Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar slmlar bende 2 ay once aldım aracımı 96 model 98binde orjinal bir arac cok memnunum insallah sorunda cıkarmaz gercekten temiz bir arac buldum ... ancak araba ile ilgili para bulma sorunu war örnegin farın birinde lblebi kadar bir delik var ve far camını bulamıyorum sadece camını bulsam tanesi 8-10 lira bişey nerde bulabilirim acaba
  • hangi ildesin

hayırlı olsun

kaça aldın aracı

benimki full olanı klimalı renkli camlı elektrik ayna vs falan

seninki hangisinden

benim araç pert olduda piyasa fiyatını çıkartıyorum
  • istanbuldayım ..

aracım 96 model degişeni yok 96binde aldım orjinal km. elektrikli cam war klima yok 8000e aldım ...

geçmiş olsun bu arada
  • far camını zor bulursun
    ben çıkmacılarda falan cok dolastım
    bu arabalardan çok yok olanıda hep önden yemişti gördüklerimin
    zaten far falan sağlam olursa çabuk satılıyor
    delik olması sorun yaratmaz

bu arada senin aracın aynalar falanda elektriklimi
  • ya aslında delikte ufacık birşey ama tabi birazda eskimiş farlar değiştirsem görüntüsü değişir aracın ama bulurum yakında az kaldı :)

elektrikli ayna , elektrikli cam , hid. direksiyon , sis farı standart donanım ...

bunların yanında güzel bir müzik tesisatı yaptım resimleri koyarım akşam , eksoz var , 15 ınch jant ve yay yada torsiyon ayarı ile yaysız arkayı indirmeyi dusunyrm sade ve guzel bir goruntu elde etmek amacı ile abartmadan aracı bozmadan ...
  • ewet arkadaslar aracın aksesuar v.s. tipi parcalarını bulabilecegimiz yerler warsa paylasırsanız sevinirim ..

far camı
    sis farı
    arka rüzgarlık
    direksiyon simidi ( ortasıda yuvarlak olandan )

bunlar bana lazım olan seyler
  • Kartal oto sanayiye git çıkmacılardan bulursun ama sadece far camı olarak zor senin aracın farları biraz daha ucuz 50 ytl ye kadar bulabilirsin.
    direksiyonuda sahinden com da birisi satıyordu o kişiden alabilirsin arka rüzgarlığıda yaptıracaksın hafta içi panzidot yaptırıken biriyle tanıştım rsi vardı ledli stopları farları ingiltereden getirmiş hemde ucuza araca turbo falanda yapmış canavar olmuş sordum bizimkilere oluyormu diye olur ama 3000 euro yu gözden çıkaracaksın dedi :D
  • yok kardes turbo gereksiz bu araca zaten seneye model yukseltme amaclı satmayı dusunuyorm ama 15 jant alcam insallah

bende bostancı sanayinin yanında oturyrm ancak bulamadım burda komple farı ankarada buldum 40 liraya ama almadm camı bulcam azimliyim :))

direksiyonu bulamadım sahibindende
  • merhabalar aracının orjinal direksiyonuna ihtiyacın varsa yarıdmc olabilirim... ilan numaram: 6858719 böyle msj atmıştı demekki satıldı bende baktım bulamadım. Farı yeni al derim onun içine toz dolmuştur güzel göstermez yıkayıncada yansıtıcı boyası siliniyor. Satacaksan niye masraf ediyorsunki eksiklerini gider sat spor görünüm olunca meraklısını bulman gerekiyor normal kişiler pek yanaşmıyor hor kullanmıştır diye 15 janta lastik ne takacaksın ?

