Ben kaça verdim hadi tahmin edin Bu sırada Renault RSİ isteyen ya da bakan arkadaş varsa yardımcı olabilirim.Eski Renault kulübümüzden bir arkadaşımın satılık çok temiz bir RSİ'ı var.Ben hastaydım arabama,O ise benden hastaydı.Bir süredir çok konuşmuyoruz ama istenirse gidip bakarız.Araç metalik maviydi fakat ben sürekli tokatlardım ne kadar bakarsa baksın Durumum olursa kesin bir tane RSİ bulucam,kesin.
Vallahi merak ettim kaça verdin ??
Serdar,ben Haziran'da 9,500YTL'ye verdim.Orjinal yayları,orjinal jantları,bir çift 1 hafta kullanılmış 0 Depo marka ön far gibi şeyleri de yanında verdim ,giderken çektiğim videosunu da hala cebimden izlerim:( Hala ihanet ettim gibi hissediyorum ya:(
Fena bi fiyata satmamışsın piyasası bu zaten 98 model cliomu 8700 e verdim ama hasar vardı önden babam kaportacı aldık kazalı yaptık sattım 3 ay sonrası üzüldüm sonra ama
quote:
Orjinalden alıntı: defeat
quote:
Orjinalden alıntı: chddemirel
defeat kardes merhaba ... yandım allah direksiyon arıyorum bulamadım direksiyona talibim mümkünse cok makbule gecer ... mail adresim : cihadegemen@hotmail.com bilgi bekliyorum iyi aksamlar ...
@demirel selamlar,bana telefon numaranızı ve gönderi adresinizi yazabilirseniz pazartesi size direksiyonla far arka koruyucu kapağını gönderebilirim. @kuntinelli,mesajınızı okuyunca içim buruldu:( Sattığım arkadaşla halen görüşüyoruz fakat arabam Adapazarında artık:( Sürekli aklımda lanet olsun.Nerde RSİ nerde T-Jet:( Saygılar hepinize.
TELEFON NUMARAM : 0555 684 34 34 ADRESİM : KARAMANÇİFTLİGİ YOLU KURUCULAR SİTESİ B BLOK DAİRE 16 ... İÇERENKÖY İSTANBUL
İÇERENKÖY KARGO ŞUBESİNE DİREK YOLLAYABİLRSENİZ DAHA İYİ OLUR EVDE OLMUYORUM GENELDE ... DİREKSİYON 3LÜ SİMİT OLANLARDAN DEGİLMİ BENİMKİNDEN DEGİL SANIRIM SPRİNG DİREKSİYONU GİBİ OLANDAN DEGİL GALİBA ZATEN ONDAN VAR HERYERDE DİGERİNİ ARIYORUM BENDE COK MAKBULE GECER YOLLAYABİLRSENİZ SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Ne o herkes sattı aracını heralde
@demirel Çarşamba günü yollayabilirim direksiyonu.Evet 3 kollu olan model.Artı yanında far arka kapağını da yollayayım,işine yarar bir gün belki ok?
saolasın cok tesekkür ederim walla derdime derman oldu bu iş :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: defeat
quote:
defeat kardes merhaba ... yandım allah direksiyon arıyorum bulamadım direksiyona talibim mümkünse cok makbule gecer ... mail adresim : cihadegemen@hotmail.com bilgi bekliyorum iyi aksamlar ...
@demirel selamlar,bana telefon numaranızı ve gönderi adresinizi yazabilirseniz pazartesi size direksiyonla far arka koruyucu kapağını gönderebilirim. @kuntinelli,mesajınızı okuyunca içim buruldu:( Sattığım arkadaşla halen görüşüyoruz fakat arabam Adapazarında artık:( Sürekli aklımda lanet olsun.Nerde RSİ nerde T-Jet:( Saygılar hepinize.
TELEFON NUMARAM : 0555 684 34 34 ADRESİM : KARAMANÇİFTLİGİ YOLU KURUCULAR SİTESİ B BLOK DAİRE 16 ... İÇERENKÖY İSTANBUL
İÇERENKÖY KARGO ŞUBESİNE DİREK YOLLAYABİLRSENİZ DAHA İYİ OLUR EVDE OLMUYORUM GENELDE ... DİREKSİYON 3LÜ SİMİT OLANLARDAN DEGİLMİ BENİMKİNDEN DEGİL SANIRIM SPRİNG DİREKSİYONU GİBİ OLANDAN DEGİL GALİBA ZATEN ONDAN VAR HERYERDE DİGERİNİ ARIYORUM BENDE COK MAKBULE GECER YOLLAYABİLRSENİZ SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Sevgili @chddemirel, Direksiyonu bu akşam üzeri MNG ile yolladım size,inşallah işinize yarar.Far arka kapağını bulamadım depoda,herhalde verdim birilerine?Kolay gelsin.
