Tamam kabul ettim. Kusura bakma görmemişim diğerini.
0-0 bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: RapidLy
0-0 bitti.
yenişemedik ... bi tanede yarına teklif yolladım
Tamamdır kabul ettim. Hakem penaltımızı vermedi ondan kazanamadık falan dermişim.
hakem der .. satın aldım hakemi .. ya ne dicem taktik önerebilir misin bana ?
En baba taktik 4-4-2
ligin bitmesine kaç gün kaldı?
Bilmiyorum ama ben şuanda liderim
quote:
Bilmiyorum ama ben şuanda liderim
tebrikler.. lig bitince benimde ligim başlayacak
var mı maç yapacak olan ???
Şimdi amatör ligdeyim mesela,bir üst kısma çıkmak için sıralamada kaçıncı olmam lazım.İlk 2 İlk 3 falan mı yoksa direk 1 ncimi çıkıyor bir üst kısma ?
her takım belli bir lig atlıyor (sonuncular ait) .. senin dediğin 1 üst kademe ye çıkma atıyorum amatör liglerin en iyisinde de 1. olman lazım ... umarım anlatabilmişimdir
2 tane takipçim yenilmiş ve ben berabere kaldım. Aramızda 3 puan var. Ah bi yeneydim puan 5 olacaktı.
quote:
2 tane takipçim yenilmiş ve ben berabere kaldım. Aramızda 3 puan var. Ah bi yeneydim puan 5 olacaktı.
4 kasımda lig bitiyor.. dayan
Bir de bi sorum olacak. Şimdi ben amatör 355. ligdeyim. Direk 354. yemi çıkıcam yoksa 2-3 lig birden atlama var mı bu oyunda?
burkyyy32 bizim maçı iptal eder misin? Her maç en az 2 sakat veriyorum. Biraz dinlenmesi lazım takımın. Ligde de kötü gidiyorum son günlerde liderliği kaptırmayalım.
SK Karşıyaka - Jackalkara Spor Klübü Saat: 18.00 deki maçı iptal edersen sevinirim. Ben iptal etmesini bilmiyorum.
quote:
burkyyy32 bizim maçı iptal eder misin? Her maç en az 2 sakat veriyorum. Biraz dinlenmesi lazım takımın. Ligde de kötü gidiyorum son günlerde liderliği kaptırmayalım.
SK Karşıyaka - Jackalkara Spor Klübü Saat: 18.00 deki maçı iptal edersen sevinirim. Ben iptal etmesini bilmiyorum.
maç iptal edilmiyor... ozman yedek oyuncuları çıkar onlar sakatlansın..
yenmişim 2-0
Doğaldır oyuncular bu kadar yorgun olunca. Ben bilmiyordum senden 1 saat önce de maçım varmış.