her Elektirici yapar ne varki ben kendim yapmıştım
birde şafak kardes bende tors indircem onler malum alcak zaten sen nerde yaptırdın yandan resim warsa yollayabilirmisin bana maille yada buraya koyarsan sevinirim
o halde bir elektrikcide baglantısını yaptırıp montajını kendim yaparım vidalı galiba ben direge yaparım yalnız daha cok hosuma gidiyor haftaya insallah 3lü gösterge spor vites cam filmi yaptıracagım resimleri eklerim maltepede uygun bir yer buldum komple cam filmi on cam haric 100 lira direksiyon göbegi ile 50 lira
her renocuda yaptırabilirsin indirince ama arkada oturanlar çok rahatsız oluyor gene eski haline çevirdim 1 diş indireceksen sorun olmaz yani 2 cm
benim aldığım gösterge setinde vida falan yoktu yanlarını direğe oturacak şekilde kestim ama genede güzel olmadı bakalım sendeki nasıl olacak camlara bende film yaptırdım muayenede sökmüşlerdi :D bi tek arka cama dokunmadılar
195 / 50 / 15 sorun yaratabilirmi .. yay kullanmayacagım sadece arka torsiyonla biraz oynarım
14ten büyük jantı pek kaldırmaz bu arabalar. büyük jant takarsan ivmelenmeyi unut derim, yakıt tüketimi artışı da cabası. 175 70 13 idealdir boşver.
175/70/13 bile büyük bizim arabalara en ideali orjinali 165/65/13
walla guzel bi jant lastik takımı bulmustum bayagıda niyetlenmistim ama ... sadece ben kullanıyorum aracı aile arabası deil maksimum 2 kişi biner arabama özel durumlar haric :) kafam karıstı simdi ne yapsak
ya beyler sağ ön kapı lazım çıkma dolu olandan ama. Boşunu buldum ama boş işimi görmez nexsus sen bilirsin dostum nerden bulabilirim istanbuldan bi tane bulmuştum ikinci aramamda kapının rengini sorunca satmakdan vazgeçti
Ankarada baktım bulamadım İstanbulda İkitellide buldum o da satmaz artık sanırım. Ben başka biri gibi arasamda anlar adam. Kaç kişi 96 clio ön sağ kapı soruyordurki onlara. bizdekide şans yani. Kaskoylada tam anlaşmışken olurmu yaa. Kasko bana 4000 ytl para vermeyi kabul etti. Arabanın masrafıda 3000 tutuyor en baba. Yalnız kapı işi bozdu işte. Kapıyı bulamamış olsam saç kaynattırsam kapıya diyorum bu seferde çok belli olurmu diye tereddütteyim. Tabi birde saç kaynattırıncada aynı paraya mı gelir artık bilemiyorum. Aynı para tutarsa o parayada kapı alabiliyorsam çok üzülürüm doğrusu
kapıya saç kaynattırılıyor mu bilmiyorum ama belli olur heralde. sen perte çıkartacaktın o arabayı bak uğraşıyorsun şimdi :)
quote:
Orjinalden alıntı: kuntinelli
bugün bi arkadaşımın clio II 1.2 16v aracını sürme imkanım oldu. beni şaşırtan nokta ise aracın bizim 1.4 lerden daha seri oluşuydu. tamam beygir güçleri ve tork değerleri birbirine çok yakın ama diğer aracın kasasıda 150 kg daha ağır. şüphesiz motorların teknolojileri çok farklı ama 16v bu kadar mı etkili yahu :)
güncel !
sac işi olmaz yaw cok belli olur bostancı sanayidede pertciler war bir bak derim orada bulma sansın olabilir
195/50/15 ancak arkaya takarsın öne takamazsın sürter dönüş çapın daralır 185/55/15 takabilirsin fazla sürtmüyor. ama en iyisi 175 70 13 yol tutuşu gayet iyi sürtme yapmıyor aracı yormuyor virajlarda savurmuyor test ettim sert girdiğim halde hiç savurmadı. 2 kişi binecekseniz arkasını indir ama dediğim gibi ön tarafla orantılı fazla indirirsen sanki arkada yük varmış gibi durur ( bana öyle diyorlardı ) yol tutuşun artıyor virajlara için rahat giriyorsun haftasonu 2 cm indirtmeye gidecem bakalım istersen gel sende.
ktorun kapısını bulmak zor kartala gittiğimde bakarım varmı sen numarasını ver ben ariyim ne kadar istiyor ? Kasko az vermiş bence yaptır bin araca orjinali ne kadar kapının araştırdınmı.
Kuntelli gaz pedalına tepki vermesi bizimkilerden iyidir 16v oluşundan dolayı bizim araçlarda 8v full enjeksiyon olsa aynı şekilde olurdu tek nokta enjeksiyon olduğu için pedala tepkisi geç biraz 2,0 motor 16v megan kullanmak isterim bakalım nasıl gidiyor 8v lisi uçuyordu :D
kardeş ben ankaradayım bostancıya nasıl bakacam. İstanbula gitmek lazım onun için Şu arabayı yaptırıp satacam bi dahada araba almicam Bıktım iki haftadır
nexus bulduğum kapıda orjinalden çıkma cok temiz bi kapı diyordu çıkma parça satan adam kapının rengini sormama bu kadar neden bozuldu anlamadım ben ya telefonu 0212 4854320. 450 ytl istiyordu dolu çiziksiz kapıya ama tabi rengi tutmayabilir boyatırım onuda sorun deil zaten kardeşim.
ktorun kaça satacaksın aracı ? Rengi önemli değil boyatacaksın zatende kesin alacakmısın arıyım mı ?
dostum ben şöyle düşünüyorum 7500 8000 gibi arabayı satabilirsem satacam bakalım yaptırınca dostum parçayı şu anda alamam henüz kaskodan para gelmedi bana. istersen sonra ara aramak istersen