Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla şafak ne yalan söyleyeyim bi kaç forumda bu tip ürünlerin motoru taşlaştırdığını okudum motoru rektefiye yapamıyomuşsun ileride onun için tırstım kullanamıyom bide arabayı aldığında yağını falan değiştirmiştim daha 4000 km yaptım bu hızla yazın koyarım artık. şafak aracın bi kaç resmini daha koyda ortalık şenlensin.Ben benim düldülün resimlerini koyacamda ne cant var ne bişe boşuna koymayayım diyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Yahya hazır almışsın kullansana bakalım değişiklik oluyormu. Aracımdan memnunum satmaya kıyamıyorum subap ayarı yaptırdım katalizör iptali bide açık hava filitresi benzinde ve lpg'de titreme kalmadı az yakıyor deli gibi gidiyor küçük porche

Chddemirel aracın çekişi düşmedimi o lastiklerle.

• selam arkadaslar aranizda yeniyim iki gun once bende clio 1 aldim biraz ucuza aldim ama arac problemli arka balatalari bitmis bugun temizletmeye goturdum ve yikadim eve geldim tekrar disari cikmak istedim ama sol arka teker kilitlenmis araba hareket etmiyor benim sorum ben bu balatalari kendim alsam degistirebilirmiyim kendim meslek lisesi mezunu oldugumdan tamir islerine yatkinimdir lutfen bilgisi olan bilgilerini paylasirsa sevinirim
  • Ayazfatih değiştirebilirsin sana döküman yolliyim orda ayrıntılı anlatıyor sök tak (ingilizce ama)

Yahya o zaman kullanma kötü iyiki almamışım normal yağa devam, resimleri koy ya benimkindede jant falan yok sıradan görünüyor artık akşam resimleri koyarım.
  • bu arabaları boyatmak (sadece dıştan füme) kaça mal olur?
  • Ayazfatih hayırlı olsun. Arızayı kendin giderebilirsin ancak yine de araç yürür hale gelince bir tamirciye götür ve ince bir ayar yaptır. Çünkü baya bir uğraştırıyor. Sürtme olursa şişer belki yeniden kitler.
  • düldül :D

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexsuslord -- 27 Kasım 2008; 10:34:30 >
  • Tesisat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexsuslord -- 27 Kasım 2008; 10:36:48 >
  • hayırlı olsun ayazfatih
    şafak senin jantlar nereye gitti çıplak gibi olmuş senin clio
    quote:

Tesisat

• buda benim düldül

• buda diğer resmi bu arada ses sistemibn ne güzelmiş şafak.
    Ben daha yeni bi teyp alabildim arabaya pionerinn deh 3900 teybini aldım sesi fena değil ama daha haparlör lazım bir sürü şey lazım arabanın taksitleri fena belimi büktü kendimi bi toparlayayım ilk iş jant alacam sora tüp taktıracam sorada haparlör ve anfi alacam tabi bunları yapmam bi seneyi bulur heralde.

• tahminime göre bin ytl yi geçer arabayı boyatman babamın arabasını geçen yıl komple boyatmıştık 96 clio 1500 ytl ye mal oldu ama onda biraz kaporta işleride vardı sanırım ondan o kadar pahalıya mal oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: bedirak2

bu arabaları boyatmak (sadece dıştan füme) kaça mal olur?
  • butun ilgilenen arkadaslara tek tek selam ve saygilarimi yolluyorum ayrica aranizda olmaktan cok mutluyum dun itibariyle sorunu halltettim sayilir adac e uye oldum sagolsun bi tekniker yolladilar kitlenen tekerlege cekicle iki uc defa vurunca teker acildi ama geri geri gitmiyordu sadece ileri gidiyordu benim yakinimdaki tamirciye gittim adamlar 800 eur istediler bende risk alip arabayi 15 km otede turk tamirciye goturdum 100 eur halledecek insallah
  • Yahya araç çok güzel kazasız belasız kullan tesistat işi kolay yavaş yavaş al 6 ayda topladım bütün hepsini 900ytl tuttu mdf hariç. Tüp taktırma ya sürekli sıkıntı veriyor. Zaten benzin fiyatları düşüyor 1200 ytl verme boşuna

