Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahya hayırlı olsun sattın demek sonunda
    kaça verdin bari
    senin araba önden darbeli demiştin galiba yanlış hatırlamıyorsam ii hemen satmışsın
    bende bayramdan sonra satacam inş. bakalım müşteri bulabilirsem
  • yahya hayırlı olsun sattın demek sonunda
    kaça verdin bari
    senin araba önden darbeli demiştin galiba yanlış hatırlamıyorsam ii hemen satmışsın
  • herkes satıyor anlaşılan :D ben ilanı koydum 1 kişi aradı 7,500 olurmu diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lbayar

yakıt hakkında sunu soyleyebılırım aracım lpg lı degıl ve km de ıstanbul trafıgındekı benım cıktıgım en yogun saatlerdır 348 ykr yaktı bazende yolu acık buldugum zamanlar zorladım arabayı 5500 devır gıbı 348 ykr yaktı bılmıyorum sızce ıyımıdır bıde arkadaslar sızın araclarınızdada ıcerıye benzın kokusu alıyormu servıse sordum bunlarda dalga kıran yok oyuzden benzın gıder gelır ve gostergede devamlı oynar dedı gosterge gercekten yokus asagıı ve yokus yukarı cıkarken oynuyor ama benzın kokusu alması tuhaf geldı

eqer surekLi sıkıstırdysan iyi yakmıs bence . . . o sekilde bi depo ile 400 kusur qidersin sanırm . . . Depo 45 Litre zaten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLue1925 -- 19 Eylül 2008; 14:45:48 >
  • üste para veriyim deseydin nexsus
    7500 e toros al deseydin
  • yok darbeli değildi benimkisi komple boya vardı 8500 ytl ye verdim. Valla satmak için bizim gibi clio severleri bulmak lazım yoksa zor satılıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

yahya hayırlı olsun sattın demek sonunda
    kaça verdin bari

• 3 gündür 7 kişi aradı çoğu 8 den aşağı almak istiyor cumartesi 0 araba almak için gittim benim araca 8000 ytl değer biçtiler 8500 e satamazsam oraya bırakacam.

Birde araca tesisat yapmak isteyen varsa panzidot,2 adet anfi 2 adet woofer 2 adet oval mid 1 ad. kapasitör 1 adette 55 ah lık akü ve kabloları 750 ytl

http://img216.imageshack.us/my.php?image=img00024zf5.jpg

http://img519.imageshack.us/my.php?image=img00045gc3.jpg

• yanlız dikkatimi çeken birşey istanbulda daha ucuz özellikle bu aranın piyasası
    bence o yüzden sana öyle fiyatla geliyorlardır
  • hey millet nerelerdesiniz bizim clio bir forumu yalan oldu bu aralar kimseler gelip gitmiyo
  • herkese selam

arkadaşlar ben bir ay önce 97 model clio rsi 1.8 satın aldım
    arabamda lpg takılı fakat beyininde bir arıza var lpg nin servisine götürdüm ve masrafı 300 ytl civarında olduğunu söylediler benim şu anda durumum müsayit olmadığı için arabayı beyzinde kullanıyorum
    fakat km de 50 ykr yakıyor buda en düşük devirlerde yüksek devirlerde 90 ykr a kadar çıkabiliyor sizce bu kadar çok yakmasının sebebi nedir?
    birde lpg yi yaptırırsam nekadar tasarruf etmiş olurum ?
  • yakıtın tüplü arabaya göte normal bendede 1997 model clio vardı 1.4 motor.Bende bi ara deneyeyim dedim şehir içi ne yakıyo diyo depoyu fulledim benzinle 110 km yaptım sora petrole girdim 53 ytl benzin aldı 480 ykr şok oldum.arabayı hiç 3000 devirin üzerinde kullanmadım yani hiç kasmadım senin değerler normal.Lpg servisine sordum dedim ne yapıyo bu araba 480 ykr yaktı benzinde dedi normaldir lpg takılan araç benzinde çok yakar dediler mikser koyuyolarya benzin daha uzaktan püskürtüyo ondan dolayı.Anlayacağın sen biran önce yaptır lpg yi yoksa batarsın.Şimdide 2001 clio kullanıyom benzinli tüp yok takamadım hala şehir içini hesaplayamadım ama deli gibi yakıyo tabi yine kasmadan.Yarım depo benzinim vardı bir diş kaldı yaptığım km 120
    quote:

Orjinalden alıntı: gdener

herkese selam

arkadaşlar ben bir ay önce 97 model clio rsi 1.8 satın aldım
    arabamda lpg takılı fakat beyininde bir arıza var lpg nin servisine götürdüm ve masrafı 300 ytl civarında olduğunu söylediler benim şu anda durumum müsayit olmadığı için arabayı beyzinde kullanıyorum
    fakat km de 50 ykr yakıyor buda en düşük devirlerde yüksek devirlerde 90 ykr a kadar çıkabiliyor sizce bu kadar çok yakmasının sebebi nedir?
    birde lpg yi yaptırırsam nekadar tasarruf etmiş olurum ?

