Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1998 model clio 1 le bir üst model clio 2 arasında sadece kasa farkı var
    motor aynı motor
    bence ona verilen paraya yazık yani.
    Birde clio2 nin kasası bana güzel gelmiyor hiç. Biraz oynayınca clio 1 çok daha güzel oluyor
    Ben ankarada oturuyorum. Bahçeli semtinde bu arabadan bir tane var git gör arabayı
    Başka arabaya bakmazsın adam arabayı bir yapmış heryeriyle oynamış neredeyse arabanın
    reno amblemini falan çıkarmış body kit falan motorlada oynamıştır muhtemelen
    bakan bir daha bakıyordu arabaya ki bahçeli semtinde porsheler bmvler dolu
  • bu arada kalkış benide tatmin etmiyor
    ama sonuçta 1,4 araba
    fazla birşeyde beklememek lazım

mesela benim arabadada motorda sorun çıkmadı 15000 km oldu
    ha yürüyen aksamında falan ufak tefek sorunlar çıkıyor
    onlarda normal. Ben zaten biraz hor kullanıyordum ilk zamanlar
    Cam sileceği falan onlar olabilecek şeyler herkesde oluyor
  • parçaları çok pahalı kardeş o çok sorun bi tek farı 150 kağıt
    quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

bu arada kalkış benide tatmin etmiyor
    ama sonuçta 1,4 araba
    fazla birşeyde beklememek lazım

mesela benim arabadada motorda sorun çıkmadı 15000 km oldu
    ha yürüyen aksamında falan ufak tefek sorunlar çıkıyor
    onlarda normal. Ben zaten biraz hor kullanıyordum ilk zamanlar
    Cam sileceği falan onlar olabilecek şeyler herkesde oluyor
  • geçen servisee gittim cam açma düğmesi çalışmıyodu otomatikli olan şöför tarafı servise gittim aldılar ruhsatı baktılar 165 ytl fiyast verdiler dedim olurmu öyle şey bi düğme o kadar olmaz.Servis yok onlar otomatik mekanizmalı vs vs bişeyler salladılar dedim kalsın geldim kendim söktüm düğmeyi içinde düğmeyi basınca elektriği çalıştıran küçük parçalar var bant gibi bişey var üzerlerinde o bant eskimiş yerinden kaymış onun için görevini yerine getirmiyo bende güzel aldım bi bant parçayı yerine getirdim yapıştırdım canavar gibi çalışıyo.Bu servislerden nedir çektiğimiz anlamadım bi düyme ye o kadar para istemeye nasıl vicdanları el veriyo anlamış değilim.
  • ben arabanın neden gitmediğini hala daha çözemedim verem oldum. bu arabanın gitmemesine ben dedeminkisiyle rahatlıkla 170 görüyodum sıfır arabaydıda ondanmı bilmiyom ama. Benim bildiğim motor km yaptıkça motor açılır ama benimkisinde ses yok hala daha bi trabzona yolum düşse orda bi baktıracam.
  • Yahya çıkar mikseri havafilitre kutusunuda çıkar karbüratör ağzına uygun alüminyum asspiratör borusu al bide alüminyum bant sonra borunun ucunu direk dışarı ver içerde olmasın o zaman dene bakalım kaç yapacaksın

Dün gece havaalanına gittim geldim gaz kısık olduğundan araba 170 i geçemedi hele fazla dik olmayan rampada direk 130 a falan düşüyordu 115km yaptım tam 30ytl lik gaz gitti

Benimde üst tavan lambası arızalıydı düğmeye basınca yanmıyordu ikiside antenin contası gitmiş ordan su alıyordu hallettim sağ kapının camı çok yavaş kalkıyordu onu söküp hallettim farlar zaten cama bi dokundum direk elime geldi içini komple yıkadım gene tozlanmış bugun söküp bi operasyon yaparım
    benim devir saatim arızalıydı düzgün göstermiyordu servse gittim 750 ytl fiyt çekti onuda kendim hallettim biraz uzun sürdü ama olsun şimdi düzgün

