Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ona hiç dikkat etmedim şafak ama gömlekiz olmaz sanırım değişmesi gerekirse nasıl hallolacakki o zaman illaki gömlek vardır.
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Yahya sen motoru yaptırmıştın bizimkilerde gömlek varmı yoksa direk bloka mı sürtüyor pistonlar
  • Arkadaşın aracında yokmuş blok'u taşlamışlar birazdaha büyük piston koymuşlar ondan doalyı sordum gömlekli olanlar daha rahat oluyormuş daewoo matiz aracı
  • slm arkadaşlar. benim arabanın saati durdu nası çalıştırılabilir. şöyle bi baktım ama anayamadım nerdenaçılır nerden çıkartılır.
  • ön cam havalandırma kanallarının yanındaki vidaları söküp üst konsol çıkartarak. Sigortasına baktınızmı?
  • selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen hafta 2nci araba olarak daha oncede begendıgım 97 model clio 1.8 rsi aldım aracı 8.700 e aldım klimalı ve 3.cu sahıbıyım arabanın yedek anahtarı dahı mevcut ve ıcındede 4 adet mıd tız rakım anfı ve aba unıte olarakta jvc vardı ben ek olarak alpine bass ekledım tft 16 ınc jant ve kumhonun hız lastıklerı mevcut simdi sizler daha once clıo kullanan arkadaslarım olarak bır kac soruma cevap vermenızı rıca edıyorum 1.aracımda 205 40 16 lastık var bu lastıkler bazen surtme yapabılıyor ve aracımda dıreksıyon cok agır he bıde kucuk spor bır dıreksıyon koymuslar sizce bu dıreksıyonu agırlastırırmı gecenlerde servıse gıttım dıreksıyon kutusunda tag kacagı varmıs sıfırı 1748 ytl :( cıkma 300 ytş tamırı 150 sızce ne yapmalıyım bırde ben bu aracın orjınal jantlarını arıyorum bıldıgınız bır yerde varmı ve arac cok hantal gelıyor bana rsi kullanan arkadaslarım varsa eger bu arac hakkında bıraz bılgı verırsenız sevınırım
  • kardeş aracın hayırlı olsun. bilgim olan tek şey spor direksiyon yakınca aabanın direksiyonu ağırlaşıyor birde lastik ebatlarını büyütünce gerisine bi yorum yapamayacam.
    quote:

Orjinalden alıntı: lbayar

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen hafta 2nci araba olarak daha oncede begendıgım 97 model clio 1.8 rsi aldım aracı 8.700 e aldım klimalı ve 3.cu sahıbıyım arabanın yedek anahtarı dahı mevcut ve ıcındede 4 adet mıd tız rakım anfı ve aba unıte olarakta jvc vardı ben ek olarak alpine bass ekledım tft 16 ınc jant ve kumhonun hız lastıklerı mevcut simdi sizler daha once clıo kullanan arkadaslarım olarak bır kac soruma cevap vermenızı rıca edıyorum 1.aracımda 205 40 16 lastık var bu lastıkler bazen surtme yapabılıyor ve aracımda dıreksıyon cok agır he bıde kucuk spor bır dıreksıyon koymuslar sizce bu dıreksıyonu agırlastırırmı gecenlerde servıse gıttım dıreksıyon kutusunda tag kacagı varmıs sıfırı 1748 ytl :( cıkma 300 ytş tamırı 150 sızce ne yapmalıyım bırde ben bu aracın orjınal jantlarını arıyorum bıldıgınız bır yerde varmı ve arac cok hantal gelıyor bana rsi kullanan arkadaslarım varsa eger bu arac hakkında bıraz bılgı verırsenız sevınırım

• istanbul avrupa yakasında rsi çıkma parçaları satan bir yer varmııı

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§
  • Hayırlı olsun lastik ebatlarınız çok büyük sürtme yapar bu araçların direksiyonu normalde biraz ağırdır spor direksiyondan dolayı olmaz tabi sizin lastik ölçülerinizle iyice ağırlaşmıştır.
  • Gazı kıstım 58ytl gaz ile 352km yol yaptı şehir içi ama araç 120km hızı aşamıyor :D kamyon gibi oldu
  • dikkat et gazsızlıktan motor indirmesin araba :)
    şafak bi araba bulamadım ya istediğim fiyata dün bi tane 1999 1.6 rte buldum ustaya götürdü bizim enişte usta dedi alma bunla çok oynanmış arabasızlıkta bayağı bi kötü oluyo hiç sevmedim bu işi.
    bilseydim biraz daha beklerdim satmazdım bizim düldülü hani elindeki gittikten sora kıymetli olurya;porsche gibiydi benim arabam saatte 300 km hız yapardı:))))
    quote:

