Şimdi Ara

Cleric-Bard yapılandırması hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler farm yapan int stat lı charım var warlock-clerik yapıcaktım fakat yeni gelen blueler hevesimi kursağımda bıraktı bende yeni build arayışlarına girdim bu build hakkında tahmini değil yaşanmış deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• spartada benim bildiğim sadece bi tane 100lvl bard-cleric var.

pvpde hiç görmedim onu ve hiçte unique kestiğini görmedim.
    FW de sağlam bi eu partysinde olduğundan iş yapıyor. yinede adam öldürürkende görmedim. full buff ve heal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

spartada benim bildiğim sadece bi tane 100lvl bard-cleric var.

pvpde hiç görmedim onu ve hiçte unique kestiğini görmedim.
    FW de sağlam bi eu partysinde olduğundan iş yapıyor. yinede adam öldürürkende görmedim. full buff ve heal

tamam sağolasın
  • -Zaten öle bi chardan sadece buffcu olur
  • Eğer arkanda sağlam partyler olacaksa kasabilirsin. Bu buildin tadı ancak partylerdeyken çıkıyor. Ayrıca solo olarak biraz zor kasılıyor.

Bard hakkında bilgiye ihtiyacın varsa, Tıkla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Ağustos 2009; 12:00:19 >
  • Çok az pot ve mana harcayağından emin olabilirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizzY_WizarD

Eğer arkanda sağlam partyler olacaksa kasabilirsin. Bu buildin tadı ancak partylerdeyken çıkıyor. Ayrıca solo olarak biraz zor kasılıyor.

Bard hakkında bilgiye ihtiyacın varsa, Tıkla!

gayet rahat kasıyor tabiki bir int eu olarak düşük levellerda kasıyor ama kasıyor emin olabilirsiniz benim 77 level var en sevdiğim karakterim 100 -97-96 vs olmasına rağmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf buff basıcan hiç bir eğlencesi kalmıyacak oyunun yani milletin amelesi olucan
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXtraVaido

sırf buff basıcan hiç bir eğlencesi kalmıyacak oyunun yani milletin amelesi olucan

malesef tüm millet bu mantıkta olduğu için yabancılar 2 organize partiyle gelince koca kaleyi alabiliyorlar :) kaldıki sürekli buff basmak zorundada değilsin bardın atacklarını az çok görmüşsünüzdür seriliğini
  • evet de türklerin genelinde var bu illa savaşın kilit adamı olumak istiyosun yani böyle neyse anlatamadım tam anladıınız siz onu
  • Europe charlar zaten party yani ekip oyunu baz alınarak yaratıldı. Fakat ben kendi adıma konuşayım genellikle tek tabanca takılırım oyunda. Partilerde seviye gerçekten çok düüşüyor buf vermedi diye, bles vermedi diye, heal yapmadı diye ne küfürler ediyor millet seviye yerlerde oluyor o yüzden kendi chinesa ekibimle dolaşıyorum genellikle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 12 Ağustos 2009; 0:13:38 >
  • kesinlikle Bladerım mutluyum medusaya tank olurum
  • Cleric-bard ile uniqte kesebilirsin,pvpde yapabilirsin ama 3-4 char eskitmiş kadar bilgili olman lazım.
  • Yeni servera açmayı planladığım bir char party koaly bulucağım için sorun olmıcak.Bi lvlden sonra ong farm yapıcam bunu için bard çok uygun seri olmasıyla elimden slotu zor alırlar
  • Eger eu char kasıyorsan hiç bi zaman pvpyi ön planda düşünmemen gerekli cünkü eu charlar takım oyuncusudur. Cleric-Bard tam bir takım oyuncusudur. Partylerde cok iş yapar ve cok ihtiyac duyulur ayrıca zevkli bi chardır. Pvp konusunda item ve kullanım şekli ön plana çıkar . itemlerin iyiyse kesinlikle pvpde iş yapabilecek kalitede bi char olur. Ben şuan warlock/cleric kasıyorum . Eğer pvpyi ön planda düşünseydim kesinlikle bu charı oynamazdım fakat benim amacım farklı zevkleri tatmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.