Şimdi Ara

Clear men vs Head and shoulders (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
13.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Clear men vs Head and shoulders

(En Son Oy Tarihi: 7.7.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: mandalinakabugu

quote:

Orijinalden alıntı: Military Mind

bu iki şampuandan hangisi daha iyidir sizce arkakdaşlar? elidor kullanıyorum birkaç aydır, saçımı çok zayıflattı, zayıflıktan dökülmeye başladı saçlarım az da olsa. hangi türlerini önerirsiniz bu şampuanların?

elidor blendax falan kullanma sakın iyice mahfedersin ben tartışmasız headen diyorum clearda kullandım o da mahfediyor yalnız headen için düzenli kullanman şart etkisini göstermesi biraz zaman alabiliyor :D

clear kullanmıştım daha önceden hocam, fena değildi, bir de head and shoulder'sı deniyeyim.
  • Head and Shoulders saç döküyor ve hoşuma gitmedi.Clear men kullanıyorum 1 aydır hle şükür dedim.Cidden güzel
  • clearı denemye karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Military Mind -- 25 Nisan 2013; 0:04:33 >
  • Geçen ay clear kullanıyordum bu ay head and shoulders okaliptus özlü aldım cleardan daha iyi geldi saçıma.
  • H&S nemlendiricili badem yağlı şeysi güzel.
  • hedenşoldırs
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: Military Mind

quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

head shoulders aldım saçım cıvık cıvık kepek oldu almayın derim kepeği geçirmiyor yalan

benim derdim kepek değil hocam, saçım çok zayıfladı, tararken bile dökülüyor, saçımı güçlendirecek bir şampuan arıyorum.

BİOMEN ALABİLİRSİN VEYA AXE AFRİCA VE APOLLO ÜRÜNÜNÜ

BIOMEN öneririm ben de.
  • AXE
  • clear dan h&s'ye geçtim. fark yok.
  • Axe şampuan deneyen oldu mu?
  • head and shoulders kalite farkı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Clear men vs Head and shoulders

Bir defa kullanabildim bunu, Türkiye'de satılan limon aromalıdan değil bu, mükemmel bir ferahlık sunuyor, adeta kafa uçup gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeytinyağlı sabun kullanıyorum memnunum
  • Aliskanlik yillardir head and shoulders kullaniyorum metollusu vardi eskiden yesil kutuda artik bulamiyorum onlardan simdi mavisini aliyorum , yesili daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bir defa kullanabildim bunu, Türkiye'de satılan limon aromalıdan değil bu, mükemmel bir ferahlık sunuyor, adeta kafa uçup gidiyor.

Bu şampuanı nereden buldun.Marketlerdeki resim bu kutunun üstündeki resimden farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu şampuanı nereden buldun.Marketlerdeki resim bu kutunun üstündeki resimden farklı.

Yurt dışından gelmişti. Türkiye'de satıldığını görmedim, görsem kesin alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Clear men saç döküyor ve saç derisini kaşındırıyor bizzat kullandım ve gördüm...
  •  Clear men vs Head and shoulders
  • Clear'ı bir kez aldattım o da mecburen oldu. Markette bulamadım ve şampuan almam gerekiyordu kepeğe karşı etkili diye head shoulders aldım. Pişman oldum. Sert ve cansız yaptı saçlarımı. Clear'a hemen geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 21 Ekim 2015; 21:36:54 >
  • Clear adamdır. Cool sport menthol olanı kafanı uçurur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.