• bayramdan sonra tüpünü yaptırmayı düşünüyorum umarım tüpü yaptırınca km de 30 ykr u geçmez
    birde arabanın filitresi sökük bunun için de fazla yakıyor olabilirmi?

http://img90.imageshack.us/my.php?image=cliogw9.jpg
  • slm
    97 clio 1.4 rt ile 32-33 litre gazla 500km sehirdışı gidiyorum ama gaz kısık ve 90-100 km/h hızla.
    1.8 motorda olsa çok yakıyormus, lpgde en az %30 tasarruf yaparsın ama önce benzinliyken sorunu gidermen lazım. bujiler buji kablosu hava filtresi vs.. lpg kiti de önemli
  • lpg de kasmasan o kadar bile yakmaz maksimun yakacağı 240-250 kuruş olur iyi ayarlı bi lpg benim eski arabam ayarları iyiyken şehiriçinde 180 kuruş yakıyodu
  • şafak nerelerdesin satabildinmi arabayı?
  • Yahya arabaya talip çokta istediğim fiyatı veren yok bende satmaktan vazgeçtim haftasonu alternatörü yaptırdım konjektör arızalanmış rolantideki motorun titremesi kesildi bütün elektirikli aletleri açınca bile 13v un altına inmiyor birtek baskıbalata ve karter contası değişecek sonra yola devam

gdener 900 kuruşmu 90 kuruşmu hadi bizim araçlar tek nokta enjeksiyon mikser yüzünden hava girişi daralıyor o yüzden çok yakıyor senin arac çok nokta enjeksiyonlu acaba eski sistemmi taktılar. Ben lpg taktırmadan önce açık hava filitresi kullanıyordum ses ve süratlı gitsin diye pedalı köklüyordum 650-700 kuruş arası yakıyordu fakat normal kullanınca ekonomik oluyordu. Lpg'yi yaptır derim.
  • ne veriyolarki arabana satmıyosun.
    şafak bence sat arabayı al bi clio 2 clio birden baya bi rahat kullanımı valla clio birden sonra mercedes gibi geliyo desem yalan olmaz.Dün arabayı sattığım çocuk geldi tamircinle tanıştır dedi bende arbayı özlemişim bi süreyim dedim keratayı verdi çocuk sağolsun özlem giderdim eski arabamla.
    şafak lpg taktırma fiyatlarıondan haberin varmı benim yeni arabaya kaça takarlar acaba lpg yi birde bişey daha sorayım sana ben yeni aldığım arabayı istanbul plaka olarak üzerime aldım.Erzurumda lpg taktırsam ruhsata işletmek için istanbulamı gitmem gerekiyo
  • bi arkadaş 90 kuruş yaktığını söylemiş gözlerime inanamadım, 100 km de 30 litreye yakın benzin demek bu. eski model bir porsche 911 turbo ancak bu kadar yakar, son haddinde o da. tüple müple ilgisi yok bunun, bu derece fahiş rakamlar başka sorunlara işarettir bana kalırsa. iyi bir check up tan geçirmek lazım aracı.
    ayrıca bu nasıl bir lpg dönüşümüdür ki aracın orjinal yakıt tüketim değerlerini alt üst ediyor. valla paran olacak alacaksın bi hybrid honda, en son ne zaman benzin koyduğunu unutacaksın.
  • Yahya 7,5 veriyorlar o yüzden satmıyorum galerici zaten 8 veriyor. Bende bir araç daha var hyundai elantra dediğin gibi mercedes gibi geliyor :D Senin araca sıralı sistem takılacak çok nokta enjeksiyonlu onlar oda 1200 ytl işletmeside 300 1500ytl cebinden çıkar araç nereye kayıtlı ise ordan ruhsatını değiştiriyorsun orda muayineyi yaptırıp burda nereye kayıtlıysa getirip belgeleri ruhsatını değiştireceksin.

Kuntinelli tek nokta enjeksiyonlu araca mikserli sistem lpg takıldığında aracın sensörleri sapıtıyor bide hava girişini daralttığından araç benzinde biraz fazla yakıyor. Aslında lpg benim görüşüme göre benzinli sistemi mafediyor fakat 1,1 litre motor hacmine sahip arabadan daha ekonomik fiyatı yüzünden aracımı fazla kullanmasam hayatta TAKTIRMAM
  • Nexsus bu araclar bir depo ile sehir ici ne kadar qidiyor benzinLi sekli.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.