• silikon sıksaydın antenin altına benimkide aynıydı yeni bi anten aldım 5 ytl ye altınada slikon sıkıp öyle monte ettim daha yağmur falan girmedi.Ama arabaya iyi basmışsın ondan o kadar az gitti tüp demekki.benimkinde normalde nerdeyse onu yakıyo. lamma anahtarının ayakları oksitlenmiştir kesin onlarıda iyice temizleseydin yada temizleyici spreyler varya onlardan alsaydıon ben onlardan almıştım. birde tavan lambasının tırnaklarını gerdirseydin biraz hiç sorun çıkarmasaydı daha.benimde sağ kapının camın kola geçtiği yerdeki plastik gitmiş ona bi ameliyat yapmak gerekiyo ama çok uğraştırıyo solunkini değişmiştim (normal araba şamyelimidir nedir ondan parça yapmıştım ses kesilmişti) Bu arada senin dediğin yer o hava filtresinin olduğu yerimi komple çıkarıcam öyle araba gidermi bide dışarı veerirsem sinekler direkt karbiratörün oraya gidip tıkatır hem onla o kadar uğraşamam
    orayı bi kere söktüm tüpün zımbırtısı varya orda onun başını yedim servis zor bela değişti bi daha sökme dedi oraları değişmem dedi:)

• bu arada şafak 130 a hemen düşüyo demişsin ben arabada en fazla 140 gördüm öyle 130 a düşüyo deme ağırıma gidiyo
  • neksus far lambalarını değiştinmi sen ben o bi alman malı mavi lambalar var beyaz ışık veriyo burda iki tanesini kırka aldım 15 e falanda vardı dedi onlar yaramaz gece fena aydınlatmıyolar tavsiye ederim
  • arkadaşlarwww.renaultturkey.com 'da buluşalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirss -- 7 Ağustos 2008; 15:39:42 >
  • Silikon yapmadım daha yaparım ama aklıma gelmemişti. Su ala ala oksitlenmiş temizledim şimdi düzeldi. Çoğu eksiğini giderdi.

biraz daha km yap belki düzelir motor o zaman geçerin 140'ı. Farları değiştirmiştim mavi 100w ile yağmurlu havalarda pek göstermiyor bide fazla enerji çekiyor en güzeli 190 ytl ye xneon far almak hem daha iyi aydınlatıyor hemde az enerji çekiyor.
  • slikonu ihmal etme şafak ben aldım yeni anten taktım ne kadar da sıktıysam hafiften su kaçırdı bende gittim slikon oldım alt tarafına hafifce sürdüm parmağımlada güzelce yaydım taktım yerine çok güzel oldu ondan sora denedim yağmur yağdığında özellikle saçak altına çektim kaçırıcakmı diye tenlenme bile olmadı çok iyi oldu.
    farlarda dediğin gibi normalde iyi gösteriyo ama yağmur yağınca çok kötü oluyo ama bu aralar ekonomik darboğazdayım zaten zenon falan taktıramam.Aslına bakarsan ben angel eye far istiyodum türkiyede hiçbir sitede bulamadım. avrupada var verem oldum.İnsan bizim arabalar için olanınıda getirirdi benim babamda bizim arabanın 96 modelinden var farları küçük olanlardan onlarınkinden buldum ama bizimkinden yok babama dedim baba sana angel eye alalım dedi o ne dedim far iyi dedi zaten kırıkdı benimkinin biri dedim iyi alalım ne kadar dedi 480 dedim dedi manyakmısın sen o kadar para verilirmi vazgeçti orjinal bi tek farıda 160 ytl öyle kırık kırık geziyo.Garibim zaten bugün gaz telini koparmış 80 lira vermiş fena kfrediyodu servise

