Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ole abi ama napalim seviyoruz iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim dün kontağı çevirdim hariket etmeden beklerken devir birden 3000 kadar cıktı gaz pedalı aşağıya doğru indi araba kendi gaz verdi 2500-3000 devirde takılı kaldı. Hariket edince belli bir süre sonra düzeldi. Devir dalgalansa sensörlerden diyecem ama sabit kalınca gaz teli gibi geldi yukarı aşağı oynattım gaz pedalını sonra düzeldi inşallah bidaha yapmaz başka bişey olabilirmi ?
  • mcakmak75 M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen gaz telinden. Gaz pedalinda herhangi hissettigin bi degisme varmi suanda

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim ama sanki hafiflemiş yumuşamış gibi geldi ama tam emin değilim
    Kaputu ac abi orda gaz telinin orda ayar kancasi var orayi bi kontrol et

• mustyyy34 kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim bakayım oraya
    Herseye ragmen cok memnunum lpg kaynakli bi sorun sifir cruze larda focuslarda bile ayni sorun oluyor ki benim arac 254 binde.

Sizin sorun neden kaynaklaniyor bilmiyorum ama gaz teli demisken sizin araclarda da gaz pedali sertmi benimki cok sert.

• Benim gaz pedalı yumuşak sert değil . Benimde debriyaj sert uzun mesafelerde ayağımı ağrıtıyor.Sizin km maşallahı var benimki
    daha 109000 gelmedi.
  • ARABA İÇİN ARIYORLARMI? SATILIK İLANI VERMİŞTİN YA KAÇ PARA VERİYORLAR BİRDE BU NU SATSAN NE ALCAN SELAMLAR SAYGILAR...
  • oktay3567 O kullanıcısına yanıt
    Arayan oluyor bi kisi geldi bakti 10 verdi ben 10750 istedim almadi ,7 kisi favorisine eklemis msj atan oluyor ama henuz ciddi bi alici yok.bunu satinca maalesef bisey alamicam ev alicam

• hayırlısı olsun...
  • Arkadaşlar bu araçlarda polen filtresi bulunuyor mu?
  • Bizim farlar h4 dimi bilen varmı bugun bi ciloda gördüm motorlu zenon takmış selektor yapinca flaş patliyor gibi oluyor manyak bir şey mercedea ler gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: buzlanma

Arkadaşlar bu araçlarda polen filtresi bulunuyor mu?

Ustanın bana demesine göre var ama çıkar tak özelliği olmadığını belirtti, yani degistirilemiyormuş.

• mertpalamert kullanıcısına yanıt
    h4 tip lambalarımız. Işık şiddeti az diye 100 luk yapacaktım ama orjinal tesisat 50'lik olduğu için değiştirmedim, röle takmak lazımmış, 50 tl gibi ücret istediler. Büyük ihtimal röle taktırıp öyle yaptırmıştır.

• Kasto_37 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler.

En kesin bilgiyi kullanma kılavuzundan öğrenebiliriz galiba.

Elinde kullanma kılavuzu olan paylaşabilir mi.
  • vilas123 V kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de 30 kuruş yakıyo.. Sanırım otomatik olduğu için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio1 yedek parça yada çıkma yedek parça nerden nasıl buluruz izmir.bana sağ arka kuşak lazım.
  • Arkadaşlar benim aracın klima beyni arızalı sigorta attırıyor 7700272740 bu beynin tamirini yapan bildiğiniz bir yer var mı?
    araç 98 model clio 1.4 RN otomatik vites
    istanbulda oturuyorum ikitelli oto sanayiine baktım çıkmacılara bu parçayı bulamadım. Ankarayada gidebilirim yaptırmak için. Klimanın çalışmaması bu yaz sıcaklarında beni arabadan soğuttu. Sağlam bir klima beyninin direnç değerlerini ölçüp kendim tamir edicem parçayı ama önce çalışan bir klima beyni bulmam gerekiyor.
    parçanın resmi
     §§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzcan -- 10 Temmuz 2014; 11:56:43 >

• Arkadaşlar selam sonunda aracımı sattım. kapı çıtaları jant kapakları gibi malzemeler kaldı diye hatırlıyorum isteyen olursa istanbula gittiğim zaman verebilirim. hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.