Bende Maltepedeyim bostancıda daha çok yedek parça var çıkma pek yok ordan kör nokta gösteren ayna almıştım yeni clioların aynaları bunlara oluyor güzel oldu ama ısıtıcılı değil işte
  • haklısın 15 jant olunca normal bir insana satamazsın bizim araclarda spor araba arayanlara göre degil normal vatandas aracı dogrusu bu :)

eksiklerini gidermee gelince cok sukur arabada hicbir masraf yok hatta aldıgımda ustama bıraktm aksam almaya gittim ustam bir vidasını bile elleyemedim hicbir problem yok on numara dedi sadece periyodik bakımla binmek yeterli ama merak işte
  • 15 jant alırsamda maksimum 55 yanak bulabilirsem 50 yanak lastik takarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

kurtinelli dostum senin araç klimalı ve lpg limi
    hayır öyleyse ona göre bende kaskoyla anlaşma yoluna giderken çokda abartmayım
    8000 e aldığını söylemişssin kaç model deişen vs varmı aracında
    bunları yazarsan bende ona göre kendime bi fiyat çıkartırım

biraz geç oldu ama cevap vereyim, klima dışında seninkiyle aynı donanıma sahip 98 model ve şuan 102binde. kasko bedeli 8700 ytl olarak gözüküyor. işine yarar umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

merhabalar aracının orjinal direksiyonuna ihtiyacın varsa yarıdmc olabilirim... ilan numaram: 6858719 böyle msj atmıştı demekki satıldı bende baktım bulamadım. Farı yeni al derim onun içine toz dolmuştur güzel göstermez yıkayıncada yansıtıcı boyası siliniyor. Satacaksan niye masraf ediyorsunki eksiklerini gider sat spor görünüm olunca meraklısını bulman gerekiyor normal kişiler pek yanaşmıyor hor kullanmıştır diye 15 janta lastik ne takacaksın ?

Bende Maltepedeyim bostancıda daha çok yedek parça var çıkma pek yok ordan kör nokta gösteren ayna almıştım yeni clioların aynaları bunlara oluyor güzel oldu ama ısıtıcılı değil işte

bi dakka bi dakka, clio2 lerin aynası bizimkilere uyuyormu yani
    ee çok iyi abi o zaman, bak eminsin dimi ben sormuştum birine uymaz demişlerdi.
    hatta uyarsa ben elektrikliyi iptal edip manuel almak istiyorum, manuel daha kullanışlı bence.
    kör noktalı olması da ayrı bi güzellik, bizim aynalar düdük gibi pek güvenmiyorum

• 185 değilde 175 alırsan tam olur 185 ler sürtüyor bilgin olsun. Kuntinelli ayna komple değil sadece içindeki cam oluyor bi gün munubuscünün teki aynamı kırmıştı da ayna aramaya gitmiştik orda denedik falan komplesi oturmuyor bende camını aldım kör noktalı camla bi baktım aynı aldım 25 ytl artık yan tarafıma bakmama gerek kalmıyor. Bizimkilerin 0 ı 275 ytl cik :D
  • ewet bizim aynalar sorunlu kesinlikle kör nokta problemi war megane 2 war aynı zamanda bizde onda hic yasamadım bu problemi
    bu arada cok uygun bulursam araca rsi jantıda koyablirim yada clio 2 falanda uyar madem satıcaz fazla masraf yapmadan halletmek lazım
  • niye satmayı düşünüyorsun bunlar daha sağlam yenilere göre aslında rsi jantı bende istiyorum bulsam hemen alırım
  • acıkcası aracı almadan once bu kadar iyi olacagını dusunmuyordum 96 model araba tıkırtı bile yok dogru duzgun uzun yolda pek kullanıslı deil gerci ama sehir icinde gercekten iyi ... su an dusunmuyorum zaten ama 1 seneye kalmaz satarım model yükseltme derken yeni clio almayı dusunmyrm golf4 yada honda civic almak planım ... satma nedenide budur ancak eşimede verebilirim hiç satmayıp

rs jantı buldum birkactane ama fiyatlar uygun deil o fiyata daha guzel jantlar alınıyor 14-15 inch kelepir bulunursa alınır ancak
  • birde 3lü gösterge takacagım sol sütuna yag devir göstergesi onu nerde taktıraiblirim anadolu yakasında yer bulurum ben kolayda yani bizim araclara daha once takan warmı acaba
  • Valla ben takmayı denedim olmadı arkasından boşluk falan kaldı ilk sayfaya bakarsan orta konsola koydum ben öyle güzel durdu genede sana kalmış görüş alanının kısıtlıyor gibi bide
  • ewet gördün cok güzel durmus rsi lerdede war zaten orjinalde bundan ancak digeri daha cok hosuma gidiyor oraya taktırcam bende elektrik baglantıalrını e montajı nerde yaptırcaz sorun bu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.