• ....................
  • slikonu ihmal etme şafak ben aldım yeni anten taktım ne kadar da sıktıysam hafiften su kaçırdı bende gittim slikon oldım alt tarafına hafifce sürdüm parmağımlada güzelce yaydım taktım yerine çok güzel oldu ondan sora denedim yağmur yağdığında özellikle saçak altına çektim kaçırıcakmı diye tenlenme bile olmadı çok iyi oldu.
    farlarda dediğin gibi normalde iyi gösteriyo ama yağmur yağınca çok kötü oluyo ama bu aralar ekonomik darboğazdayım zaten zenon falan taktıramam.Aslına bakarsan ben angel eye far istiyodum türkiyede hiçbir sitede bulamadım. avrupada var verem oldum.İnsan bizim arabalar için olanınıda getirirdi benim babamda bizim arabanın 96 modelinden var farları küçük olanlardan onlarınkinden buldum ama bizimkinden yok babama dedim baba sana angel eye alalım dedi o ne dedim far iyi dedi zaten kırıkdı benimkinin biri dedim iyi alalım ne kadar dedi 480 dedim dedi manyakmısın sen o kadar para verilirmi vazgeçti orjinal bi tek farıda 160 ytl öyle kırık kırık geziyo.Garibim zaten bugün gaz telini koparmış 80 lira vermiş fena küfrediyodu servise

• yoo o kadar pahalı deil burda
    ben ankarada dediğin parçayı 50 ye falan buldum daha önce
    biliyorsunuz iki parça bizim farlar iki parçanın fiyatı bu
    ha orjinal mi bilmem renoult kutusundaydı ama parçalar
  • sen nerden aldınki anklaradan ben erzurumda bulamadım internetten baktım bi kaç yere 160 ytl ye daha ucuza bulamadım sen
    quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

yoo o kadar pahalı deil burda
    ben ankarada dediğin parçayı 50 ye falan buldum daha önce
    biliyorsunuz iki parça bizim farlar iki parçanın fiyatı bu
    ha orjinal mi bilmem renoult kutusundaydı ama parçalar
  • hatta otoçıkmacısı'na sordum çıkma varmış ellerinde onlarda 160 ytl fiyat çektiler bende dedim gider sıfırını alırım aynı fiyata
  • Çıkmacılar sanki 0 parça satıyormuş gibi yüksek fiyat istiyorlar adamlar geçen hava filitre kutusu lazım oldu 100 ytl istediler dedim sıfırı zaten 120 ytl adam diyor yok abi o kadar ucuz değil dedim yetkili servis satıyor iyi abi o zaman 40ytl ver al :D kandırmak gerekiyor ama bazısı yemiyor açıp soruyor fiyatını
  • kardeş ankarada opar mıydı firmanın ismini hatırlamıyorum şimdi ostim göbek tarafında opar mıydı o şekilde birşeydi işte
    hatta arabanın sağ çamurlukda değişecekti onada 75 ytl fiyat söylemişti o zaman bundan birkaç ay önce işte
    çıkmacılar harbiden kazık
    benim 60 70 ytl ye bulduğum parçaya 10 ytl ucuz fiyat veriyorlardı o zaman
    yenisi bu fiyat diyince inmemiştide
  • şafak benim arıza lambası hala daha sönmedi nasıl edecez anlamadım. servise götürdüm dedim belki yanlış bağlanmıştır sözde baktı dedi yok doğru bağlanmış
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Çıkmacılar sanki 0 parça satıyormuş gibi yüksek fiyat istiyorlar adamlar geçen hava filitre kutusu lazım oldu 100 ytl istediler dedim sıfırı zaten 120 ytl adam diyor yok abi o kadar ucuz değil dedim yetkili servis satıyor iyi abi o zaman 40ytl ver al :D kandırmak gerekiyor ama bazısı yemiyor açıp soruyor fiyatını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.