volswagen'dan geçişimi reanulta yaparak bi araba daha almış bulunuyorum 1997 clio 1.4 RN ot. saygılar ya arkadaşlar arabayı ankaraya getirdim getirmesine ta İstanbuldan ama bu alet yokuş aşa sallasamda 160'ı geçemedi 140 zor yapıyor,içeri ıslık sesi geliyor ön camda sanki iğne başı delik varmış gibi,bana bu aracı anlatın dosta gider diye aldırdılar arabayı bana,birde bana Ankarada harbi bi usta söyleyin bana başka usta aratmayacak.Kalın bakalım sağlıcakla.
yeni aracınız hayırlı olsun öncelikle; volkswagen in hangi modelinden geçiş yaptınız bilmiyorum ama umarım hayal kırıklığına uğramazsınız. bizim araçların fabrika verisi max hızı 173 km/h dir. 11 yaşında bir araç için bu rakamı 160'a çekmek makul olur. ama güvenilir sınırlar içerisinde en fazla ne kadar derseniz 120 ya da bilemedin 130'u geçmez derim ben. doğrudur düz yolda 140 ı geçmek biraz güçtür ama bunlarda zaten sürat arabası değildir, motorunun üzerinde kodlandığı şekliyle " energie" ya da bir anlamda ekonomi motorudur. fazla sıkıştırmadan kullanarak gayet keyifli olabilen ve belli hız aralıklarında kendi çapına göre esnek ve verimli bir motordur diyebiliriz.(haramidere yokuşunu 4üncü viteste 120km/h ile keçi gibi tırmanmaktadır).bilhassa üçüncü-dördüncü vitesteki ara hızlanmaları tatminkardır. 100 km/h den sonra kapı fitillerinden ve havalandırma ızgaralarından ses gelebilir normaldir hiç takmayınız.size tavsiyem müziğin sesini biraz daha açarak dış gürültüleri kamufle etme yoluna gidiniz. ayrıca aracın torpido bölümündende birtakım plastik tıkırtıları gelebilir bunlarda normal sayılabilir. iyi günlerde kullanın dilerim.
Arkadaşlar aranızda bor katkı maddesini kullanan varmı ?
sanırım kullanan yok şafak ben aldım üç aydır çekmecede duruyo bir sürüforuma baktım kimisi iyi diyo kimisi kötü diyo bende cesaret edip bir türlü kullanamadım bakalım tanıdıklardan birisine kullandırtabilirsem bende deneyecem bekliyorum hala bu arada sen ne yaptın arabayı değiştirdinmi?
quote:
Orjinalden alıntı: nexsuslord
Arkadaşlar aranızda bor katkı maddesini kullanan varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: NIGHTPULSE
volswagen'dan geçişimi reanulta yaparak bi araba daha almış bulunuyorum 1997 clio 1.4 RN ot. saygılar ya arkadaşlar arabayı ankaraya getirdim getirmesine ta İstanbuldan ama bu alet yokuş aşa sallasamda 160'ı geçemedi 140 zor yapıyor,içeri ıslık sesi geliyor ön camda sanki iğne başı delik varmış gibi,bana bu aracı anlatın dosta gider diye aldırdılar arabayı bana,birde bana Ankarada harbi bi usta söyleyin bana başka usta aratmayacak.Kalın bakalım sağlıcakla.
Max.hız denemesinde 160'ı geçememesi bana göre sorun kardeş çünkü max. süratin 174km/s'dir.Bunu çözmek için 1.adım olarak klasik bir bakım gerek.Bundan sonra bakmalı.Tabi bunu ne kadar taktığınıza bağlı.Benim de sattığım aracım 97'di ve 175k'daydı fakat son sürati olan 200km/s'i-ki aslında 210'da kesiciye girerdi-rahat rahat yapardı.Bu arada ben aracın 2.sahibiydim. Islık sesi şöyle; bu araçlarda iç sirkülasyon düğmesi yok ancak kalorifer düğmesini açtığınıza arkadaki kapak da kendiliğinden açılır.Yani kapalı olduğu sürece aracın içine hava girmesini sağlayan klepe de kapalıdır.Hız arttıkça rüzgar bu kanaldan içeri girmeye çalıştığından,kapağın çevresindeki fitilllerden ıslık sesi gelir.Eğer bunun olmasını istemiyorsan,ıslık sesi gelmeye başladığında kalorifer düğmesini açacaksın.Kademesi farketmez,yeterki hava alış klepesi açılsın ve rüzgara direnç yapmasın. Eğer aracını seviyorsan ve amatörce tamiratlar yapmak istiyorsan Hayness'in Clio Tamir Kataloğunu almanı şiddetle tavsiye ederim.E-bay'dan bulabilirsin.Yalnız co.uk olmalı.Hayırlı olsun.
