Şimdi Ara

Clio 1.2 Cangas LPG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ustalarıma ve Lpgli clio 4 1.2 75 bg araç kullanan arkadaşlar yardım edebilirse iyi olur.
    Ben yakalşık 2 ay önce Cangas LPG taktırdım aracıma Araç 1.2 75 bg Clio 4 2013 Birkaç yerde gördüm aynı aracı kullanan insanlar şehiriçi 21 22 kuruştan bahsediyolar ben şehiriçi 2500 deviri geçmeden vites atarak yani sakin kullanımda 28 kuruştan aşağı düşmedim 2.80 tl den alıyorum lpg yi. takıldıktan 1 ay sonra gidip gaz ayarı yaptırdım 1000 km bakım olarak tekrar ayarladılar depoyu fulledim 100 km şehiriçi yapıp tekrar fulledim 30 liralık lpg aldı. Ayrıca muayene sırasında tüvtürkteki egzoz gaz emisyonu ölçen arkadaş fıslıtılı şekilde bu aracın gaz ayarı yüksek dedi 1.6 ya göre ayarlanmış bunun düşürttür dedi.
    Ustalara soruyorum sizce 1.2 lpg li bir aracın 28 30 kuruş yakması nekadar normal?? Üstelik Adana gibi biryerde? Tekrardan gaz ayarlatmalımıyım?

• Yakıt fazla gibi. Bende o motora sahip baska araç var. İstanbul gibi şehirde benzinle 35 kuruşu geçmiyor.

Keşke az kaliteli bir kit taktirsaydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bütçemiz buna yetti.
  • lpg ayarını 3 lü olarak yaptırırsanız daha fazla yakıt tasarrufu sağlarsınız.

bilgisayar+obdll+egzoz emisyon bu 3 makina ile en az yakıt yakması sağlanır.
  • Bende aynı motorlu logan var. Şehiriçi 35 kuruş yakıyor. Benzin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.