Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ktorun06 arkadaş satıyo arabasını bi bak istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen3438

selam clio almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  • bende 1 ay önce 97 rt aldım 10400 e klima tüp 56000 km de çok sevdim akdeniz mavisi rengide gayet rahat klasik reno sürüşü var km de benzini ölçmedim ama tüpte uzun yol 15 krş ş.içi 17-17,5 yakıyo memnunum yani ama klima düğmesinin yanında bozuk para kutusu kırıldı bi şekilde serviste 90 ytl dediler öle kaldı bakalım çıkma temiz bişey bulursak taktırırız.
  • hayırlı olsun aracın güle güle kullan bozuk para gözünü ben japonlamıştım zaten pekte kullanışlı bişey değil
    quote:

Orjinalden alıntı: kreodaites

bende 1 ay önce 97 rt aldım 10400 e klima tüp 56000 km de çok sevdim akdeniz mavisi rengide gayet rahat klasik reno sürüşü var km de benzini ölçmedim ama tüpte uzun yol 15 krş ş.içi 17-17,5 yakıyo memnunum yani ama klima düğmesinin yanında bozuk para kutusu kırıldı bi şekilde serviste 90 ytl dediler öle kaldı bakalım çıkma temiz bişey bulursak taktırırız.
  • evet pek kullandığım bişey değil ama arabada kullanılmayan arızalı bişey oldumu batar bana..yan çıtalardaki rt yazısı düşmüş onları da bulmam lazım da sanayide yok bulamazsın sadece o işi yapan toptancılara sorman lazım vs vs dediler onu da arıyorum bakalım nette de göremedim bi de angel alayım dedim nette bile 400 civarı bakalım uygun bişi bulursak taktırırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreodaites -- 18 Ekim 2008; 22:00:21 >
  • Merhaba arkadaşlar sizin araçlarda 1. veya 2. viteste giderken gazdan çekip tekrar basınca araç tekliyormu.
  • selam arkadaslar ben samet. samsundan 98 1.4 clio 1 im var 2005 ten bu yana kullanıyorum. forumda bize yer acıldıgını grunce dayanamadım katıldım hemen:).. herturlu sorularınızı gruslerınızı benımlede paylasabılırsınız.. aracımla ben artık kardes olduk sayılır.:) bu arada aracımı bagaj lazım oldugu ıcın satmak zorunda kalıyorum.. haberınız ola:)
  • bende şuna sinir oluyorum; birinci ya da ikinci viteste iken trafikte ayağımı gazdan çekince doğal olarak motor kompresyona girdiği için yavaşlıyor ve devri düşüyor. ancak 1500 devrin altına düştüğünde yeniden gaz vermezsem araç ileriye doğru hoplayıp zıplamaya başlıyor. bu motor mekaniği açısından normal bir durummu oluyor acep?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lbayar

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen hafta 2nci araba olarak daha oncede begendıgım 97 model clio 1.8 rsi aldım aracı 8.700 e aldım klimalı ve 3.cu sahıbıyım arabanın yedek anahtarı dahı mevcut ve ıcındede 4 adet mıd tız rakım anfı ve aba unıte olarakta jvc vardı ben ek olarak alpine bass ekledım tft 16 ınc jant ve kumhonun hız lastıklerı mevcut simdi sizler daha once clıo kullanan arkadaslarım olarak bır kac soruma cevap vermenızı rıca edıyorum 1.aracımda 205 40 16 lastık var bu lastıkler bazen surtme yapabılıyor ve aracımda dıreksıyon cok agır he bıde kucuk spor bır dıreksıyon koymuslar sizce bu dıreksıyonu agırlastırırmı gecenlerde servıse gıttım dıreksıyon kutusunda tag kacagı varmıs sıfırı 1748 ytl :( cıkma 300 ytş tamırı 150 sızce ne yapmalıyım bırde ben bu aracın orjınal jantlarını arıyorum bıldıgınız bır yerde varmı ve arac cok hantal gelıyor bana rsi kullanan arkadaslarım varsa eger bu arac hakkında bıraz bılgı verırsenız sevınırım

Hayırlı olsun,ben de Haziran 12 gibi sattım canımdan çok sevdiğim arabamı.8 senemi paylaştım O'nunla ama hanımın baskısıyla verdim malesef:( Elimde orjinal direksiyonuyla sol farı var.Far çok kararmış vaziyette ama arka plastik kapağı yeni.İstersen bunları sana veririm.Sadece kargoyu öde yeter,amaca hizmet etsin yeterki.O lastik ebadı sürtme yapar,kaçışın yok.Bir de sürtme neresi yapıyor?Direksiyon kutusunu yaptırmanı öneririm,hiç zor bir iş değil.Yetkili servise kalsaydık ohoo oooo:) İstersen ustamla tanıştırayım,8 senelik deneyimi oldu bu araç üzerine;)ve helal süt içmiş bir insan inanki.Sattığım RSİ'ımın resmini yolluyorum arkadaşım.
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

