Şimdi Ara

Classic [sizce bugün oynamak mümkün olur mu?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hepinizin bildiği gibi serverlar gece 01:00 gibi aktif olucak. bununla birlikte büyük bir yığılma bekleniyor. sizce gece oynamak mümkün olur mu ? gerek teknik problemler, gerek oyuncu sırası. yahut sırayı olabildiğince azaltmak için öncesinde atabileceğimiz adımlar var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 26 Ağustos 2019; 15:37:7 >

• Yeni acilan server secip(en az medium), cok rahat oynayabilirsin. Full ve high serverler saatlerce sira bekleyecek.
  • Ayrıca bugun saat 20.00 de 5 yeni ingilizce server daha açılacağı duyuruldu... Önceden şu serverda oynayacağız diye belirleyenler için zor olacak oynamak mümkün olur mu lag dc vs bellide olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok problem olacak orası kesin. Lag, DC, Popülasyon fazlalığı, sıra bekleme vs.

Popülasyon sorunu için layering diye bir sistem getirmişlerdi o bir nebze çözeceğe benziyor bu sorunu ama yine de tavsiyem başlangıçta görev vs ile uğraşmayın. Direk mob kesin ve exploration yapın daha hızlı level alırsınız, diğer haritalarda göreve başlayabilirsiniz böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 26 Ağustos 2019; 16:59:13 >
  • NO PAIN , NO GAIN
  • sıra beklemesen bile oyuna girdiğinde kitlenecek zaten serverlar. artık layering vs ondan yaparsa wow ozaman oynanır. asmongoldun bir videosu var oyuna bir giriyor kitleniyor direk. adım atamıyor. artık layer yokmuydu veya streamer olduğundan mı kitlendi bilemiyorum. Ama emin olduğum birşey var ilk görevi bitiremeyeceğiz. son çare o bölgeyi terk edip uzaklarda grup kurup yüksek level yaratık kesmeye çalışacağız.
  • Yarin gündüz hazir olurmu oyun

• Ilk serverlarda bayagi sira olacaktir ama 3-4 saat sonra rahatlama baslayacaktir tabi teknik bir sorun gocmeler falan olmazsa.

• Sanırım Türk oyuncular Horde tarafı için Gole Ally tarafı için Shaz tercih edecek. Ama ben hala karar veremedim. Gönlüm Ally istiyor ama eski ench shamanı da çok özledim. Ally oynarsam ne oynayayım diye düşünüyorum aklıma ilk önce Pala geliyor.
  • zandalar tribe rahat gözüküyor şuanlık, bir sıkıntı olmadan rahat rahat oynayacaz gibi bakalım.
  • golemagg 20.000 sıra var gg
  • Aboo ben oynamıyorum classici ama takip ettiğim kadarıyla bu şekilde oynanmaz bu oyun
  • 12 dk oldu 1. questi zor teslim ettik :)
  • dc olmamak lazım yoksa sıraya tekrar.
  • Arkadaşlar classic wow'a başlayayım diyorum. Daha önce wow tecrübem olmadı. Normal wow'dan farkı ne? Classic wow'un ücretlendirmesi nasıl? Oynamaya değer mi? MOBA severim, Silkroad Online, Knight Online, Elder Scrolls Online oynadım bi' tek WOW oynamadım.
  • bi saat öncesinden karakter ekranında bekledim, direkt play butonu ile girdim.
    lagdan anca 9 levela kadar kasabildim şimdilik.
  • Olacakları bildiğim için vurdum kafayı yattım tek sefer bile denemedim. Akşam eve gidince de yemeği falan yer öyle bakarım nasıl olsa fazla değişen bir şey olmayacak acelemiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Arkadaşlar classic wow'a başlayayım diyorum. Daha önce wow tecrübem olmadı. Normal wow'dan farkı ne? Classic wow'un ücretlendirmesi nasıl? Oynamaya değer mi? MOBA severim, Silkroad Online, Knight Online, Elder Scrolls Online oynadım bi' tek WOW oynamadım.
    günümüzde mmorpg ile ilgili cok fazla oyun cıktı. birçogunu da oynadım ve bıraktım.

wow classic cıktıgında ise bu tarz oyun yok gibiydi. bu sebepten cıktıgında cok vurucu bir etki yaptı oyuncularda.

mekanikler günümüz oyunlarına göre kısır, sıkıcı kalabilir. günümüzdeki oyunlarki aksiyonlara göre yavas kalacaktır oyun.

ama wow un olayı başka. geçenlerde ilk yapımcıları topladılar. orda oyunu yapan elemanlardan birisi wow da main karakter dünyadır dedi. Evet wow classicde çölde yüzüne vuran güneşi, agzına giren kumu hissedersin. karlı yerlerde sogugu hissedersin. akşam vakti güneşin batımını oturup bir tepede izlersin. diğer oyunlardaki gibi catur cutur yaratık kesmek yok bunda. bazı oyunlardaki gibi de 1 yaratık kesmek için ölmek de yok. arası tam. aylık ücretini ver. kaliteyi ve MACERAYI YAŞA, DÜNYAYI KEŞFET. Oyunun tadını yaşa!! bu bir oyun değil, wow classic bir maceradır

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

günümüzde mmorpg ile ilgili cok fazla oyun cıktı. birçogunu da oynadım ve bıraktım.

wow classic cıktıgında ise bu tarz oyun yok gibiydi. bu sebepten cıktıgında cok vurucu bir etki yaptı oyuncularda.

mekanikler günümüz oyunlarına göre kısır, sıkıcı kalabilir. günümüzdeki oyunlarki aksiyonlara göre yavas kalacaktır oyun.

ama wow un olayı başka. geçenlerde ilk yapımcıları topladılar. orda oyunu yapan elemanlardan birisi wow da main karakter dünyadır dedi. Evet wow classicde çölde yüzüne vuran güneşi, agzına giren kumu hissedersin. karlı yerlerde sogugu hissedersin. akşam vakti güneşin batımını oturup bir tepede izlersin. diğer oyunlardaki gibi catur cutur yaratık kesmek yok bunda. bazı oyunlardaki gibi de 1 yaratık kesmek için ölmek de yok. arası tam. aylık ücretini ver. kaliteyi ve MACERAYI YAŞA, DÜNYAYI KEŞFET. Oyunun tadını yaşa!! bu bir oyun değil, wow classic bir maceradır

Alıntıları Göster
    13 Euro diye okudum aylık ücret, çok pahalı geldi şu döviz kuru ile. Mekanik olarak gördüğüm kadarıyla sıkılmam, eski oyunlar daha çok hoşuma gidiyor çoğu zaman. Keşke Türkiye'ye özel ücretlendirme de yapsalar, TL bazında...

Ekleme: 40-45 lira civarında aylık üyelik alabileceğimiz bir yer var mı güvenilir? Blizzard'ın tüm oyunları var hesabımda, durduk yere banlanmasını istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5993D5759 -- 27 Ağustos 2019; 9:38:57 >

• Arkadaşlar "Low" seviyesinde olan serverları seçin zehir olmasın oynunuz.

Alın buradan bakın ve tekrar hatırlatayım "LOW" seçimi yaparsanız sıra beklemezsiniz.Level 14 karakterimi bırakıp çıktım başka server'a!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.