Şimdi Ara

Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 349 TL gibi bir fiyattan satılıyor. Ürünün yazılımı mevcut makro atamaları yapabiliyorsunuz. 12800 dpi ve 1000 hz değerlere sahip ve yine yazılımı üzerinden dpi ayarı yapabiliyorsunuz. Siyah ve beyaz rengi mevcut.

Ben bir adet sipariş verdim. Ürün geldi görselleri aşağıda paylaştım. Malzeme kalitesi beklentimin çok çok üstünde yedek için bile olsa bu fiyata kesin alınır. Ocak sonrası bu fiyatlar hayal olur.

SEPETTE 100 TL İNDİRİM VAR.

GÜNCEL FİYAT: 269 TL

Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL
    Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCELwww.hepsiburada.com
    Claw's Crossfire V1 12800 Dpi Full Wide RGB Özel ABS Doku & Fiyatı
    https://app.hb.biz/7x77UOlkVtHG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodrap -- 30 Aralık 2024; 11:45:5 >

• Güncel

• up Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL 

• 2 aydır kullanan biri olarak ederi max bu fiyattır zaten. Pek bir kaliteli değil açıkçası ben de mouse gıcır gıcır gıcırdıyor ve bazen double click sorunu yaşıyorum. Parasının ürünü bence
  • LacWer kullanıcısına yanıt

349 TL'ye alınan diğer mouselar ile kıyaslandığında çok ciddi kalite farkı var. Ben aşırı memnunum.

• Dpi aldatıcıdır zira yazılım ile arttırıyorlar. Oyun için mouse alacaksanız sensörüne bakarsanız daha iyi olur. Sensörden anlamıyoruz diyorsanız, googleden aratırsanız sensörlerin listelendiği sayfaları bulabilirsiniz.

• Işıklı janjanlı, çok kalitesiz duruyor fotoğraflarda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf makrosunu merak ettiğim için bi mousunu aldım. Bir mouse bu kadar mı problemli olur. Bence bu da fiyatını hak ediyordur.

*Makro konusunda da çok iyi sayılmaz. Kordinatları + - diye girdiriyor sizin girdiğiniz noktadan. Kordinat makrosu için hala Corsair ve Bloody üstüne yok.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

benim telefonumun kamerası sorunlu hocam ürün yorumlarında daha kaliteli görseller var

• Reborned kullanıcısına yanıt

dostum corsair mouse ile bu mouse u nasıl kıyaslayabiliyorsun? 349 TL'ye varsa söyle hemen alalım. Allah aşkına 349 TL'ye bu özelliklerde mouse yok konu içeriğinde de yazdım. Varsa alternatif atın linki altına herkes faydalansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodrap

dostum corsair mouse ile bu mouse u nasıl kıyaslayabiliyorsun? 349 TL'ye varsa söyle hemen alalım. Allah aşkına 349 TL'ye bu özelliklerde mouse yok konu içeriğinde de yazdım. Varsa alternatif atın linki altına herkes faydalansın.

Nasıl kıyaslamayım? Makro adı altında satılan mouselar. Fiyatta kıyaslanmayacak olsa bile ürün desteğini kıyaslayabilirim değil mi? 350 liralık mouse diyorsun kendi kullandığım Corsair M55'i özel fırsatla 199 TL'ye almıştım, Claw's Titan X1'in yapabildiğinin 50 katını yapıyor resmen.

Makro için ALMAYIN diyorum daha ne dememi bekliyorsun? Mouse switchleri zaten ben olmadım diye BA-ĞI-RI-YOR.

Ek bir detay: Titan X1 şu mousedan 50 lira pahalıya satılıyor. İnsan click atmaktan soğur mu? Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 25 Kasım 2024; 22:43:2 >

Yazdığın mouse 2500 tl insaf hocam.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

-Bir ekleme yapayım. Claw's fason bir şirket. Çinde üretim yaptırıp sadece ürün etiketi basarak satılan ürünlerden ibaret. Havitt, rampage vb firmalar da aynısını yapıyor. Bu markaya karşı özel bir garezim yok.

Konuyu açan arkadaş ürün kalitesini iyi bulmuş olabilir ama o kadar çok mouse elimden geçti ki şu bütçede f/p bile diyemiyorum Titan X1 için. Crossfire V1 de ne switch kullanmışlar bilmiyorum. Yan bilgisayarıma takılı şuan. 180 liraya aldım Amazon indirimiyle Titan X1'i, şuan 400 lira. 180 liraya alınır RGB şu bu ama 400 lira da verilmez yani.

75 liraya aldığım saçma tasarımlı everest mousun clicki bile Titandan daha kaliteli. Demeye çalıştığım şey bu.

-Şuan 2500 Tl yazdılar diye 2500 tl olmuyor hocam :)

İlla şu bütçede mouse aranıyorsa

amazon
    Havit Gamenote MS1001 Wired USB Gaming Mouse 4800 DPI with RGB Light
    https://www.amazon.com.tr/Havit-Gamenote-MS1001-Wired-Gaming/dp/B07MC6RLN4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 26 Kasım 2024; 0:52:15 >

3 ayda kullandım içindeki basma tuşunu tırnağı kırıldı tavsiye etmiyorum oyun amaçlı kullanmadım

dostum x1 kullanmadım bilmiyorum. Ben 349 TL'ye yedek için bile olsa alınabileceğini düşünüyorum. Fiyatta rekabetsiz duruyor. Ben bugüne kadar hep logitech kullandım. Bütçe sıkıntısından dolayı alternatiflere yöneldim ama rampage deneme şansım oldu plastik kalitesini crossfire ile kıyaslamam bile o kadar fark var. Crossfire üst seviye malzeme hissi veriyor fps oyunları oynuyorum memnunum. DPI ayarlarını da istediğim seviyeye getirdim. Daha iyisi var mı elbette var imkanım olsa 1k üstü mouse alırım. Bunlar oyuncak kalıyor. Fiyat performans dediğim şey zaten fiyatına göre sunduğu şeydir. Ocak sonrası çöp dediğimiz mouseları 500tl olacak fırsat varken yedekleyin.

Verdiğin mouse ile crossfire'ın daha iyi fiyat olduğunu kanıtlamışsın.

• Güncel Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL 

• Hepsiburada premium kampanyasını yine eklediler. Claw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL 

• Fiyatı tekrar düşürdüler.

• up up up upClaw's Crossfire V1 kablolu gaming mouse 369 TL- SEPETTE 100TL 269 TL OLDU. - GÜNCEL 

• Sepette 100 TL indirim girildi. 269 TL oldu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.