Şimdi Ara

Clear men vs Head and shoulders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 7.7.2023)
Giriş
  • bu iki şampuandan hangisi daha iyidir sizce arkakdaşlar? elidor kullanıyorum birkaç aydır, saçımı çok zayıflattı, zayıflıktan dökülmeye başladı saçlarım az da olsa. hangi türlerini önerirsiniz bu şampuanların?

• head shoulders aldım saçım cıvık cıvık kepek oldu almayın derim kepeği geçirmiyor yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

head shoulders aldım saçım cıvık cıvık kepek oldu almayın derim kepeği geçirmiyor yalan
    Kepek sorunun varsa Zigavus biberli kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

head shoulders aldım saçım cıvık cıvık kepek oldu almayın derim kepeği geçirmiyor yalan

benim derdim kepek değil hocam, saçım çok zayıfladı, tararken bile dökülüyor, saçımı güçlendirecek bir şampuan arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

Alıntıları Göster
    head and shoulders isimden kaybediyor zaten iyi de degil..
    bende şimdi axe mentollü var sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Military Mind

quote:

benim derdim kepek değil hocam, saçım çok zayıfladı, tararken bile dökülüyor, saçımı güçlendirecek bir şampuan arıyorum.

BİOMEN ALABİLİRSİN VEYA AXE AFRİCA VE APOLLO ÜRÜNÜNÜ
  • saç yapısına göre değişir clearda bende inanılmaz kepek yapıyor hs iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Two And A Half Men
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1

• Clear men

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 24 Nisan 2013; 11:01:00 >
  • h&s yi değiştirdiğim zaman kepek başlıyor saçımda.H&s iyidir.

• quote:

quote:

O zaman Zigavus Extra Plus Sarımsaklı
  • quote:

quote:

quote:

henüz öyle yöntemlere başvurmak istemiyorum hocam, saçımın dökülmesi aşırı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

henüz öyle yöntemlere başvurmak istemiyorum hocam, saçımın dökülmesi aşırı değil.

Alıntıları Göster
    Head and Shoulders'ı tavsiye etmiyorum. Belki günü kurtarabilir ama kesinlikle kalıcı değil 2. veya 3. günden sonra daha yoğun bir kaşıntıya maruz kalıyorsunuz. Kepek üzerine etkili ürünü bunu yapıyorsa diğerlerine dair çıkarımı siz yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 24 Nisan 2013; 13:19:24 >

• Sac yapisina gore degidir bunu senin bulman lazim. Ben H&S mentollu kullaniyorum gayet iyi bnce

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Sac yapisina gore degidir bunu senin bulman lazim. Ben H&S mentollu kullaniyorum gayet iyi bnce
    Seboreik Dermatit yüzünden iki yıldır Prozinc kullanıyorum.

Marketten şampuan almayı özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Sac yapisina gore degidir bunu senin bulman lazim. Ben H&S mentollu kullaniyorum gayet iyi bnce
    Clear Men Hızlı Stil kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Clear Men Hızlı Stil kullanıyorum memnunum

Alıntıları Göster
    zeytinyağlı bir şampuan buldum onu kullanıyorum baya memnunum harika
  • clear bozdu ya son zamanlarda ben de h&s aldım elmalısı fena değil. ama önceden cidden clear cok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Targaryen

clear bozdu ya son zamanlarda ben de h&s aldım elmalısı fena değil. ama önceden cidden clear cok iyiydi.

• quote:

bu iki şampuandan hangisi daha iyidir sizce arkakdaşlar? elidor kullanıyorum birkaç aydır, saçımı çok zayıflattı, zayıflıktan dökülmeye başladı saçlarım az da olsa. hangi türlerini önerirsiniz bu şampuanların?

elidor blendax falan kullanma sakın iyice mahfedersin ben tartışmasız headen diyorum clearda kullandım o da mahfediyor yalnız headen için düzenli kullanman şart etkisini göstermesi biraz zaman alabiliyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.