kuntinelli ve defeat sizlere teşekkür ederim benim için faydalı bilgiler verdiniz ipucu olarak alabileceğim şeyler yazmışsınız,bu araçlara lpg uygulamasına sizce ihtiyaç varmı 240lira yakıyor şehir içinde Ankarada normalmi.
240 lira yakıyosa bence hiç elleme öyle kalsın
quote:
kuntinelli ve defeat sizlere teşekkür ederim benim için faydalı bilgiler verdiniz ipucu olarak alabileceğim şeyler yazmışsınız,bu araçlara lpg uygulamasına sizce ihtiyaç varmı 240lira yakıyor şehir içinde Ankarada normalmi.
quote:
Cevabın itibarıyla aracın motorunun sağlıklı olduğu söylenebilir.240 kuruş iyi bir rakam.Zaten bu motorlar çok dayanıklıdır.Bence LPG'yle uğraşma çünkü aracın motoru LPG uygun değil.İlerde yağlamamadan dolayı oluşacak arızalar meydana gelecektir.Bunu LPG'ye uygun yağ kullanarak bir yere kadar bertaraf edebilirsiniz. Max.hız konusundaysa ilk aklıma gelen sonradan takılmış olan lastikler olabilir.Eğer standart ebattan biraz daha büyük ebatlar kullanıldıysa bu güçteki bir araç max.hızlara tırmanmakta çok zorlanır.Ebatlarınızı yazabilir misiniz?
en kısa zamandas ebatları buraya yazarım ama su an bilmiyorum,ayrıca dün yanlış hesaplamışım ibrenin durumuna göre yakıt sarfiyatını tahmin ederek buraya yazdım,gerçek sonuç olarak yani yaptığım km üstüne benzin alarak kesin sonuç km.de 310kuruş yakıyor.Sizce bu araba ne yakar,yakmalı.
Üç kağıtçı olmayan kaldıysa bu arabanın ehli bi usta istiyorum Ankarada tavsiyelerinizi bekliyorum.
benim 230 kuruş yakıyor cok memnunum yakıt acısından birde en güzel kısmı depo ufak oldugundan 50 lira alıyorsun oluyor yarım depo psikolojik olarak insanı rahatlatıyor :) jant olarak ben 15 jant ve 195/50/15 lastik kullanıyorum ... 3 hafta oldu yaklasık takalı ve performans acısından ve yakıt acısından bir dezavantaj gormedim sadece bazen sürtüyor tam direksiyonu cevirim bayır cıktıgım zamanlarda ... 1-2 hafta icerisindede yay ve torsiyon ayarı ile aracı alçatmayı düşünüyorum ... yalnız büyük ebat lastik takınca bir fark oldu bilgisi olan warmı acaba bu konuda sanki araç yolda cok gezmeye basladı gibi geliyor bana mesela yoldaki kamyon izleri vardır cukur seklinde onlardan falan daha cok etkileniyor arac hafif bi gezme var sanki birde ince yanak oldugundan dolayı sertlesti tabiki ...
1.4 ile 1.8 arasında yürüyen aksam yönünden bir fark varmı merak ediyorum (süspansiyonlar, salıncaklar...vs). çünkü ben 140-150 ile gittiğimde kendimi hiç güvende hissetmiyorum kendi aracımla. tamam araba gidiyor ama yan rüzgarlardan çok etkileniyor ve insanı tedirgin ediyor. eğer 1.8 de de aynı aksam kullanılmışsa aracı 200 ile giderken düşünemiyorum heyhat. bu yüksek hızlara nasıl gönül rahatlığıyla çıkıyorsunuz ey ahali ya da benim şöförlüğümde iş yok birader:)
Yahya hazır almışsın kullansana bakalım değişiklik oluyormu. Aracımdan memnunum satmaya kıyamıyorum subap ayarı yaptırdım katalizör iptali bide açık hava filitresi benzinde ve lpg'de titreme kalmadı az yakıyor deli gibi gidiyor küçük porche