Şimdi Ara

Classic [sizce bugün oynamak mümkün olur mu?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O bir cozum degil artik. Daha dogrusu ufak bi cozum.

Yeni server acip duruyorlar ama kimse 1 gorevi 1 saatte tamamladigi level 10 uzerine getirmis karakterini birakmak istemez. Dun aksam rahat 4-5 sunucu acildi ama 1-2 saat sonra hepsine queue geldi. Yine gorevlerde sorun yasayacaksin 1 gun sonra yine o sunucuya uzun bi queue gelecek. Ornek olarak adamlar ashbringer sunucusunu cikardi tam 1 saat sonra sunucu 40dk queue veriyordu. Bi de cool isimli sunucular aciyorlar millet gecsin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • server kapasiteleri arttırılmış diyorlar. kuyruklara etkisi oldu mu ?
  • Ben de yeni başlamayı düşünüyorum daha önce hiç wow oynamadım ama dungeon veya guildlerde aranan ırklar hangileri ne tavsiye edersiniz? Dungeonları tek başımıza yapabiliyor muyuz? ve 20 levele kadar ücretsiz classic oynayabilir miyiz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: samotth

server kapasiteleri arttırılmış diyorlar. kuyruklara etkisi oldu mu ?
    Eskiye göre daha az sıra var diye konuşuluyor bizim discordda ben sabah 8.30 da işe gitmeden bir deneyeyim dedim girdi ama saat ilerledikçe sıraya koyıyor yine ama dünkü gibi 20k sıralar yokmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Ben de yeni başlamayı düşünüyorum daha önce hiç wow oynamadım ama dungeon veya guildlerde aranan ırklar hangileri ne tavsiye edersiniz? Dungeonları tek başımıza yapabiliyor muyuz? ve 20 levele kadar ücretsiz classic oynayabilir miyiz teşekkürler
    Tank veya healler olursan rahat party bulursun ama yeni isen bence en basidi damage olman ve oyunu anlaman dungeonları yada world deki rareleri bile tek başına kesemezsin.. Classic için free lvl20 olacağını zannettem ama emin değilim bu konuda...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Tank veya healler olursan rahat party bulursun ama yeni isen bence en basidi damage olman ve oyunu anlaman dungeonları yada world deki rareleri bile tek başına kesemezsin.. Classic için free lvl20 olacağını zannettem ama emin değilim bu konuda...

Alıntıları Göster
    Rogue açmayı düşünüyorum hocam biraz araştırdım classicde free 20 level olayı yokmuş . şuan 1 aylık game time almak istiyorum ama 13 euro çok para alternatif yollar bakıyorum
  • quote:

Rogue açmayı düşünüyorum hocam biraz araştırdım classicde free 20 level olayı yokmuş . şuan 1 aylık game time almak istiyorum ama 13 euro çok para alternatif yollar bakıyorum

Alıntıları Göster
    İlk paketi alinca 30 gun gt veriyor ama yeni hesap acip alsak oynayabilirmiyiz ogrenmek lazim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Forumda 45tlye satanlar vardı ama bu classic için baya alan olduğundan kalmadı diyorlardı bir araştırman gerek şuan tokenler 220k lara geldi oyunda o yüzden 45tlyede bulabilirsen iyi...

• Aceleci davranmayın bence şu aşamada. Oyun şu hali ile oynanabilecek gibi değil, çünkü oyuna giremiyorsunuz. Girerseniz ne ala, çıkmamak gerekiyor yoksa 4-5 saatlik sıra bekletiyor hangi server olursa olsun. Shazzrah'ta 13 lvl rogue karakterim var, bırakıp başka yere geçmek de istemiyorum esasen. Üstelik token da harcadım bunun için, sonuçta belki cebimden çıkmadı ama ücret ödenmiş oluyor. Bu durum bana göre çok ama çok aptalca. Oyunu oynamak için para veriyorsun, ama oyuna giremiyorsun ve üstelik şu kadar saat bekle diyor. WoW forumlarında bir çok konu açılmış, sticky post da var Blizzard'ın, bu duruma hazır olun diye, ama yani, göz göre göre de ne bileyim düpedüz enayilik gibi geliyor.

