Şimdi Ara

clio 1.4 rxt den sonra 18.000 civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clio 1.4 rxt 16 v 2001 model aracım var performansından gayet memnunum tek sıkıntım ufak ve uzun yolda sıkıntı olması .onun performansını aratmayacak seri konforlu sağlam yol tutuşu iyi bir araç arıyorum ilanlara bakıyorum ama karar veremedim açıkçası aklımda bi marka yok ilk arabamdı zaten clio .18.000 civarı bişe düşünüyorum fikir edinip aracımı satlığa çıkaracam fikirlerinizi bekliyorum . şimdiden herkese tşk .

• sanırım sedan arıyorsunuz honda civic toyota corolla wv bora bakabilirsiniz...bide megan 2 olabilir tabi...
  • evet sedan arıyorum honda çok tavsiye ediliyor ama bazı modellerinde yol bilgisayarı bile yok iç dizayn konsol bence vasat kalmış sizce honda neden bu kadar cazip motordanmı performanstanmı ?
  • ben de aradığınız fiyat aralığında çok araç baktım. focus, megane, civic, corolla bir üst segmentteki ulaşabileceğiniz araçlar. yalnız yılları düşük oluyor bunların focus, megane 2004 şansınız varsa 2005 bulabilirsiniz ancak civic ve corolla'da yıl düşürmek zorundasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.