• defeat kardes merhaba ... yandım allah direksiyon arıyorum bulamadım direksiyona talibim mümkünse cok makbule gecer ... mail adresim : cihadegemen@hotmail.com bilgi bekliyorum iyi aksamlar ...
  • vay be ben bu aracı sahibinden.com da görüp beğenmiş alsammı ki acaba diye düşünmüştüm. güzel araç hakkaten :)
  • 15 jantlar ve 195 50 15 lastiklerim ile yakında sizlerleyim bir aksilik olmazsa yarın montaja gidiyorum ... resimleri eklerim yakında ... su direksiyon işinide bir halledebilsem
  • bekliyoruz resimleri
  • yarın sabah taktırıyorum jantları inşllah duruma göre bakacagım yay + torsiyon indirme gerekirse onlarıda onumuzdeki zamanlarda yaptıracagım ancak biliyorsunuz ki zaten lastik camurluk arası mesafemiz ozellikle onden az buyuk jantıda takınca yaya bile gerek kalmayabilir diye dusunuyorum yarın gorcez bakalım .. aracta su anda .. egsoz + 7'' devir saati + tesisat mevcut yawas yawas yapıyorum bişeyler resimleri ekleyecegm sizlere fikir vermesi acısından ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chddemirel

defeat kardes merhaba ... yandım allah direksiyon arıyorum bulamadım direksiyona talibim mümkünse cok makbule gecer ... mail adresim : cihadegemen@hotmail.com bilgi bekliyorum iyi aksamlar ...

@demirel selamlar,bana telefon numaranızı ve gönderi adresinizi yazabilirseniz pazartesi size direksiyonla far arka koruyucu kapağını gönderebilirim.
    @kuntinelli,mesajınızı okuyunca içim buruldu:( Sattığım arkadaşla halen görüşüyoruz fakat arabam Adapazarında artık:( Sürekli aklımda lanet olsun.Nerde RSİ nerde T-Jet:( Saygılar hepinize.
  • çok iyi anlıyorum seni bendede 98 model rt vardı sattım bende dışarıda bi clio 1 görsem keşke satmasaydım diyorum ama rsi kafa takmış durumdayım şuan
  • quote:

Orjinalden alıntı: defeat

quote:

Orjinalden alıntı: lbayar

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım geçen hafta 2nci araba olarak daha oncede begendıgım 97 model clio 1.8 rsi aldım aracı 8.700 e aldım klimalı ve 3.cu sahıbıyım arabanın yedek anahtarı dahı mevcut ve ıcındede 4 adet mıd tız rakım anfı ve aba unıte olarakta jvc vardı ben ek olarak alpine bass ekledım tft 16 ınc jant ve kumhonun hız lastıklerı mevcut simdi sizler daha once clıo kullanan arkadaslarım olarak bır kac soruma cevap vermenızı rıca edıyorum 1.aracımda 205 40 16 lastık var bu lastıkler bazen surtme yapabılıyor ve aracımda dıreksıyon cok agır he bıde kucuk spor bır dıreksıyon koymuslar sizce bu dıreksıyonu agırlastırırmı gecenlerde servıse gıttım dıreksıyon kutusunda tag kacagı varmıs sıfırı 1748 ytl :( cıkma 300 ytş tamırı 150 sızce ne yapmalıyım bırde ben bu aracın orjınal jantlarını arıyorum bıldıgınız bır yerde varmı ve arac cok hantal gelıyor bana rsi kullanan arkadaslarım varsa eger bu arac hakkında bıraz bılgı verırsenız sevınırım

Hayırlı olsun,ben de Haziran 12 gibi sattım canımdan çok sevdiğim arabamı.8 senemi paylaştım O'nunla ama hanımın baskısıyla verdim malesef:( Elimde orjinal direksiyonuyla sol farı var.Far çok kararmış vaziyette ama arka plastik kapağı yeni.İstersen bunları sana veririm.Sadece kargoyu öde yeter,amaca hizmet etsin yeterki.O lastik ebadı sürtme yapar,kaçışın yok.Bir de sürtme neresi yapıyor?Direksiyon kutusunu yaptırmanı öneririm,hiç zor bir iş değil.Yetkili servise kalsaydık ohoo oooo:) İstersen ustamla tanıştırayım,8 senelik deneyimi oldu bu araç üzerine;)ve helal süt içmiş bir insan inanki.Sattığım RSİ'ımın resmini yolluyorum arkadaşım.
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

çok temiz bi rsi ye benziyo

• arabayı sürekli yıkattığım yerde bi adam benim aracı görnüş beğenmiş; "satmayı düşünür müsünüz" dedi. oto yıkamacının arkadaşıymış adam, "düşünürüm" dedim ama bakalım adam geri dönecekmi tekrar.8500 yada 8000 e vermeyi düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
  • Ben kaça verdim hadi tahmin edin
    Bu sırada Renault RSİ isteyen ya da bakan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.Eski Renault kulübümüzden bir arkadaşımın satılık çok temiz bir RSİ'ı var.Ben hastaydım arabama,O ise benden hastaydı.Bir süredir çok konuşmuyoruz ama istenirse gidip bakarız.Araç metalik maviydi fakat ben sürekli tokatlardım ne kadar bakarsa baksın Durumum olursa kesin bir tane RSİ bulucam,kesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defeat

Ben kaça verdim hadi tahmin edin
    Bu sırada Renault RSİ isteyen ya da bakan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.Eski Renault kulübümüzden bir arkadaşımın satılık çok temiz bir RSİ'ı var.Ben hastaydım arabama,O ise benden hastaydı.Bir süredir çok konuşmuyoruz ama istenirse gidip bakarız.Araç metalik maviydi fakat ben sürekli tokatlardım ne kadar bakarsa baksın Durumum olursa kesin bir tane RSİ bulucam,kesin.

Vallahi merak ettim kaça verdin ??
  • arkadaslar resim eklemeymrm imageshack harici program warmı
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.