Diyeceğim o ki, herkes hevesli şu aşamada ama, birkaç ay beklemenin hiçbir zararı olmaz diye düşünüyorum. Tabi o zamana kadar çözülürse bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshall_fb -- 28 Ağustos 2019; 14:55:55 >

• KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Size ciddi tavsiyem, yazdıklarımı okuyun, kesinlikle şu an oyuna başlamayın eğer 24/7 boş vaktiniz varsa orası ayrı. Yeni oyuncu olacağınız için daha oyuna başlamadan soğursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Size ciddi tavsiyem, yazdıklarımı okuyun, kesinlikle şu an oyuna başlamayın eğer 24/7 boş vaktiniz varsa orası ayrı. Yeni oyuncu olacağınız için daha oyuna başlamadan soğursunuz.
    sabır önemli hocam eskiden silkroad oynardım aynı böyle full çekerdi serverlar sabahın köründe kalkıp girmeye çalışırdık o anlar gözümün önüne geldi :D aldım bile gametime 9 saate oyundayım inş :D
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Sabır önemli tabi ki, bende de şu an arka planda queue açık durumda ama işimiz gücümüz var, 15 yaşında değiliz ki?
    2 izin günümü buna göre ayarladım sırf oyun çıkacak diye, bu tarz durumları hesaba katamadım. Hele bir de düşünsenize, işten geliyorsunuz bir oyuna gireyim diyorsunuz, 4 saat süre istiyor? Ve siz bu oyunu oynayabilmek için ödeme yaptınız. Açıkçası ben sinirden çıldıracak gibi oluyorum.
  • quote:

Sabır önemli tabi ki, bende de şu an arka planda queue açık durumda ama işimiz gücümüz var, 15 yaşında değiliz ki?
    2 izin günümü buna göre ayarladım sırf oyun çıkacak diye, bu tarz durumları hesaba katamadım. Hele bir de düşünsenize, işten geliyorsunuz bir oyuna gireyim diyorsunuz, 4 saat süre istiyor? Ve siz bu oyunu oynayabilmek için ödeme yaptınız. Açıkçası ben sinirden çıldıracak gibi oluyorum.
    haklısın o yüzden 4 saat bekliyorsak giriş için haftasonuna denk getirip hakkını verip bi 48 saat oynamak lazım :D
  • quote:

Ben bfa oynamaya devam ediyorum bugun sabah 8.30da direk classic için oyuna girebildim ama işe geleceğim için charı goldshirea götürüp resteda bıraktım. Akşamları 20k sıra oluyor oynamak mümkün değil o yüzden bfa dan devam ediyorum acelem yok düzene girerse classic oynarım yoksa bfada oynayıp token parası çıkartmaya devam ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 28 Ağustos 2019; 15:50:43 >

• Evdeki pc'ye teamviewer kurmuştum. İşten 19:30 gibi çıkıyorum dedim 2 saat kala açayım bilgisayarı ts'den kontrol edip oyuna gireyim. Şimdi açtım. Sıraya koydum. 17k queue gösteriyor.. 700 dakika.. Yaklaşık 11 saat. Bilseydim 5-6 saat önceden başlatırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Evdeki pc'ye teamviewer kurmuştum. İşten 19:30 gibi çıkıyorum dedim 2 saat kala açayım bilgisayarı ts'den kontrol edip oyuna gireyim. Şimdi açtım. Sıraya koydum. 17k queue gösteriyor.. 700 dakika.. Yaklaşık 11 saat. Bilseydim 5-6 saat önceden başlatırdım.
    Teamweiver a gerek yok. Evden çıkarken sıraya gir. Işten dön, yemeğini ye , biraz film izle, kahveni hazırla ve wow un tadını çıkar. ( tabi dc yemezsen) 1 yıl önce kurulmuş bir firma bile blizzard kadar amatör olmaz.

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Rezillik gerçekten, neyse ki başka şeylerle uğraşıyorum da arka planda queue da bekliyor hesap. Bugün öğlen saat 13:40 civarında PC'yi açar açmaz queue girdim. 500 dakikalar falan yazıyordu 16k queue, şu an 3709 diyor ve hala 135 dakika sayıyor..Oyun süresini çöpe atıyoruz resmen parayla ya da token satın alarak. Bunun karşılığını vermeli Blizzard oyunculara.
  • Bliz server kapasitelerini arttıracağını bildirmiş bakalım düzelir umarım tabi bu arttırma lag olarak dönmezse oyunculara...

• quote:

Rezillik gerçekten, neyse ki başka şeylerle uğraşıyorum da arka planda queue da bekliyor hesap. Bugün öğlen saat 13:40 civarında PC'yi açar açmaz queue girdim. 500 dakikalar falan yazıyordu 16k queue, şu an 3709 diyor ve hala 135 dakika sayıyor..Oyun süresini çöpe atıyoruz resmen parayla ya da token satın alarak. Bunun karşılığını vermeli Blizzard oyunculara.
    Abicim ne yaparsa yapsın bunun karşılığı yok. Böyle saçma islerin sadece Türkiyede oluyor sanırdım ama yanılmışım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.