıp karşılaştır iki arabayı, sonra kendin karar ver bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: eudoc

arkadaşım ne kadar kilometre yaptığın önemli değil, yılda 20000 km yaparsan dizel karlıdır, fiyat farkını amorti eder diye birşey yok, çünkü dizeli belki 2 lira fark verip alıyorsun ama satarken de 1.500 lira fark koyup satıyorsun, kendini amorti etme olayı küllüm yalan, ben sakin araba kullanmayı seven ve çok gezen bir adamım. Performansı sadece araba sollarken ararım, o da yılda 3-4 kere uzun yola gidicem de, gittiğim yol da istanbul, bodrum vs. gibi ana yollar olmayacakta, tek şerit yola düşcem de ancak o zaman, hoş arabanın performansı sollama yaparken sorun çıkarmayacak kadar başarılı ama performansa ihtiyaç duyabileceğim tek durum da budur. Eğer performans arıyorsan, 1.6 alacaksın, 115 beygirin tadını çıkaracaksın, eğer performans aramıyor da, yakıt ekonomisi arıyorsan dizel alacaksın, ben sabah akşam işime arabamla gidiyorum, ankarada çok yoğun trafiğin olmadığı saatlerde istanbul yolu, anadolu bulvarı ve eskişehir yolunu kullanarak, odtü batıkent arasında gidip geliyorum ve yeni radarlarla beraber, mecburen sabit 70'le gidiyorum, fazla trafik sıkışıklığı olmadığı ve trafik akıcı olduğundan, 70'i geçmemeye başladığımdan beri araba iyice az yakmaya başladı, son 400 km'de yakaldığım ortalama, 100 km'de 5.1. mazotun litre fiyatını da işin içine kattığında baya bir ekonomik. geçen bayram 125 liralık mazotla, 90 sabit hızda bodrumdan ankaraya geldim. odtünün karşısında, anadolu bulvarı girişindeki shell'den gece yarısı sakin kullanımla önce kuğulu parka oradan da batıkente bir litre mazotla gittim, 3 lira mazotla yani. Otobüse binsem daha pahalıya gelirdi. Dizelin avantajını sen düşün. ama dediğim gibi ben performans değil sakin sürüş adamıyım. Eğer performanslı kullanacak olsaydım gider aynı paraya 2004 model 2. el mini cooper s alırdım büyük ihtimalle. Neyse, kararını sen vereceksin, bu arabnın performansı da ihtiyaç duyduğunda seni asla yarı yolda bırakmayacak durumda. Bir test sürüşü yapıp karşılaştır iki arabayı, sonra kendin karar ver bence.

Alıntıları Göster
    şu an bakarsan : opelin sitesinde fiyat listesini indiremiyorsun.muhtemelen bayram sonu 500 tl ındırımlı fıyatlarla koyacaklar..alacaksan bayram sonunu beklemenı tavsıye ederım..bende opel astramı ford focusmu2.el mi arasında kaldım şu an..

• kasım fiyat listesini ilk 2 gün yayınladılar ve tekrar kaldırdılar büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir indirim yaparlar bende sabırsızlıkla bekliyorum nasipte varsa bizede çıkar yoksa allah kerim :)

quote:

Orijinalden alıntı: mediasmart

şu an bakarsan : opelin sitesinde fiyat listesini indiremiyorsun.muhtemelen bayram sonu 500 tl ındırımlı fıyatlarla koyacaklar..alacaksan bayram sonunu beklemenı tavsıye ederım..bende opel astramı ford focusmu2.el mi arasında kaldım şu an..
  • quote:

kasım fiyat listesini ilk 2 gün yayınladılar ve tekrar kaldırdılar büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir indirim yaparlar bende sabırsızlıkla bekliyorum nasipte varsa bizede çıkar yoksa allah kerim :)

quote:

