Şimdi Ara

Classic -Ashbringer- Server Horde Topluluğu (Full server - düşük sıra)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golemagg'daki sıra gerçekten can sıkıcı.. Sıra olmayan ancak populer kalabilecek bir server olan Ashbringer'da Horde oynamak isteyen arkadaşlar beni ekleyebilir.
    Nick: Psikotrex
    Eğer başka oynayanlar da olursa discord vs. kurabiliriz. En azından şöyle bir düşüncem var. Golemagg ve Shazz dışındaki Türkleri olabildiğince tek bir serverda toplamak mantıklı olabilir diye düşünüyorum.

Güncelleme: Serverda çok Türk var arkadaşlar. Çok kalabalık Türk guildleri'de var. Bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Eylül 2019; 9:13:7 >

• mograine - horde tarafındayız, 5 kişiyiz. tavsiye ederim.

layering bitince nasıl bir kaos olacak çok merak ediyorum.
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Vay be horde oldun sonunda irki ne actin merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

mograine - horde tarafındayız, 5 kişiyiz. tavsiye ederim.

layering bitince nasıl bir kaos olacak çok merak ediyorum.
    Mograine girmeye çalıştım 5-7k arası sıra var. Ashbringer tercih edilesi bir server gibi şuan oynayanlar varsa beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 31 Ağustos 2019; 22:11:28 >
  • forsaken
  • Serverda epey Türk var bu arada arkadaşlar Şuan yabancı bir guilddeyiz isteyenler olursa guildde kurabiliriz.
  • Ashbringer genel popülasyon nasıl ? ally horde dağılımı falan ? Bunu görebildiğimiz bir yer var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuforhan

Ashbringer genel popülasyon nasıl ? ally horde dağılımı falan ? Bunu görebildiğimiz bir yer var mı ?
    Şuan görebileceğimiz yer yok yanlız general chatte konuşulanlar populasyonun dengeli olduğu yönünde.. Server zaten full sıra bekleme çok az. Önümüzdeki hafta bir kaç arkadaşımda burada başlayacak.
  • yusuforhan kullanıcısına yanıt
    popülasyonların netleşmesi için minimum 1 ay süre geçmesi lazım.
    tüm serverlarda horde ağırlıklı olacak gibime geliyor benim. rppvp hariç.
  • Ben de ashbringerdayım. Valla ashenvale alliance için gidilesi bir yer mi bilmiyorum ama tek tük alliance gördüm orda. Onları da yamulttuk 3-5 horde dalıp.

Silverpine Forest'ta da çok fazla horde vardı tek tük alliance gördüm. Tabi bunlar doğru sonuçlar veriyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Ben de ashbringerdayım. Valla ashenvale alliance için gidilesi bir yer mi bilmiyorum ama tek tük alliance gördüm orda. Onları da yamulttuk 3-5 horde dalıp.

Silverpine Forest'ta da çok fazla horde vardı tek tük alliance gördüm. Tabi bunlar doğru sonuçlar veriyor mu bilmiyorum.
    Silverpine Horde terrority zaten. Hillsbrad, Tanaris vs fena diyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prv serverda yaşadıklarımı anlatsam Hillsbrad ve Stv'ye gitmeden oyunu silersiniz. Oyunda hiç bg olmasa niye yok diye sorgulayan çıkmazdı.

Burada da muhtemelen aynı şeyler yaşanacak. Gerçi server nüfus oranı da epey etkili bir durum. Ben pvprp'de oynuyorum büyük ihtimalle kafa kafaya veya Ally fazladır. Horde olarak süprizlerle karşılaşabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Prv serverda yaşadıklarımı anlatsam Hillsbrad ve Stv'ye gitmeden oyunu silersiniz. Oyunda hiç bg olmasa niye yok diye sorgulayan çıkmazdı.

Burada da muhtemelen aynı şeyler yaşanacak. Gerçi server nüfus oranı da epey etkili bir durum. Ben pvprp'de oynuyorum büyük ihtimalle kafa kafaya veya Ally fazladır. Horde olarak süprizlerle karşılaşabilirim.
    RPVP serverları dediğin gibi sakat. Gece 20 oldum Ratchet'e görev vermeye giderken gördüm ki gemiden tonlarca Alliance indi.. Muhtemelen Tanaris'e gidiyolar. Ortam fena Bence Ashbringer, Mograine gibi serverlar biraz daha şanslı denge konusunda çünkü Alliance oyuncuları server ismine de biraz önem veriyor. Ben açıkçası Ashbringer'in Alliance serveri olmasından korkuyodum. Bakalım ne çıkacak

Bu arada serverda türk guildleri de var. Geçen bir guild gördüm who'dan sorgulattığımda guildde 50/50 Türk gözüküyordu. Artık 100 onlie mı var bilemedim.

• Ben de basladim Ashbringer'da Undead Priest ile. Server'da oynayanlar olarak bir guild kurabiliriz sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olethros

Ben de basladim Ashbringer'da Undead Priest ile. Server'da oynayanlar olarak bir guild kurabiliriz sanirim
    Akşam oyun içinden konuşalım. Toxic olmayan güzel bir ortam yaratılabilir bu serverda.
  • Ortam fena oldu muhabbet geyik. Yabancılarla aynı guilddeyiz şuanlık deli geyik dönüyor Bu hafta 3 arkadaş daha başlayacak. Muhtemelen haftaya kurarız guildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 2 Eylül 2019; 23:53:40 >
  • Donanımhaber'deki dostlarla birlikte guild kurduk arkadaşlar. Genelde akşam oynuyoruz. Yaş ortalaması 30+
    Guild ismi: Regnum
    Gelmek isteyen dostlarımız bize ulaşabilir. CV doldurmaya vs. gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 3 Eylül 2019; 23:59:44 >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    bende gelmek isterim. battle net ismim oksim , oyunda glikoz (mage)
  • ashbringer horde tarafi guild isimlerini sayar misiniz.
  • draedan D kullanıcısına yanıt
    ANKA, Anatolia gibi birçok Türk guildi var (HORDE)

Ben de ANKA guildindeyim bazıları bizde bazıları da başka guildlerde

Kendi kararını verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagrikurt -- 25 Kasım 2019; 14:47:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.