Bende buldum bitane 2000 model RTA 52 bin km de 12,5 istiyor benimkini 9 a satabilirsem alırım.
  • Jantları sattım yamulmuşlardı kısmetse yaza doğru 13" jant alacam.

quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

hayırlı olsun ayazfatih
    şafak senin jantlar nereye gitti çıplak gibi olmuş senin clio
    quote:

Tesisat

• sağolasın şafak. Bende bu akaryakıt fiyatlarıyla lpg taktırmayı düşünmüyom ama lpg benzin arasındaki fark eski haline dönerse düşünürüm inşallah aracı satıp dediğin arabayı alırsın ama km sine dikkat et Bence 2000 model bi arabanın km si nin o kadar az olması baya bi tuhaf iyice kontrol ettir ayrıca fiyatıda pahalı ben benimkisini 2001 rta 128000 km de 11.500 e aldım. bendeki arabayı tavsiye ederim eski arabamdan sonra baya bi rahat geliyo kullanması ama ayna otomatiklerinin ve sis farlarının olmaması birde torpido aydınlatmasının olmaması kötü tavsiyem dediğin paraya 2000 2001 model RXT rahatlıkla bulabilirsin onlar çok daha iyi
    quote:

Yahya araç çok güzel kazasız belasız kullan tesistat işi kolay yavaş yavaş al 6 ayda topladım bütün hepsini 900ytl tuttu mdf hariç. Tüp taktırma ya sürekli sıkıntı veriyor. Zaten benzin fiyatları düşüyor 1200 ytl verme boşuna

Bende buldum bitane 2000 model RTA 52 bin km de 12,5 istiyor benimkini 9 a satabilirsem alırım.

• bence 13 yerine 14 jant al lastik yanaklarını biraz düşür aynı hesaba gelir jantlar daha güzel görünür
  • Benim aracın kmside 43 bindi 97 model kullanmamış olabilirler bazıları alıyor arabayı süs niyetine tutuyor sisfarı kolay da torpido aydınlatması nasıl olmaz çok entresan rxt 13 den aşağı yok gibi pazarlara bakmak lazım. bu araçlarada açık hava filitresi çok güzel oluyor yakıtında düşer güzelde ses alırsın.

Lastikleri yeni aldım o yüzden bidaha lastik masrafım olmasın diye 13 alırım veya dediğin gibi 14 de olabilir ama en az 1 sene daha böyle gezerim lastikler eskisin.
  • kullanılmamış olabilirde istanbulda çok oynuyolar km leri ile ben bu arabamı alırken bi tane 2000 1.6 RTE vardı bizim usta servise götürdü araç 2003 de en son servise girmiş 135000 km de imiş.
    Açık hava filtresi taktırınca araç daha çok yakıyomuş diye söylediler sanayide bana. ben arabayı alırken vardı 12500 diyodu adam 2000 rkt ye ama vuruğunu falan bilmem boya var diyodu zaten
  • Benim araç hep yetkili servise girmiş kayıtları var tabi yetkili servise gitmediyse km ile oynamış olabilirler. Açık hava filitresi ile şu an kullanıyorum 48ytl gazla 315 km, 20ytl benzinlede 85km yol yaptı bakalım şimdiki testte ne kadar çıkacak fakat aracın performansı arttı güzel oldu bide buna uygun boru bulabilsem güzel olacakta neyse aspiratör borusu ile idare ediyoruz

Arabanın kaputunu kendim boyadım anlaşılıyormu resimden
  • arkadaşlar clio 1 lerle ilgili teknik dökümana ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.