aynen öyle hocam..araç alacaklar zaten bayram sonunu bekliyorlar.birde bayiiler kotajı tutturabilmek : prim alabilmek için ucuza verebilirler iyi takipçisi olun :) bir bayii şu anda Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi dizel için 36,500 kadar indi.telefon ile pazarlıkta :) bayram sonu bu fiyatı 35,000 la 35,500 arası değişir diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

kasım fiyat listesini ilk 2 gün yayınladılar ve tekrar kaldırdılar büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir indirim yaparlar bende sabırsızlıkla bekliyorum nasipte varsa bizede çıkar yoksa allah kerim :)

quote:

aynen öyle hocam..araç alacaklar zaten bayram sonunu bekliyorlar.birde bayiiler kotajı tutturabilmek : prim alabilmek için ucuza verebilirler iyi takipçisi olun :) bir bayii şu anda Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi dizel için 36,500 kadar indi.telefon ile pazarlıkta :) bayram sonu bu fiyatı 35,000 la 35,500 arası değişir diye düşünüyorum..

hatta bedava vereceklermiş bayramdan sonra :)))
    arkadaşım adamlar çatır çatyı satıyor sattıkları araçta indirime gitmezler gitselerde bu sefer pazarlık yapılmaz sen dizeli 36500 e görürsen hiç kaçırma hemen al.

• quote:

Orijinalden alıntı: eloozgur

quote:

quote:

quote:

arkadaşım adamlar çatır çatyı satıyor sattıkları araçta indirime gitmezler gitselerde bu sefer pazarlık yapılmaz sen dizeli 36500 e görürsen hiç kaçırma hemen al.

antalya bayiisi 36500 dedi hocam bence daha da düşer..ama şuda var aklımda yeni çıkan astrada var..bakalım nasip kısmet

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

antalya bayiisi 36500 dedi hocam bence daha da düşer..ama şuda var aklımda yeni çıkan astrada var..bakalım nasip kısmet

Alıntıları Göster
    şu konudahttp://forum.donanimhaber.com/m_44324774/tm.htm 36000 alan bile varmış..şu an 37950 den agız acıyor bir diğer bayi..bayram sonu rahat 35500 alınabiliri diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediasmart -- 8 Kasım 2010; 23:14:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bana sorarsaniz Classic III lerin fiyatlari cok oynamaz ama Astra NG' nin fiyatlarinda 2000 liraya yakin indirime gidilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontrast_

Bana sorarsaniz Classic III lerin fiyatlari cok oynamaz ama Astra NG' nin fiyatlarinda 2000 liraya yakin indirime gidilebilir.

Alıntıları Göster
    2010 model 0 sayılacak kmde 1.3 CDTI Enjoy Comfort Manuel'e 33500 verilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

2010 model 0 sayılacak kmde 1.3 CDTI Enjoy Comfort Manuel'e 33500 verilir mi sizce?

bence verilmez 3,4 bin daha verip sıfırını almak varkane ?
  • quote:

quote:

O "3-4 bin daha"ların sonu yok Bana iyi olur gibi geldi sonuçta ikinci elde model arası 3000 oynar. Ayrıca bunun tam sıfırı ne kadar bileniniz var mı? 36000-37000 arası fiyatlar konuşmuşsunuz, fakat o essentia için ben sunroof ve otomatik vites hariç en dolu olanından bahsediyorum. Ne kadar oynar bilen var mı?

• quote:

quote:

quote:

O "3-4 bin daha"ların sonu yok Bana iyi olur gibi geldi sonuçta ikinci elde model arası 3000 oynar. Ayrıca bunun tam sıfırı ne kadar bileniniz var mı? 36000-37000 arası fiyatlar konuşmuşsunuz, fakat o essentia için ben sunroof ve otomatik vites hariç en dolu olanından bahsediyorum. Ne kadar oynar bilen var mı?

essentia şimdikilerin genel adı önceki boş essentialarla karıştırmayın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.