Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı kandiller kardeşim:)) İstanbulun sayılı fransızlarından senin araba maşallah:))
  • mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu akşam medlif e gidicem eşimle allah kismet ederse ilk bebeğimizin cinsiyetini öğreniçez tabi bizim ufaklık gösterirse kendini:)
  • mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun mustafa abi. Hic sorun degil baska zaman gorusurz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vilas123

Merhaba arkadaşlar.
    2 ay kadar önce 98 model clio rt otomatik vites bir araç satın aldım.LPG li ve Klimalı.Araç şehir içi 28-31 KR arası yakıyor.benzinde hiç denemedim.Merak ettiğim bir şey var.Otomatik şanzıman kaç vites.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
    Merhaba arkadaşlar.
    2 ay kadar önce 98 model clio rt otomatik vites bir araç satın aldım.LPG li ve Klimalı.Araç şehir içi 28-31 KR arası yakıyor.benzinde hiç denemedim.Merak ettiğim bir şey var.Otomatik şanzıman kaç vites.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.

Cevaplayabilecek kimse yok mu :(
  • vilas123 V kullanıcısına yanıt
    Mrb hosgeldiniz. Oncelikle hayirli ugurlu olsun. Benim aracim duz oldugu icin otomatik ile ilgili pek bilgim yok. Otomatik kullanan ve bilen bir arkadasimiz cvp verecektir. Arkadasimiza yardimci olacak birisi yokmu ?

• Yok böyle bir şey arabanın koltuğu mu kırılır ya :) gitti bi 100 lük daha :)

• Bi sorunum var bugun uzun yolda silkeleme yapti sonrasinda araci durdugumda sallantili calismaya basladi rolanti sabit ama,nazar degdirdim canavara ne oldu acaba aklima fazla hava gecisi yada bobin geliyor sizce nedir arkadaslar ?

• Buji kablolarını kontrol et bence sallantı ondan yapar :)

• Muhtemelen bujilerden veya buji kablolarindan ilk etapta onlari kontrol et

• Dün aracımla uzun yol maceram oldu. Bodrum Yalıkavak'a 5 kişi + full bagaj dolu olarak gittik. Araç ağır olmasından dolayı rampalarda çok zorlandı, 3 vitese kadar düştü. Özellikle Izmir oradaki rampada 5 dakkaya yakın 2 vitesle çıktım, hararet ibresi rampalarda çok korkuttu, hep yukarılarda gezindi. Onunun haricinde yüke göre iyidi bile. Genellikle 80-100 arası gittim, yakıt olarakda çok iyi idi. 611 km de 168 tl yakıt aldım. Ortalama 28 kuruş(5.45 lt) gibi çok iyi ortalama ile gittim. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.

• Sorun bulundu arkadaslar,subap erimesi olmus bi tanesinde subaplar degisecek lpg nin dezavantaji

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Bizim arac yuku hic sewmiyor. Benim araca 5 kisi binince araba aptallasiyor resmen 😄 anladigim kadariyla benzinle gitmissiniz. Bu arac uzun yolda benzinde gercekten cok az yakiyor lpg ile ayni diyebilirm ama sadece uzun yolda.

• Gecmis olsun ustad. Olucak boyle seyler

Saol musty sanirim rektefeye giricez kaca patlayacak bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyy34

Bizim arac yuku hic sewmiyor. Benim araca 5 kisi binince araba aptallasiyor resmen 😄 anladigim kadariyla benzinle gitmissiniz. Bu arac uzun yolda benzinde gercekten cok az yakiyor lpg ile ayni diyebilirm ama sadece uzun yolda.

Yükü görünce acayip zorlanıyor ama yakıt konusunda uzun yolda acayip cimri araçlarımız. Bu kadar yüklü olup az benzin yakması çok şaşırtıcı. O zaman dönüş yolunda 3 kişi ve yük olmayacağı için 5 lt aşağısını görürüm herhalde

• Ewt girer. Ben trigeri kopattm siboplar falan degisti usta tanidigimdi 600 tl ye patladi bana. Ust kapak sokuldugu icin baya maliyetli oluyor

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimal 5 den assagoya dusucektir. Uzun yolda direk benzin bence.

İyi fiyata halletmissin banada 700-800 civari olur dedi,tamda satiyordum iyi ki benim elimde oldu tek tesellim aracimi alicak olan kisinin arkamdan sovmeyecek olmasi

• merhaba arkadaşlar abiler izmirden yeni katıldım aranıza adım davud 1991 model tek kapı clio kullanıcısıyımhttps://store.donanimhaber.com/d8/2d/c2/d82dc28cecc0e0865afec8e363c07c7a.jpg
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§
  • Geçmiş olsun bizim arabalar arada süpriz yapmayı seviyor...
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.