Şimdi Ara

Classone TL1560 notebook çantası 28 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Classone TL1560 Top Loading Serisi Notebook Çantası, Siyah
    www.amazon.com.tr
    Classone TL1560 Top Loading Serisi Notebook Çantası, Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00716QD5M/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_2M8YDbNJB2VWY

Ürün hakkında bilgim yok fakat fiyat diğer sitelere göre iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hocam ihtiyacım vardı, aldım bir tane evrak çantası niyetine. Full kumaş olsa daha iyiydi ama bu da idare eder gibi.

• Denizbank kredi kartı olan ve Denizkartım uygulaması kullanan varsa, Denizkartım uygulamasında kampanya katılımı ve beğenisi vb yaptıkça D-puan diye bir şey veriyor, o puanları da indirim koduna dönüştürerek yine Denizbank’a ait indirimkartımda sitesinde kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde biriken D-puanlarınızı sitedeki bazı ürünlerde katsayılı olarak değerli kullandırıyor. Neden bu kadar uzun anlattım, o katsayılı kullandırılan ürünler arasında sitede bazı Classone markalı laptop sırt çantaları da var. Hatta bir modelini yeterince puanınız varsa bedavaya bile alabiliyorsunuz. Çanta orta kalite, sonuçta bedava olduğu için her türlü alınır. Detaylı bilgi Denizkartım uygulamasında var, ilgilenenler oradan takip edebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Denizbank kredi kartı olan ve Denizkartım uygulaması kullanan varsa, Denizkartım uygulamasında kampanya katılımı ve beğenisi vb yaptıkça D-puan diye bir şey veriyor, o puanları da indirim koduna dönüştürerek yine Denizbank’a ait indirimkartımda sitesinde kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde biriken D-puanlarınızı sitedeki bazı ürünlerde katsayılı olarak değerli kullandırıyor. Neden bu kadar uzun anlattım, o katsayılı kullandırılan ürünler arasında sitede bazı Classone markalı laptop sırt çantaları da var. Hatta bir modelini yeterince puanınız varsa bedavaya bile alabiliyorsunuz. Çanta orta kalite, sonuçta bedava olduğu için her türlü alınır. Detaylı bilgi Denizkartım uygulamasında var, ilgilenenler oradan takip edebilir.
    Banka kartında olmuyor herhalde bu değil mi?

• Rio_34 kullanıcısına yanıt
    Denizkartım uygulamasına girip bir bakın bence, puan yazar orada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soyle yagmur su gecirmeyen kaliteli bir canta bulsak keske.

• Ultra dandik bir marka, uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.