Şimdi Ara

Client File Is Damaged Please Reinstall The Client [KESİN ÇÖZÜM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğumuzun başına gelmiştir bu durum..O Canım kotamıza kıyıp oyunu indirmişiszdir ama sonunda büyük bi hüsran karşılaşmışızdır.İnternette herkes Silkroad a ait herşeyi silin format atın oyunu tekrar indirin gibi çözüm önerileri sunulmuştur.Ama hiç biri tam ve kesin çözüm değildir.Bu olay benim başıma tam olarak 6. kez gelince denemediğim yol kalmadı..Ama denediğimiz şeylerin çözümle alakası yok..

Arkdaşlar Türkiye deki internetle tam bi iş yapmazsınızz..Sorunda burdan kaynaklanıyor...En ufak bi dosya eksikliginde client açılmıyor.Sıkıştırılan dosyaları kilitliyor..Tehşis doğru dosya eksikliği ama çözüm bambaşka....

Hadi şimdi çözüme gidelimm---------->

İlk önce oyunu indirdik yada taşınabilir bi diskle bilgisayarımıza attık.Daha sonra tıkladık. Şu meşur hatamız çıkı verdi.Hemenhttp://www.joymax.com/silkroad/ sitesinden 5 mb lık indirme doyasını indiriyoruzz..Çalıştırıp dizin olarak hatalı clientin bulundugu noktayı seçiyoruz.Oradaki ibre %99 a kadar hızlı bi şekilde ilerliyecek.%99 dan sonra ise eksik olan dosyaları tamalıycak..Bu fazla üzün sürmek 70 kb/s hızla 30 saniye sürdü...Tabiki internet hızınıza göre farklılık gösterebilir..%100 olduktan sonra clientimizi tıklayıp oyunu kurabilirizz...

Dipnot:1 sefer kurduktan sonra bu işlemi 2. kez kurmak istediğinizde tekraralayabilirsiniz..Berkant DEMİREL....Emeğe saygı.....

• emege saygı up (:
  • Eyw :)
  • eyw arkdasım Emege saygı UPUP!
  • burda link'e tıklıyorum normal sro sitesine girio burdan sonra nereye gidicez ?
  • 5 mb lik torrent dosyasını indir..
  • ya bu 5 mb "torrent" i ben neden bulamıyorum bi tane var 30 küsür mb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun bendede var bi türlü yapamadım dediklerini uyguluyorum yapamadım sahin_kartal_27@hotmail.com ekleyerek bana yardımcı olabilirmisin...
  • Helal olsun
  • Gerçekden helal yani
    Bunun gibi birçok detayı da unutmuşum sağ ol
  • Hort
  • ya bu 5mblık dosyanın linkini atabilirmisinz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.