Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sorma hic icinden gelmiyor cok kaliteli hele o ic kisim dosemeler,yakiti olsun sorunsuzlugu olsun hic uzmuyor ama hayat sartlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlisi olsunn :)

• Biz imzamızı kagıda değil,asfalta atarız ..

• arkadaşlar bir şey sorcam sizin araçlarda hararet 90 nın üzerine çıkıp çıkıp iniyor mu? 10 dkda bir fan açıyor cevap bekliyorum ? bide farları açınca hararet daha çok yükseliyor :D fotoğrafı atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertpalamert -- 11 Haziran 2014; 13:37:40 >
  • mertpalamert kullanıcısına yanıt
    Bendekinde de öyle sayılır. 4.-5. viteslerde ortanın az üzerinde oluyor ama diğer viteslerde heleki sıkışık trafikte hep yukarılarda geziyor, ara ara fan devreye giriyor.

• peki su deposunu açtığın zaman su çıkıyormu dışarı? kaynıyormu yani?
  • 5.5 devirde 205 km benzinde gazda 180 km.. şahin parasına ufak ferrari kadranın fotosunu çekicektimde direksiyonu bıraktığım an şerit değiştiriyor :D 100 km üstünü çıktığımda boş atınca araba stop sizdede bu sıkıntı varmı? bide klima beyni bulabilceğim bir yer var mı? istanbulda gezmediğim yer kalmadı bir yerde 950 tl fiyat çekti ;(
    Ona dikkat etmedim maalesef ama bir kere taşırma kabinin kapağından tıslamaya benzer ses duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: mertpalamert

5.5 devirde 205 km benzinde gazda 180 km.. şahin parasına ufak ferrari kadranın fotosunu çekicektimde direksiyonu bıraktığım an şerit değiştiriyor :D 100 km üstünü çıktığımda boş atınca araba stop sizdede bu sıkıntı varmı? bide klima beyni bulabilceğim bir yer var mı? istanbulda gezmediğim yer kalmadı bir yerde 950 tl fiyat çekti ;(

Bu arabayla nasıl 205 görebildin, 2-3 kere 140 yaptım tek iken, savrulma korkusundan gazı bıraktım.

• hadımköy gişelerinden çıktım orada rüzgar arkadan esiyor bütün vitesleri 5 bin devire kadar bastım savrulma konusuna gelince lastikleri değiştirdim üzerinde 155 80 13 vardı ben 185 55 14 taktım biraz arabayı alçalttı yere yapışıyor yüksek hızdayken .. ama 200km den bende tırstım başka bir arabanın yanından geçtim araba bildiğin şerit değiştirdi :D bi ara videoya çekip yüklerim...
    birde sizin hararet bu kadar çıkıyor mu?

Hararet normal arkadasim. Aynisi bendede oluyor. Farlari kapat o ibre baya bi assagi iniyor normale donuyor. Bnde benim aracla lpg de 170 180 i gordum fakat cok tehlikeli hic tavsiye etmem

• Bana hararetiniz cok yuksek geldi arkadaslar benim aracta trafik olsun olmasin ortayi hic gecmedi,termostatiniz farkli olabilir.bu kadar hararet hic bi arac icin normal degil.

• Ben termostati degistirdm oncedende kisin araba hic isinmiyordu ufak bi yokus asagi inerken hararet 0 a dusuyordu bu seferde arac cok yakiyordu. Cogu clioda hararet bizimki gbi bi ara bende takmistim buna baya bir arastirmistm

• Birde farlari kapatinca o 4 cizgide oluyor onu zaten gecmiyor benim aracta.

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Evet soguk motor fazla yakar ne cok sicak ne cok soguk,fotodaki hararet gibiyse hic normal degil,bende aksarayda degistirmistim termostadi ikk aldigimda hararet yukarilarda geziyordu beni tedirgin etti.

• Merhaba arkadaşlar.
    2 ay kadar önce 98 model clio rt otomatik vites bir araç satın aldım.LPG li ve Klimalı.Araç şehir içi 28-31 KR arası yakıyor.benzinde hiç denemedim.Merak ettiğim bir şey var.Otomatik şanzıman kaç vites.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
  • Benimde gösterge aynı seviyelerde geziyor şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama tedirgin ediyor insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcakmak75 -- 7 Temmuz 2014; 16:19:42 >
  • mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Yakıyor ortalığı valla :)))
  • mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederm abi hayirli kandiller bu arada.

• mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Aksam musayitsen goruselim bi mustafa abi

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.