Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizin araçlarda rolantideyken ışıklarda titreme oluyormu müzik tesisatını bağladık bas vurdukça araba devir kaybediyor alternatör heralde bozuldu.
  • aynen öyle rölantide ışıklar titriyo gaz verince kendine geliyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Arkadaşlar sizin araçlarda rolantideyken ışıklarda titreme oluyormu müzik tesisatını bağladık bas vurdukça araba devir kaybediyor alternatör heralde bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

oto çıkmacısının telefonu değilmi o

ewet kardeşim çıkmacının telefonu
    ok nexsus saol dostum
  • Demekki sorun bende değilmiş sendedemi var yahya hiç baktırdınmı peki
  • bir sefer bizim tanıdık elektrikçi var ona götürdüm dedim dedi git işine bişe olmaz ondan attı beni kapıya ama benim bu aralar eskisi kadar yapmıyo kışın çok yapıyodu şimdi baya bi düzeldi
    quote:

Demekki sorun bende değilmiş sendedemi var yahya hiç baktırdınmı peki
  • servistede bana rolanti devrin düşük ondan olabilir dedi lpg yi ayarlattır haftasonu davlumbazı söküp bakacam neyi var neyi yok kömürleri bitmiş olabilir veya 0 bi tane almak lazım bu sabah müzik dinleyince araba tekliyordu giderken aküde bitmiş olabilir belki ama 2 tane akü daha ilave ettim 7 ah lık banamısın demiyor benim bu ışıkların titremesi triger kayışını değiştirdikten sonra olmaya başladı.
  • 98 Clio 1.4 Clio ların kasko değeri ne kadar ?
  • 98 i bilmem ama benimkinin 97 clio kasko değeri 8200 ytl idi

oda benimkinden biraz daha fazla olur sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: bLue1925

98 Clio 1.4 Clio ların kasko değeri ne kadar ?
  • Markası aracın Tipi Aracın Modeli Aracın Kasko Bedeli
    RENAULT CLIO 1.4i 1998 8,700 ylt

RENAULT CLIO 1.4i RTA 1998 10,400 ytl

RENAULT CLIO 1.6i RTE 1998 11,650 ytl

değerleri bunlar blue kardeş
  • rölantide titreme pek olmuyor bende, titreme olmuyor derken sıfır titreşim mümkün değil tabiiki. bence normal ölçülerde.

o değilde benim arabanın 120 km/h ten sonra direksiyonu bollaşıyor, iyice hafifliyor halbuki tam tersi olması lazım. sebebini anlayamadım.
    birde kendi şahsi fikrim olarak şunu söyleyebilirim, bu araçların uzun yolda ideal hızı 110 km/h. farklı hızlarda denedim en rahat, sessiz ve güvenli bu hızı buldum.
  • benimkinde rolantide hafif titreme var oda gaz ayarından benzinde pek olmuyor elli kere gaz ayarı yaptırdım ama yinede pek istediğim gibi olmadı

quote:

Orjinalden alıntı: kuntinelli

rölantide titreme pek olmuyor bende, titreme olmuyor derken sıfır titreşim mümkün değil tabiiki. bence normal ölçülerde.

o değilde benim arabanın 120 km/h ten sonra direksiyonu bollaşıyor, iyice hafifliyor halbuki tam tersi olması lazım. sebebini anlayamadım.
    birde kendi şahsi fikrim olarak şunu söyleyebilirim, bu araçların uzun yolda ideal hızı 110 km/h. farklı hızlarda denedim en rahat, sessiz ve güvenli bu hızı buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yahyademirci

Markası aracın Tipi Aracın Modeli Aracın Kasko Bedeli
    RENAULT CLIO 1.4i 1998 8,700 ylt

RENAULT CLIO 1.4i RTA 1998 10,400 ytl

RENAULT CLIO 1.6i RTE 1998 11,650 ytl

değerleri bunlar blue kardeş

Saol Tsk ederim ...
  • quote:

servistede bana rolanti devrin düşük ondan olabilir dedi lpg yi ayarlattır haftasonu davlumbazı söküp bakacam neyi var neyi yok kömürleri bitmiş olabilir veya 0 bi tane almak lazım bu sabah müzik dinleyince araba tekliyordu giderken aküde bitmiş olabilir belki ama 2 tane akü daha ilave ettim 7 ah lık banamısın demiyor benim bu ışıkların titremesi triger kayışını değiştirdikten sonra olmaya başladı.

