Şimdi Ara

Clear Stereo Özelliği !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony clear stereo özellikli mp3 çalar kullanan arkadaşlar. Clear stereo seste farkettiriyormu ?. Bende NW-S705F model cihazımla clear stereo aktif iken seste hiçbir değişme yok. Sorun benim cihazımdamı yoksa normalmi ?

• Her müzik de fark etmeyebilir,ayrıca kulaklık da gayet önemli bir etken bu konuda.Yalnız;bayağı bayağı gelişme yaşadığım müzikler de var.Genelde "Cihazın kendi kulaklığıyla daha iyi verim alınır." diye biliyorum.Şahsen benim için bu durum böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 6 Aralık 2010; 17:12:21 >
  • Kulaklıklan alakası yok. Zaten orjinal kulaklığı ile kullanıyorum MDR-NC22
  • Ben A845 kullanıyorum ve MDR-NC033 kulaklıklarla yeri geldiğinde çok iyi performans alıyorum Clear Stereo'dan.Bazı müziklerde fark etmediğini belirtmiştim fakat.Başka bir durum varsa bilemeyeceğim.

İyi günler dilerim.
  • Anladığım kadarı ile Clear stereo'nun hiçbir faidesi YOK. MDR-NC033 kulaklığın ses performansını merak ediyorum. Yalnış şuki Noise Cancel özelliği bir devrim niteliğindedir. Çok fark ediyor....
  • yakın zamanda a845 aldım ve bu benim bilmem kaçıncı sony walkman'im. bunun içinden de aldığım diğer sony'lerde olduğu gibi dandik ses patlağı tadında ses veren eminönü-kalite kulaklıklar çıkar sanmıştım ; ama kulaklığı taktıktan ve bazı parçalarla denedikten sonra baya bir yamuldum ses kalitesi karşısında. sadece bir kere alete bağladım, dışarı çıktığımda duyduğum ses, ie7'e kadar tüm sennheiser'ları kullanan biri için oldukça tatmin ediciydi. noise cancelling özellikle dışarda bazı frekanslarda oldukça olumlu etki ediyor ve müziğin zenginleştiğini hissediyorsun kaybolan sesin azalmasından dolayı. diğer taraftan sesi dengeli, birbirini bastıran enstrümanlar gözüme çarpmadı amma velakin ses ayrımı cx 400'den iyi değil. diğer taraftan ses canlılığı ondan yüksek, daha sıcak bir sesi var biraz daha mat olan sennheiser'lara göre. cx 300'dense baya baya iyi bir kulaklık ses kalitesi olarak.
    bu arada a845'in verdiği seste kanal ayrımı clear stereo olmadan da gayet net, gitarlar, klavyeler, ziller, davullar, baslar ayrı ayrı gayet iyi duyuluyor zati clear stereo açılmadan. ama açıldığında seste yine bir etki hissedilebiliyor (parçaya göre az ya da çok)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluetooth Hoparlör seçimi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.