Şimdi Ara

Classic 3 sıfır Fiyat hareketleri (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
1
Favori
9.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bayilerin stoklarında otomatik araçlar mevcut ancak manuel bulunmuyor onu belirteyim mutlaka bulursunuz dizel otomatik ve benzinli olanını ben buldum bu ayın içerisinde işte burda önemli olan yüzyüze görüşmekte fayda var
  • Bayilerde dizel otomatik araç mevcut değil arkadaşlar. Var diyorsanız adres gösterin. Bayileri aramaktan gına geldi.
    benzinli otomatik var ama dizel yok. Yanlış bilgilendrme yapmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Bayilerde dizel otomatik araç mevcut değil arkadaşlar. Var diyorsanız adres gösterin. Bayileri aramaktan gına geldi.
    benzinli otomatik var ama dizel yok. Yanlış bilgilendrme yapmayalım.

ben aralığın 15 i gibi aldım çift kurtlardan 17 si gibide trafik işlemleri bitti aldığım araç otomatik vites dizel en son siyah ve beyaz vardı onlarda satıldımı bilmiyorum en azından aralığın ilk iki haftasına kadar bir sürü bayi beni aradı düşünüyormusunuz diye araç mevcut diyorlardı yani yanlış bir bilgilendirme yok şimdi stoklarında yoksa bilemeyeceğim ancak ayın sonuna geldiğimizden bütün alıcılar saldırdıysa kalması zaten mümkün değil ben bu kadar çabuk bittiğine şaşırmadım dersem yalan olur ilk iki haftada beni okadar ariyan olduki söylesem inanmazsınız demekki sattılar araçları işalah sizlerde bulursunuzda birisi siparişini iptal edipte alırsınız veyada bunlara gerek kalmadan alırsınız hakkınızda hayırlısı olsun

• En sonunda bugün aracımı teslim aldım. Arkadaşıma ise bulamadık. Ben teslim alıken o kadar çok teslim edilecek araç vardı ki şaşırdım.

Araca gelince Easytronic vitese tam alışamasamda sanki alışınca istediğim verimi fazlasıyla alacak gibiyim. Tam otomatikten yarı otomatiğe geçince tabii alışmak biraz zaman alcak.

Biraz manuel kullanıdım ondanda memnun kaldım. Bakalım ilerisi nasıl olacak.

Tek üzüldüğüm yan çıtalar yok o biraz canımı sıktı. Taktırıcam ama en yakın zamanda.

Herkese tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

En sonunda bugün aracımı teslim aldım. Arkadaşıma ise bulamadık. Ben teslim alıken o kadar çok teslim edilecek araç vardı ki şaşırdım.

Araca gelince Easytronic vitese tam alışamasamda sanki alışınca istediğim verimi fazlasıyla alacak gibiyim. Tam otomatikten yarı otomatiğe geçince tabii alışmak biraz zaman alcak.

Biraz manuel kullanıdım ondanda memnun kaldım. Bakalım ilerisi nasıl olacak.

Tek üzüldüğüm yan çıtalar yok o biraz canımı sıktı. Taktırıcam ama en yakın zamanda.

Herkese tekrar hayırlı olsun.

evet yan çıtaların olmaması biraz kötü ufak tefek şeyler aksaklıkları gideriyor en azından ben öiyle düşünüyorum böyle bir araçta en az 6 hava yastığı bulunması gerekirken 4 tane var iç mekandan çıkardıklarını daha saymiyorum ama o kadar bayi dolaştım genede en donanımlısı astra geldi bende cam altı nikelajlarını ve kapı eşiklerini yaptırmak istiyorum cam flimi de düşünüyorum ne kadar tutar acaba birde arkadaşda görmüştüm cam flimi yaptırmış ancak aynı kendiliğinden karaltılmış gibiydi

• Arkadaslar, 1.3 CDTi düz vites Astra larda bu sene fiyatlar nasil, lütfen ilgilenenler bildiklerini yazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 16 Aralık 2011; 8:33:26 >
  • esim icin astra classic hb benzinli easytronic arac baktim aralik basinda. dizeli test ettik, dusuk km olacagi icin (yilda max 10bin km) benzinli tercih ettik. Iki arac arasindaki fiyat farki yaklasik 40000 km'de subvanse ediliyor (sadece arac anahtar teslim fiyat arti sehirici tuketim bedeli hesaplandiginda)

2012 modeli icin 38600, 2011 icin 37000 dip fiyat aldim Gedizlerden. Araclar arasinda yil disinda ozellik farki yok, 2011'i tercih ettim. Karter koruma, arac icin gerekli paspas gibi malzemeler ve trafik sig dahil.

Bu ozellikler ve motor performans rakip araclarda min 40-45binTL dip fiyatlarla geliyor. Bizim icin onemli kriterler ESP ve hillholder, hanimlarin kullanimi icin istenen ozelliklerden, bes yildiz guvenlik vs. Bu doluluk ve ozelliklerde piyasada bu fiyat/performansta arac yok, bu sebeple bu araclar (sadece Macaristan ve TR'de satar) 2015'e kadar devam edebilir, ozellikle benzinli versiyonlar. Dizeller 2012 ilk alti ayinda piyasadan kalkacakmis... bilginize

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.