quote:Orijinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR Benden size tavsiye cok hazırlık macı yapmayın. Hazırlık macları bir miktar para kazanmak icindir. Ve kesinlikle ligde varsa lig ile hazırlık macı birbirine girer oyuncular yorulur. Hazırlıkta iyi sonuc alıyorsanız ligde kötü sonuc alırsınız. Onun yerine antrenman yapın daha iyidir. antreman taktiği önerebilir misin?
quote:Orijinalden alıntı: lord_kong bende yeni başladım takım adı İnternational Milan maç için teklif atabilirsiniz hoşgeldin başarılar
takıma gözcü aldım fakat görevlerde sadece takım izleme mi var... satılık oyuncular yada atıyorum sadece forvet oyuncuları arattırılabiliyor mu?
Antrenman taktiginde bitiricilik & yaratıcılık - hız & kondüsyon calıstır. Transfer düsünüyorsan ona özel transfer marketi var ofis bilgilerinde.
quote:Orijinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR Antrenman taktiginde bitiricilik & yaratıcılık - hız & kondüsyon calıstır. Transfer düsünüyorsan ona özel transfer marketi var ofis bilgilerinde. oradaki oyuncularda çok pahalı kendim oyuncu arattırırken de isim soruyor...
quote:Orijinalden alıntı: checkmate16 Takım adım check16 hazırlık maçı yapabılırız :) var sendemi buralarda:D senle bi maç yapalım
quote:Orijinalden alıntı: RapidLy Bende oynuyordum bu oyunu... Takım adı: Jackal Spor Klübü maç yapalım mı ?