şafak kardes bendede tesisat war allaha sukur oyle bi sorun yok titreme falan bugun devir saatini taktırdım 3lü almadm auto gauge 5inchlik devir saati aldım onu baglattım on numara oldu resimleri eklerim birtek direksiyon alcam simdi spor ic kısma

bugun bostancı sanayi yurt motorspora gittim torsiyon indirmek icin ama indirmeyelm amele işi olur dediler bende hak verdim on havada arka inik ya yay takıcam yada indirmicem boyle kalsın sen indirdin heralde kaca yaptılar birde cok uzun sürüor galiba

• Alternatörü sökemedim ya çok ters yere koymuşlar motorun çıkması lazım 2 faratlık kapasitör almayı düşünüyorum o engelliyormuş aküyü ve alternatörü zorlamıyormuş.

Amele işimi resimleri olsada göstersem o kadar burnu havaya kalkmıyor gayet güzel görünüyor bi tek arkada oturanlar rahatsız oluyor. Sanayide 40 ytl serviste 60ytl sanayide 30dk serviste 15dk sürüyor. Yayda taktırırsın çifti 150 ytl mi neydi

Benim motor rolantide titriyor gazı açınca kesiyor ama bu sefer çok yakıyor o yüzden titremesinii gözardı ediyorum benzinde zaten durum kötü

• quote:

Alternatörü sökemedim ya çok ters yere koymuşlar motorun çıkması lazım 2 faratlık kapasitör almayı düşünüyorum o engelliyormuş aküyü ve alternatörü zorlamıyormuş.

Amele işimi resimleri olsada göstersem o kadar burnu havaya kalkmıyor gayet güzel görünüyor bi tek arkada oturanlar rahatsız oluyor. Sanayide 40 ytl serviste 60ytl sanayide 30dk serviste 15dk sürüyor. Yayda taktırırsın çifti 150 ytl mi neydi

Benim motor rolantide titriyor gazı açınca kesiyor ama bu sefer çok yakıyor o yüzden titremesinii gözardı ediyorum benzinde zaten durum kötü

kardes müsait bi zamanında yandan bir resmini koyarsan sevinirim bende yaptırayım ona göre yaylar eafy 3cm yay 120 ytl cifti ama yaya gerek yok direksiyonu taktıktan sonra ic resimleri eklerim bende güzel oldu :D

• şafak benimkiside aynı rolantide titriyor tüple alakalı bişey sanırım çok ayarladılar ama olmuyo dediğin gibi gazı açınca sorun düzeliyo ama bu seferde çok fazla yakmaya başlıyo bor power denemeyi düşünüyom belki ondan koyunca kesilir motor titremesi
    quote:

Alternatörü sökemedim ya çok ters yere koymuşlar motorun çıkması lazım 2 faratlık kapasitör almayı düşünüyorum o engelliyormuş aküyü ve alternatörü zorlamıyormuş.

• arkaya yay taktırılıyormu bu arada, yay derken önlerden bahsediyorsunuz sanırım. bende alçaltmak niyetindeyim ama tereddütlerim var
  • Chddemirel resimlerini eklede görelim. Bende resimler silinmiş videosu var onuda buraya heralde ekleyemem.

Yahya aynı şekilde bende borpower katacam yağ ve yağ filitre değişimine 2000 km kaldı önümüzdeki ay katıp deneyecem bakalım hakikaten düzelme oluyormu 50ytl benzinle 138km yol gitti ya içmeye başladı ama hep yüksek devir kullandım ondanmı acaba

Kuntelli arkaya yay takılmıyor ön tarafa takılan yaylarda sert spor yay pek konfor olmuyor arka tarafı alçaltınca konfor gidiyor yol tutuş artıyor fakat eski hali kalıpta lastikleri 175 70 takarsan yol tutuş artıyor. karar senin
  • bu aksam yurtdısına gdiyorum 3-4 gun sonra donerm donunce eklerim insallah

70 yanak lastiklede traktör gibi oluyor ya 65 - 70 hic guze lgoruntuler degilde yapacak birsey yok idare ediyoruz :)
  • yüksek devir kullanmayla alakası yok ben sana demiştim hatırlarsan 430 falan yakmıştım şok olmuştum diye o heralde o araya konan parça varya tüpün parçası miksermidir nedir ondan alakalı bişey olsa gerek. ben arabayı ilk aldığım zaman ankaradan getirmiştim o zaman şehir dışı 180 yakıodu netten bakmıştım yeni araçların yakıtlarıyla aynıydı.demekki sorun mikserde
    Benimde 1500 daha var yağ değişmeye bakalım inşallah işe yarar yoksa boşa gider bi depo tüp parası
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.