Gazı kıstım 58ytl gaz ile 352km yol yaptı şehir içi ama araç 120km hızı aşamıyor :D kamyon gibi oldu
  • yahya sattın demek en sonunda :) alacaksan 98-99 honda civic al 1,4is Ben sıfır düşünüyorum ya bunu peşinat olarak verip ya grand punto yada clio III alacağım fakat istediğim çoğu özellik grand puntoda var 1,4 turbolu 120bg djital klima 6 ileri vites varda var :D
  • bildiğim kadarıyla g.punto t.jet motor 120 bg olanlar 5 vites 6 değil ve gerçekten çok dolu bir araba 1,5 ay önce 27800 dü bi bayiye gittim 27 ye bırakırım demişti siyah renkti araba ama şu anda bildiğim kadarıyla 30 bini aştı rakamı diğer seçeneklerden honda bence gayet iyi biraz daha paran varsa hoda al derim japon arabaları kolay kolay sorun çıkarmıyor şu anda 2 nci arabam subaru ve hiç sorunla karşılaşmadım bundan öncede 93 model honda civic si vardı 130 bg olanlarından otomatikti ve satana kadar sorun çıkarmamıştı italyan arabalarım da oldu soylemesi ayıptır arkadaşlar 20 nin üzerinde araba değiştirince hemen hemen her markaya bindim ve italyanlardan çok çektim alfalarım vardi 145 147 ve 156 hepsindede hemen hemen ayda bir sanayi ye gidiyordum onun icin italyan alırken bir kez daha düşün derim bence japon yanı honda almanı tavsiye ederim
  • o kadar kasamam kendimi şafak limitin alacağım aracın devir işlemleride dahil 11.000 ytl yi geçmemesi gerekiyo bu durumda bile bütçemi baya bi zorluyo ben ikinci el 2000-2001 bi clio bulsam bana yeterde artar bile.Valla bencede clio 3 ve grande punto arasında tercih yapman gerekiyosa grandepunto derim.
    quote:

yahya sattın demek en sonunda :) alacaksan 98-99 honda civic al 1,4is Ben sıfır düşünüyorum ya bunu peşinat olarak verip ya grand punto yada clio III alacağım fakat istediğim çoğu özellik grand puntoda var 1,4 turbolu 120bg djital klima 6 ileri vites varda var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: lbayar

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen hafta 2nci araba olarak daha oncede begendıgım 97 model clio 1.8 rsi aldım aracı 8.700 e aldım klimalı ve 3.cu sahıbıyım arabanın yedek anahtarı dahı mevcut ve ıcındede 4 adet mıd tız rakım anfı ve aba unıte olarakta jvc vardı ben ek olarak alpine bass ekledım tft 16 ınc jant ve kumhonun hız lastıklerı mevcut simdi sizler daha once clıo kullanan arkadaslarım olarak bır kac soruma cevap vermenızı rıca edıyorum 1.aracımda 205 40 16 lastık var bu lastıkler bazen surtme yapabılıyor ve aracımda dıreksıyon cok agır he bıde kucuk spor bır dıreksıyon koymuslar sizce bu dıreksıyonu agırlastırırmı gecenlerde servıse gıttım dıreksıyon kutusunda tag kacagı varmıs sıfırı 1748 ytl :( cıkma 300 ytş tamırı 150 sızce ne yapmalıyım bırde ben bu aracın orjınal jantlarını arıyorum bıldıgınız bır yerde varmı ve arac cok hantal gelıyor bana rsi kullanan arkadaslarım varsa eger bu arac hakkında bıraz bılgı verırsenız sevınırım

Hayırlı olsun kazasız beLasız ins . . . Yakıt hakkında bilqi verebilrmsn kuLLandıktan sonra . . . 1.8 motor sonucta . . .

• yahya doğru diyorsun bütçeyi geçmemek lazım bende ilan veriyorum şimdi 8,500 ytl herşeyiyle verecem takım taklavat tesisat
  • yakıt hakkında sunu soyleyebılırım aracım lpg lı degıl ve km de ıstanbul trafıgındekı benım cıktıgım en yogun saatlerdır 348 ykr yaktı bazende yolu acık buldugum zamanlar zorladım arabayı 5500 devır gıbı 348 ykr yaktı bılmıyorum sızce ıyımıdır bıde arkadaslar sızın araclarınızdada ıcerıye benzın kokusu alıyormu servıse sordum bunlarda dalga kıran yok oyuzden benzın gıder gelır ve gostergede devamlı oynar dedı gosterge gercekten yokus asagıı ve yokus yukarı cıkarken oynuyor ama benzın kokusu alması tuhaf geldı
  • Nasıl yani gösterge sürekli aşağı yukarı oynuyormu giderken benzin kokusu şu zamana kadar hiç almadım
  • aynen oyle yolun durumuna gore 4/3 benzın varken yokus yukarı cıkarken yarım depo oluyor duzlukte tekrar duzelıyor ve aracımda benzın kokusu ozellıkle ılk calıstırmada olsun yada daha sonra benzın kokusu gelıyor anlasılan servıs pek ılgılenmek ıstemedı galıba benzın şamandırasına bakmak gerekecek
  • servisler eski arabalara pek bakmak istemiyor nedense bende gidiyordum eski araba yapar normaldir yok bilmem ne ediyorlar bende daha gitmiyorum dediğiniz gibi şamandıradandır
  • evet dedıgınız gıbı bıde parcaları bulamayız stoklarımızda yok gıbı seyler soyluyorlar bende dun reno mais e sikayet yazısı yazdım bu ataclar 98 sene sınde son buldu ve fırmalar 10 sene bunun yedek parcasını uretmek ve stoklarında tutmak zorundalar dıe bakalım ne cevap verecekler hatta servısın elımızde parca yok bulamazsınız gıbı soylemlerınıde ekledım bı guzel dayadım dosedım bakalım ne dıyecekler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.